reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Pączuszki:-D
Ostatnio padam na pysk i po wczorajszej podróży do Wawy nie moge się ogarnąć:baffled:

Maluchy nadal 2 (M pytał czy 3 nie widać)
Dł ciemieniowo siedzeniowa po 7 cm
Przezierność po 1,3
Tętno 153
Ciąża odpowiada 13 tygodniom więc wszystko ok
Bliźniaki są jednojajowe więc będą identyczne dwie dziewczynki lub chłopcy
Mają osobne worki owodniowe ale wspólne łożysko co może nie musi byś przyczyną syndromu podkradania. Dlatego musze byś pod specjalną kontrolą specjalisty i przenoszę ciążę do Katedry przy ul Sarynkiewicza w Wawie bo tam jest gin(specjalista od bliźniaków) którego mi polecił gin od usg.W pon postaram się umówić na wizyte
Od 3 dni boli mnie brzuch i łykam no-spe ale zauważyłam że strasznie urósł.

reklama
dranissimo - kokosanka?a może ciasto czekoladowe z rafaello? znalazłam kiedyś taki przepis na stronie "wielkie żarcie" i często robię:) Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto czekoladowe z Rafaello- dla leniwych pyyyysio:>

O maj, to ciasto wyglada wrecz zabojczo! Prawie mi slinka kapnela...

ona1986 ja takich wynalazkow z kiszoniakami jeszcze nie probowalam ;p PINKA25 rzuc no kawaleczek, bo poki moje sie zrobi to wymiekne... [robie ciasto migdalowe] :)

noooo, takiego ciacha to bym z brytwankę na podwieczorek wsunęła :-)

witaj dranissimo, widzę, że jesteś z Galway, mam sentyment do tego miejsca, mieszkałam tam przez pół roku w 2002 :-)

ale mi smaka narobiłyście na... wszytko:D cos czuje ze z wami będę szybciej przybierać na wadze:D
własnie poszedł sms do mojego S bo by mi tortille przywiózł jak będzie wracać z pracy :D:D:D

Poziomki- ciesze sie razem z wami ze wszystko ok i ze blizniaki sa jedno jajowe:tak::tak: teraz poczekamy na plec skarbków

dranissimo- to łap kochana:-D:tak:

a ja nie mam pojecia co na kolacje zjesc??????????

Laseczki szukam ładnej białej wizytowej koszuli na stójcie dla mnie jak by wam cos fajnego na necie wpadło w oko to dajcie linka:-p:-p bo ja narazie szukam ale bez rezultatu....

Poziomki ale super takie identyczne bliźniaczki:) i też życzę chłopaczków żeby tatuś nie miał w domu samego babińca;)

Harsharani a niby dlaczego ta Mała ma siedzieć u Was? Przeszkadza w czymś swojej mamusi??? Dziwna kobieta.

Pinka ja poproszę porcję W-Z:) tylko taką dużą bo uwielbiam to ciacho;)

Ja wlasnie wcinam brukselki ;] I zastanawiam sie, co by jakies ciacho upichcic. Jakies pomysly? ;)

witam, bo nie miałam okazji:-)

ja jutro biorę się za szarlotkę sypaną (przepis w necie) i jagodzianki (przepis na blogu "moje wypieki"

pozdrawiam Brzuchatki po kilku dniach przerwy!:-)

Mojej córci przeszło przeziębienie i robaki to od wczoraj wymioty, ja już na rzęsach chodzę:eek:
Cieszcie się pierworódki ostatnimi miesiącami spokoju! - to już nigdy nie wróci;-)

reklama
Poziomeczki gratuluję udanej wizyty i 3mam kciuki za facetów!:D

Pinka ja też bym chciała takiej w-z pokosztować;)

madzikm cieszę, że z córcią lepiej:) a ztym spokojem, to prawda, odkąd bąbel na świecie, to zawsze coś trzeba;)
szarlotkę sypaną śmiało możesz robić. często ją piekę, wychodzi bardzo dobra, a prościutka w robieniu. Pamiętaj o dużej ilości jabłek, warstwa sypana musi być szczelnie przykryta

Ostatnia edycja:
Do góry