reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejus dziewczynki

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?

bo ta spacerówka rozkłada się całkowicie na płasko ( jest od urodzenia) a ja ze swoją jeżdże już w spacerówce od 3 tygodni, godola już dawno schowana. ( tylko moja spacerówka jest do dup....beznadziejnie się ją składa i wogóle.) także postanowiłam kupić sobie parasolkę

reklama
Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?
I tak wcześnie wróciłaś, ja jak mam zjazd to od 8 do 21 +2,5 godziny dojazd w każdą stronę i tak i w sobotę i w niedzielę :baffled:

hej
Wszystkiego naj dla dzisiejszej gromadki solenizantów!!!!:*****

No i wstawiam wam zdjecia z chrzcin małego, to juz miesiac temu w sumie ale obejrzyjcie sobie:-) tylko z chrzestną jeszcze nie mam zadnego;]

Bardzo fajne zdjęcia :tak:
PROMOCJA PAMPERSÓW
Dziewczyny nie wiem czy któraś używa pampersów sleep&play, ale są w promocji w kauflandzie pampersiaki+ chusteczki za 34,99, więc bardzo się opłaca. My w sumie dzis tylko na zakupach byliśmy poza tym kompletnie nic nie robimy :baffled: jakoś nie mogę się zebrać nawet żeby coś ugotować, a miałam pączuszki zrobić... no moze jeszcze się uda trzymajcie kciuki, żebym sie w końcu zmotywowała! :-p

a my dostalismy dziś w kocu packę z bobovity: mus jabłko-banan (w połowie skonsumowany już prze Fifiego), marchewka z ryżem, kaszka, mleczko i herbatka i książeczka :)

teraz piekę drożdżówę i się obijam
a mój mąż nocuje w Gdyni w hotelu na plaży an 11 i mi jeszcze gada jaki ma piękny widok z okna i jaki ten pokój fajny....... szkoda, że nie zapytałam, czy przypadkiem towarzystwa sobie nie zamówił to tego gniazdka :p

Ufff ogarniete !
Jasiek dzisiaj zjadł cały słoik kremu warzywnego z cielęciną popił a za pół godzinki zjadł 3/4 hippa jabłko banan brzoskwinia po czym zasnął na 2 h i dał mamie posprzątać w końcu:)
Zrezygnowałam z papryki , mąż jedzie z chińszczyzną z Wook'a A ja głodna... bo od rana nic nie jadłam!!!
Pamiętacie jak pisałam tydzień temu ze kupiłam zamiast nawilżacza - oczyszczacz? No, to dzisiaj moi Teściowie zrobili nam prezencik:) Kupili nawilżacz:) Super
No to się nachwaliłam teraz idę przebrać kupkę:) i obejrzeć na tvn o 18 kuchenne rewolucje:)
Miłego wieczorku

Karo,a jaki ty kupywałas wozek ten pierwszy?

xlandera XA, jestem ze spacerówki na prawdę niezadowolona- trzeba ją przypiniać ( a korzystam ze stelaża jeszcze do fotelika przecież) regulacja wysokości oparcia na troczki- nigdy nie wiem czy je równo zaciągam i czy mała równo leży i wogóle szelki się ciężko zapinają- jakoś tak małej jest niewygodnie wydaje mi się.

dziś zrobiłam małej kilka fotek;-) idą święta więc zrobiłyśmy przymiarki:
z cz9.jpgz cz10.jpgzcz2.jpgz czap6.jpgz czap3.jpg

Ostatnia edycja:
xlandera XA, jestem ze spacerówki na prawdę niezadowolona- trzeba ją przypiniać ( a korzystam ze stelaża jeszcze do fotelika przecież) regulacja wysokości oparcia na troczki- nigdy nie wiem czy je równo zaciągam i czy mała równo leży i wogóle szelki się ciężko zapinają- jakoś tak małej jest niewygodnie wydaje mi się.

Hania już też jeździ w spacerówce x-landera, ogólnie nie narzekam ale ciężko tego kloca upchać do auta ;-)

reklama
Witajcie,

Po pierwsze i najważniejsze:tak:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)
Igusiu, Maju, Kasiu, Wiktorku, Dorianku, Julcio, Michalinko, Ninko zdrówka:-)

Nie dawno wróciłam z uczelni, a wy dzisiaj co, nawet nie spodziewałam się takiej produkcji;-) Jak nigdy w sobotę....

AniaCh - gratulacje ząbka!:tak: Rzeczywiście ekspres:happy2:

gosiagro - życzę dobrej zabawy:)

emalia, lena - zagłosowane:-)

karo - Milenka słodziutka:-)

Co do wózków to ja mam nadzieję że uda nam się przejeździć zimę w gondoli. W razie czego mamy tam też podpórkę pod plecki więc jeszcze ze spacerówką chcę się wstrzymać... ale nie wiem jak to będzie:-)
W ogóle noc masakra, jak do was pisałam to gdzieś od 5 mała już w ogóle do rana nie spała, a ja wstałam z taką migreną że masakra:( Potem na zajęciach ledwo kontaktowałam, dlatego zaraz uciekam spać...
Jutro znowu na zajęcia, na szczęście tylko do 12.

Do góry