Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i stres wszystko to co teraz jest mi najmniej potrzebne.Jeszcze jest szansa jak gin wystawi zaświadczenie to będzie jeszcze w miarę ale coś na chetnego nie wygląda.Pracę mam biurową przed kompem ale te mdłosci nie wiem czy przeżyje 
Lil, strasznie mi przykro, jeśli jesteś pewna że to @. bo czytałam wczoraj, że u 25% kobiet podczas ciąży zdarzają się krwawienia, i nie muszą one oznaczać od razu najgorszego. Przesyłam Ci buziaka-wspieraka
Lil jestem tego samego zdania co ślimakowa i wierze ze jednak jest wszystko w porzadku kochana...moze idz na wizyte za tydzien to dowiesz sie co i jak...Lil, wcale nie smęcisz, po to jesteśmy, żeby można się było wygadać... Czasami niestety nie jest tak, jak byśmy chcieli, i to może zabrzmi dla Ciebie teraz banalnie, ale ja wierzę, że będzie dobrze, tylko czasem trzeba trochę dłużej poczekać. Jesteśmy z Tobą.
I wcale się nie dziwię, że nie chcesz tu do nas zaglądać, przecież to serce pęka![]()
Ale ja to raczej czytam szybciutko a na pisanie już czasu nie starcza:-(
To mniebardzo zmyliło i nie bardzo wierzyłam że jestem w ciąży mimo że test wyszedł pozytywnie. Wtedy jeszcze nie słyszałam o czymś takim. Byłam pewna że jak się jest w ciąży to okresu nie ma i kropka.lil_maja trzymaj się kochana :-( Powiem Ci że ja jak byłam z Igorkiem w ciąży to miałam okresTo mniebardzo zmyliło i nie bardzo wierzyłam że jestem w ciąży mimo że test wyszedł pozytywnie. Wtedy jeszcze nie słyszałam o czymś takim. Byłam pewna że jak się jest w ciąży to okresu nie ma i kropka.