reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

senność o której pisałam byla w ostatniej ciąży która obumarła ...2 czerwca miałam zabieg , nie wiem czy tutaj pisałam ..... ach pokreciłam hehe ... teraz znowu jestem:-) i mam nadzieje,że tak juz zostanie az do lipca

reklama
Witajcie lipcówki!
Z chęcią do Was dołączę, wizytę u ginekologa mam na przyszły tydzień. Teraz ciążę stwierdziłam testem ciążowym :) piękne duże dwie krechy!

anulka pyszne nie jest ale jaskie wyczekane ja przyjmuje to z radością
margarita, czyli tez masz spore dzieciaczki. Ja mam nadzieje miec jeszcze dwojkę i mam nadzieje, ze zdązymy)))
lil na pewno poczujesz!
Ja najpierw zjadłam owsianke a teraz kanapki z rzodkiewka, pomidorkirm , szczypiorkiem i jajkiem. Tak mnie wzieło. Potem wypije zieloną herbatke i jedziemy na miasto z Mackiem bo zgodził się, ze pojedzie bo trzeba mu czapki i butów. Na dworze okropnie, leje az o parapety dzwoni i ciemno jak w nocy,jesieniucha.
koficzka gratulacje, witaj i napisz coś o sobie, czy masz juz dzieci , jak długo staraliście czy są jakies objawy i takie tam))))

Ostatnia edycja:
senność o której pisałam byla w ostatniej ciąży która obumarła ...2 czerwca miałam zabieg , nie wiem czy tutaj pisałam ..... ach pokreciłam hehe ... teraz znowu jestem:-) i mam nadzieje,że tak juz zostanie az do lipca

O kurcze a który to tydzień był?

no ja spadam dziewczynki padam troche a o krzyzu nie wspomne...

Anulka odpocznij i wracaj później!

Witajcie lipcówki!
Z chęcią do Was dołączę, wizytę u ginekologa mam na przyszły tydzień. Teraz ciążę stwierdziłam testem ciążowym :) piękne duże dwie krechy!

Koficzka witaj! Który to tydzień u Ciebie i na kiedy termin? :))

lili 10 i 1 dzień a płod obumarł podobno w 7 .... objawy ustąpiły z dnia na dzien cieszyłam sie ,że teraz będzie lżej a tu lipa...... teraz strasznie się boje ale ma to każda która juz poroniła więc..... pozostaje mi być dobrej myśli i czekać.Dlatego nie wybieram sie narazie do lekarza pojde po 7 tyg.

margaritta u mnie było tak samo z Om dzidzia miała prawie 11t a obumarła w 8t. Teraz martwię się dwa razy mocniej i prosze małą fasoleczkę, zeby zechaiła byc. A objawy u mnie wtedy tez ustapiły nagle i dlatego tak z nimi teraz szaleję.

reklama
Właśmnie wyszłam z kibelka i na papierze został jakiś brązowawy sluz, nie ma plamienia ale znów jest coś nie tak, Boże ja zwariuję. Co mam robić, czekac, jechac do szpitala? Nie mam pojecia

Do góry