reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć dziewczynki:-)
długo mnie nie było, ciekawe czy któraś poza moimi toruniankami mnie pamięta:-p:confused:

w przerwie w której nie odzywałam się na BB sporo się działo,między innymi byliśmy w Szkocji, Tymek bardzo dobrze zniósł podróż samolotem:tak: chyba lepiej niż mama:-D zazdroszczę tych cen, piękne ciuszki, zabawki często za grosze, wieczne mega promocje, a u nas? trochę Małemu kupiliśmy:-)tam przesiedliśmy się w spacerówkę, którą tam zakupiliśmy :Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://static.which.net/media/images/product-gallery-4/mamas-and-papas_luna-169658.jpg
a wogóle widziałam że dyskutowałyście na temat x-landerów, my mamy ten limitowany i jesteśmy zadowoleni, w tym tygodniu przesiedliśmy się w x-landerwoska spacerówkę i jest OK
po powrocie do Polski mieliśmy kilka dni na przygotowanie chrzcin, ale udały się:-)goście dopisali, jedzenie wyszło:-D z prezentów zadowoleni.

w tym tygodniu mieliśmy sajgon w domu, w związku z moim powrotem do pracy Tymkowi trzeba wprowadzić mm, kupiliśmy NAN HA i za nic nie chciał go tknąć, na butelki przez niego obraził się, nawet dziś niekapek kupiliśmy, bo stwierdziliśmy że może z niego będzie pił, bo nawet herbatki, soku nie chciał ruszyć, ale kupiliśmy też Bebiko Ha i stał się cud, pije:-D Nana tylko pod postacią kaszki na gęsto udawało mi się przemycić do jego żołądka:-p więc jeden problem z głowy,ale ja i tak baaaardzo boje się powrotu, mimo że to pół etatu

czy któraś mogłaby pomóc mi napisać pismo z prośbą o zmianę wymiaru czasu pracy i jakoś to umotywować:confused:? nie wiem jak fachowo powinno wyglądać takie coś...

ząbków nie mamy:sorry2: ale Wam kochane czerwcowe dzieciaczki gratulujemy bo już coraz więcej się pojawia:tak:

jutro mamy gości więc przez chwilą zrobiłam sernik gotowany i sałatkę z przepisu Leny z makaronem ryżowym:-)

któraś pisała o późnym wierceniu, a wyobraźcie sobie że dziś po 23 u nas ktoś wiercił...palant jakiś,cały dzień cisza i pewnie po pracy się coś przypomniało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z Tymonkiem byliśmy dziś na fitnesie dla mam z dziećmi i mamy zamiar 2x w tygodniu chodzić na te zajęcia, przyda mi się coś zrzucić a zajęcia fajne również dla maluchów:-D jak macie takie coś u siebie to polecam.

tatuś miał pierwszy większy sprawdzian w środę, bo ja poszłam na firmową imprezę:-D odstresować się i oderwać od rzeczywistości:-D:-D:-D

kochane przepraszam że tak tylko o sobie ale muszę dopiero Was nadrobić, chociaż kilka stron:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz uciekam spać
przesyłamy z Tymonkiem buziaki :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Tak .Miejsce na podium zajęte to można poczytać i popisać.
Mój Michałek dzisiaj nockę miał niecpokojną nie wiem czy to przez ten wiatr (może go budził )czy coś mu dolegało ale obstawiam to pierwsze bo teraz jest zadowolony leży i fika możemy trochę popisać bo tatusia jeszcze w domu nie ma jakby zobaczył że już siedze przy kompie to zmowu gadanie by było

trzecia
Dziń dybry

Nie zaglądałam tutaj wczoraj bo mi czasu brakowało Wypuściłam się wczoraj w miasto i wróciłam jak wół pociagowy:)
Kupiłam zasłony 3 sztuki za 25 złotych , piękne na szelkach i następne zasłony 2 sztuki za 11 złotych i dla Jasieńka 2 kamizelki next takie puchowe , koszule z kapturkiem , koszule z mickey ,
ogrodniczki next, jeansy takie modniste:p , bluzę i jeszcze kilka rzeczy. Ponieważ było mi mało zakupów pojechałam do reala po spożywkę i kupiłam blender bosha:) Zawodolona jestem z zakupów bardzo. Popiorę dzisiaj i się pochwalę łupami i jeszcze zaległy tygrysoKwy pajac...

Ostatnia edycja:
A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

2073onl.jpg

A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

Zobacz załącznik 300053

My mamy taki sam....i Pola go uwielbia...tylko ja jej pozawieszałam jeszcze kilka grających zabawek!!!! CZasami nie wie za co złapać i czego słuchać....a ten pałączek to aż się ugina...a Lusi czasem aż zza tych zabawek nie widac...Ale wtedy ma największą radochę !!!! :-D

I przy okazji; Dzień Dobry
My z Lusią dziś cały dzień samiutkie w domku :-(

reklama
wczoraj oglądałam taki sam ale one do 9 kg są ,a mój coś koło tego już ma więc niestety .Przymierzaliśmy go nawet do niego to już za krótki nam się wydawał szkoda bo w tej chwili fotelik gra role leżaczka a przede wszystkim bujaczka

Do góry