reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Piękną wiosenną pogodę mamy,co? :)
Czekam aż Olaf wstanie i wyruszamy na długi spacer! Muszę korzystać bo brzuch rośnie i nie wiem jak będzie później z dłuższymi spacerami.
W niedzielę robimy urodzinki Olafa, choć roczek minie mu w czwartek. Właśnie obmyślam menu i atrakcje :) Pewnie skorzystam z Waszych, sprawdzonych pomysłów! :)

Aga Ty szczesciaro!!!! kurcze az zazdroszcze !!!
wrocilismy wlasnie ze spaceru, mlody zjadł i poszedł spac :) przylozyl ucho do poduchy i momentalnie zasnął :)
a jak Wam dzień mija?

reklama
woda, gaz, prad i internet zalatwione na nowy domek. dokumenty posprzatane, posegregowane i pochowane. zostało mi juz tylko pochowac posciele, nie uzywane ubrania i buty, i w sumie zostana tylko rzeczy ktore uzywamy na codzien, czyli na tzw. ostatnia chwile do pakowania. ahhh
na srode umowilam obejrzenie tego domku. blagam trzymajcie kciuki zeby byl w takim stanie jak na zdjeciach i zeby w sypialniach byla magnolia na scianach a nie jakies angielskie dziwadlo...
zaraz jade z moim P. bo potrzebuje zebym mu auto pilnowala przed parkingowymi mandatorami przez 30 minut. biedak ma taka prace ze czasem musi parkowac na zakazie :p. i co on by beze mnie wtedy zrobil??

bylismy z maluchem na placu zabaw pierwszy raz. ale mial frajde. najbardziej mus ie podobalo kierowanie statkiem i skakanie na takim czyms dziwnym. nie wiem jak to opisac ale zaraz wrzuce zdjecia na zamkniety to sobie zobaczycie co to. :D

Do góry