reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Hej laseczki, witam sie dzis i ja :-D
Pogoda dzisiaj niezbyt.....buro i nieprzyjemnie. Kolejny karton rozpakowany za mną. Powoli to idzie przy Marcelu - pomocniku :-p ale jakos idzie....I tak wiekszosc rzeczy wywalam do prania bo normalnie all mi cuchnie papierochami [u rodziców wszyscy palą tata, mama, brat i bratowa] dopiero teraz czuje ten smrodzik. Dobrze ze my nie palimy - fe. Chociaz przyznac sie musze ze palilam jak smok od 15 roku zycia :-D:-D az do 22 czy 23, jak poznałam mojego to powoli ale rzuciłam i b. sie z tego ciesze. Młody teraz spi a ja lece zrobic zupke bo maz zazyczył sobie obiadów jednodaniowych bo jak wroci z pracy to je najwczesniej o 17 a potem nie ma juz miejsca na lekka kolacje :cool2: takze dzisiaj tylko pomidorówka :-D:-D To do później.....

hej
ja mam doła na maksa dziś:-(
mój były chłopak,od ponad 3 lat obiecywał mi przysłać moje rzeczy prywatne...które trzymał na działce...jeszcze w kwietniu tego roku miał niby wysłać kurierem.Dzis mi pisze ze sprzedał działke,a nie dało sie nic uratowac po ostatniej zimie.NAjbardziej mi zależało,na zdjeciach.Miałm tam ich z 300?400?od dzieciństwa. Boże ale mam doła:-(((((((mowe mi odebrało...

cleo smutne. ale jakos nei chce mi sie wierzyc ze zdjecia nie przetrzymaly zimy. jakas sciema. moze je wyrzucil juz dawno temu i nie chce sie przyznac teraz? cham jeden !!!

kop w dupe dla niego !!

Witam

Cleo - współczuję! Szkoda rzeczy a zwłaszcza tych zdjęć - nie ma jak taka pamiątka :-) ech...
martolinka - ja coś wiem jeśli chodzi o kontakty z rodzeństwem, niestety...moja młodsza o 5 lat siostra też pokazała na co ją stać (i też jest chrzestną Kubusia), była u nas w wakacje dwa miesiące z mężem i synkiem(jej maluch jest tylko 8 dni młodszy od mojego), wszystko było niby ok a jak wróciła do Polski to du.. obrobiła:( dowiedziałam się od koleżanki, chociaż Ona (siostra) tego nawet jeszcze nie wie, czekam na dobra okazję, zeby jej to wypomnieć bo robiliśmy wszystko, żeby dobrze się u nas czuli i tak było-jak twierdziła bo się jej kilka razem pytałam ale obgadać obgadała, jestem na nia tak zła, że skzoda nawet gadać:angry: jeszcze będzie chciała kiedyś przyjechać, stwierdziłam ze zrobiła to tylko i wyłącznie z zazdrości bo nagadała rzeczy, które nie miały w ogóle miejsca :tak: i jak tu życ w zgodzie z rodzeństwem?! miałam okazję z Nia pogadac jak byłam w Polsce na ślubie ale nie chciałam sobie psuć takiego dnia:-) po prostu zauważyłam, że jest mega fałszywa...przykre ale prawdziwe! z kim przebywa z tym obgaduje i nadaje na kogoś a pozniej przy tych osobach ejst milutka, że hej...ach rozpisałam się, soryy ale mi ulżyło...
Mama_i_Marcel - super, że już na swoim, jesteś pewnie przeszczęśliwa, co nie??:-) No domyslam się jak to jest jak prześmierdziało papierosami, dopiero się czuje jak wrocisz do domku a u Ciebie nikt nie pali...
anadri - pogoda do du...?? Eee, teraz jest całkiem przyjemnie, słonko świeci :-) Oby w czwartek tak ładnie było :-);-)
Miłego dniaa

cleo smutne. ale jakos nei chce mi sie wierzyc ze zdjecia nie przetrzymaly zimy. jakas sciema. moze je wyrzucil juz dawno temu i nie chce sie przyznac teraz? cham jeden !!!

kop w dupe dla niego !!

na bank sciemnia.kretyn jeden.

a tak na marginesie..wytropiłam na nk że się hajtnął...i to z grubą beką i mam satysfakcję jak cholera :D:D:D wiem ze mnie to prawdziwa małpa:D

reklama
Do góry