reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A ja wyspana dzis:)
Dzis kacperka mam od 13 wiec mam czas by nadrabiac zaleglosci:)
a nazbieralo sie tego!
Mi Julka robi cyrki w nocy... idzie spac wstaje po 3 godzinach jakby tylko drzemke sobie robila i wyje i chce sie bawic itp....
wczoraj 2 godz spac nie chciala dobrze ze bylo wczesnie bo wstala przed 22 i tak kolo 24 zasnela ale byla juz glodna i musialam jej kolejna porcje kaszki robic!
ja nie wiem co z tym moim draniuchem jest! wypija 240mleka z kaszka i glodna co chwile!

A co do mojego K i wyjazdu mojego? To jakoś on tego nie przeżywa.

Jesteśmy zdania, że takie "rozstania" dobrze robią dla związku. Bo ile można być ciągle razem. Czasem trzeba odpocząc od siebie

katgen- swieta racja:)
daffi- a moze sproboj ja oszukac herbatka, albo na kolacje dac kanapeczke, albo paroweczke...
powiedz mi jak na to twoje zdjecie zaglosowac? bo mi wyskakuje tylko zdjecie ale opcji glosuj tam nie ma:(

katgen- swieta racja:)
daffi- a moze sproboj ja oszukac herbatka, albo na kolacje dac kanapeczke, albo paroweczke...
powiedz mi jak na to twoje zdjecie zaglosowac? bo mi wyskakuje tylko zdjecie ale opcji glosuj tam nie ma:(

a wiec trzebno zalozyc tam konto i wtedy pod moim nickiem bedzie takie czerwone serduszko z podpisem glosuj na tozdjecie. bede wdzieczna zostalo tylko 8 dni do konca konkursu a ciezko u mnie z glosami.
ja jej najpierw dalam soczku to sie uspokoila na chwile ale zaraz byl cyrk dopiero po mleku zasnela.

a wiec trzebno zalozyc tam konto i wtedy pod moim nickiem bedzie takie czerwone serduszko z podpisem glosuj na tozdjecie. bede wdzieczna zostalo tylko 8 dni do konca konkursu a ciezko u mnie z glosami.
ja jej najpierw dalam soczku to sie uspokoila na chwile ale zaraz byl cyrk dopiero po mleku zasnela.
glos oddany;]

Hej a my dziś z Zuzią do lekarza idziemy, po 2 w nocy przyszła do mnie dusił ją kaszel bidulka zasnąć nie mogła:-( w dzień tak nie kaszle jak podczas spania. A mój Ł do niedzieli ma wolne, za dobrze ma:-)

larvunia-witaj w klubie slabo mi dzis jak cholera i cisnienie jakies wysokie mam... i nie dobrze mi;/ przed chwila o malo w kuchni nie padlam jak sloiki gotowalam... teraz chwile musze posiedziec bo czuje sie jak jakies zombi...

megi- biedna Zuzka, zdrowka:*

a teraz cisnienie ma za niski 109 na 77
ale za to jaki puls mam ciagle;/ 96-94;/

albo cisnieniomerz mam zepsuty jakis bo teraz wyszlo 150-85;/ albo mi tak cisnienie skacze... ale puls dalej za wysoki...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
megi duzo zdrowia dla mlodej
ania ty masz sie kobito nie przemeczac a ty wiecznie przy tych garach stoisz, zrob sobie dzien lenia bo pozniej juz nie bedziesz mogla
a cisnienie masz ok, ja w ciazy mialam 105/70 i zylam:-D normalnie mam 120/80

Do góry