reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Misia ma mala noge, buty naprawde fajne i cieple. Jak mierzylam jej noge miala 13 wiec buty dobre. Chcialam jej ubierac jeszcze skarpetke ale one maja owcza welne w srodku wiec chyba nie bedzie potrzeby:tak:
Seba mial tez taka mala noge a teraz ma nr 43. Mam nadzieje ze Misi taka nie urosnie:-D

reklama
Dziewczyny,
co planujecie kupić dzieciakom na gwiazdkę lub co podpowiadacie rodzinie??
no mam taki dylemat, znaczy się brak pomysłów - te klocki duplo i co jeszcze.....??

Ja mam dylemat odwrotny, bo już wszystkie prezenty dla Flo mam, a jeszcze bym nakupowała;) ale to co mnie przychodzi do głowy to:
- w Ikea fajne filcowe owoce, warzywa, jedzenie, naczynka, kuchenka etc.
- zwierzątka _ mała farma też z Ikea, alterantywnie widzialam plastikowe playhouse zdaje się
- akcesoria do lalek, jak dziecię lalki lubi, typu wanienka do kąpieli (tanie na allegro widziałam), wózek, akcesoria do przewijania
- układanki: drewniane/puzle
- do rysowania: kredki, kolorowanki, pisaki, plastelina, proste wycinanki etc.
- książeczki
- maskotki
- sanki/rowerek/hulajnoga;)
- zabawy w udawanie: mały doktor, mały mechanik, wszystko co jest na rynku, oprócz małego chemika moze;)
- auta i wszystko co z nimi związane; podobnie pociągi - boskie kolejki widziałam....tylko drogie strasznie i bardziej dla 40-latka niż dla 2 latka;)
- dla telemaniaków, zestaw bajek na DVD;)

Ostatnia edycja:
Myśmy już zdecydowali, że w związku z nikłym budzetem w tym roku składamy sie wszyscy razem na ten zestaw Duplo XXL i biegacz, na Mikołaja już kupiliśmy taki parking z Wadera.I tyle, może kilka ciuszków dokupię :)

Ja chcialam dla Misi znikopis a G kupil i odrazu jej dal:baffled:ale mala jest zachwycona:tak: Na Gwiazdke kupujemy jej kolejke na baterie.

znikopis i u nas robi furrorę
u nas będzie łóżeczko dla lalek takie drewniane i do tego pościel
młoda chce laptopa i to też fajny pomysł ale przy młodszym bracie to nie wróże tej zabawce długowieczności więc jak nie będzie za dużo o nim mówić to ominiemy temat
klocki jak najbardziej fajny pomysł
u nas wszystkie talerzyki kubeczki itp to też hit, karmi i poi, tylko że to taki plastik i co chwila wyrzucam kolejne do śmieci, jak będę mieć ciut więcej wolnego to zrobiję jej coś takiego

jeśli chodzi o stopę to 22 ma Cinek aktualnie :)

a i puzlle jest fajne i młoda lubi niestety Cinek zjada części :)

Tak troszkę odbiegnę od tematu, choć może ostatecznie to też jest fajny pomysł na prezent:) To tak dla wiernych fanów Tomka i Przyjaciół - otóż w Tesco są piżamki z Tomkiem za 21zł:) M już zakupił i Mały zachwycony:)
a co do prezentów to ja myślę też o jakiś gadżetach z bohaterami z ulubionych bajek:) choć drugiego samochodu Pata z grubą kasę nie kupię!!! teraz myślę o Tomku, ale takim małym na Mikołajki, a na Gwiazdkę odkurzacz Pyłek, lego duplo też będzie od Cioci:) jeszcze może pomyślę o znikopisie bo Mały teraz ma fazę na rysowanie:)))

reklama
Do góry