reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
tiffi fotki sukieneczki i futerka:-)
DSC05164.jpgDSC05165.jpg

dziewczyny mam pytanie-kiedys ktoras z was wrzucala linka do takiego spiworka na allegro do wozka.ja sobei zapisalam w zakladkach ale strona przedmiotu zostala juz usunieta. a chcialam zakupic... a pamietam ze tamten mi sie spodobal bardzo.moglybyscie jeszcze raz wkleic?... :-)

poza tym ten lezaczek z fisher price do 18 kg (mam go od poczatku-z allegro za prawie 250 zl-najtaniej wtedy-w lipcu) jest teraz w promocji w tesco za 218 zl jak was to interesowalo. no i przy okazji jak patipaula polecam go bardzo :tak:

w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek

u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
Mi szyla do Bugaboo i jestem mega zadowolona.

w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek

u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
Mi szyla do Bugaboo i jestem mega zadowolona.

Też nie kupowałabym do samej gondoli, ale ten można i do gondoli, i do spacerówki, i do fotelika. A moje dziecko jeszcze np. jeździ w gondoli, i mam nadzieję, ze z miesiąc pojeździ :) Poza tym jest bardzo ciepły i nie używamy już żadnego koca czy kołderki :)

reklama
Do góry