dobranocka
podwójna październikówka!
Dobranocka szczepionka którą chcesz szczepić jest bardzo dobra dzięki Tobie ją znalazłam,tyle że dzisiaj usłyszałam od lekarki że takiej nie ma (choć wiem że jest) nie upierałam się przy swoim bo już raz mnie wyrzuciła z gabinetu przy pierwszej córce gdy zaczęłam się jej domagać,uważam że najlepiej iść normalnym trybem szczepień tylko te które można to pozamieniać na acelularne, ja bynajmniej tak zamierzam ,a jeśli ktoś chce coś więcej to już jego wybór ,5lat temu podałam córce dodatkowo Hib jeszcze nie było go w kalendarzu szczepień,nigdy nie zachorowała mi na oskrzela czy krtań zawsze się wszytko kończy na gardle.Nie ma co panikować, a co do ukłuć cóż ja płakałam z pierwszą córką jak ją szczepiłam teraz mam nieco inne podejście kolki mnie zahartowały;-)
Dziwna lekarka... Proponuję wydrukować jej stronę apteki internetowej jak taka niedoedukowana. A szczepić będę pewnie tak jak mówisz, chyba tak najbezpieczniej. Ale to się okaże, póki co - nawet nie myślę o szczepieniach, bo termin miałyśmy na wczoraj, a ze Mała chora była to nie wiem kiedy pójdziemy.