reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Also - ja tez byłam na zwolnieinu. Trzy miesiące prawie. Ale byłam wtedy w takim stanie, że nie byłam w stanie wyjść gdziekolwiek za drzwi o sklepie nie wspominając.... A teraz siedzę sobie w pracy i myślę, że chyba za jakiś czas znowu trzeba będzie czmychnąć na zwolnienie bo się czuję jak rozjechana przez pociąg. A kiedyś, jak sobie wyobrażałam jak to będzie być w ciąży, to zakładałam, że będę czuć się świetnie i pracować niemal do samego końca, albo i do samego końca. I będę mieć duuużo siły i tyyyle zrobię.... A tu - kupa. Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży :)

Witam sie i ja Marcjanki
Nie sposób nadrobić waszej produkcji ale znowu częściej tu zaglądam a to duży plus. Czuje się dobrze,choć czasem lekko twardnieje mi brzuch ale takie są uroki ciąży. Byłam dziś na zakupach,bo w weekend mamy chrzciny mojej siostrzenicy a ja jak zwykle nie mam się w co ubrać!! Kupiłam sobie płaszczyk i na tym się skończyło:-( Przymierzałam kilka sukienek ale wszystkie w pasie opięte a takich odcinanych pod biustem nie znalazłam.Jutro pewnie tez mnie zakupy czekają,bo dziś już nie miałam sil.
Buziaki mamuśki

Futrzak to ja wysłałam paparazzi sesesese...;) a szczerze to która głowa jest czyja???

Ja mam zwalony dzień:ninja2:

Byłam w ciuchu z koleżanką, nagrzebałam fajnych ciuszków ale i to mnie nie ucieszyło. Chleb się piecze i kurczak z ziemniakami plus surówka z czerwonej kapusty. Pomodorową mam z wczoraj.

Brzuch mi też ciagle twardnieje i strasznie mnie dzisiaj bolał, jakby mnie ktoś kłuł. W nocy zauważyłam krew i panikuję. Czuję że mała kopie ale i tak nie mogę się doczekać wizyty. Wizyta dzisiaj ok 16 wiec później napiszę co i jak...

Ostatnia edycja:
Futrzak to ja wysłałam paparazzi sesesese...;) a szczerze to która głowa jest czyja???

Ja mam zwalony dzień:ninja2:

Byłam w ciuchu z koleżanką, nagrzebałam fajnych ciuszków ale i to mnie nie ucieszyło. Chleb się piecze i kurczak z ziemniakami plus surówka z czerwonej kapusty. Pomodorową mam z wczoraj.

Brzuch mi też ciagle twardnieje i strasznie mnie dzisiaj bolał, jakby mnie ktoś kłół. W nocy zauważyłam krew i panikuję. Czuję że mała kopie ale i tak nie mogę się doczekać wizyty. Wizyta dzisiaj ok 16 wiec później napiszę co i jak...

Ewi kochana- trzymam kciuki żeby wszystko było oki i mocno przytulam****

my.jpg

Pinka, widziałam to w nawiasie, dzięki, ale jakoś miałam potrzebę doprecyzować, bo czasami niektórzy myślą, że ktoś na zwolnieniu to sobie robotę olewa, a przecież to nie tak.

Futrzak, 4 rząd zdjęć, zdjęcie 6 od góry. Tam siedzę w drugim rzędzie obok tego wielkiego faceta. Przede mną w pierwszym rzędzie widać puste krzesła. A Was na którym widać?

Ostatnia edycja:
futrzak- niezla ta fota od " tylu" haha
A co do brzusia- to wszystkie macie racje. Poczulam przyplyw energi w tym trymestrze i myslalam ze gory moge przenosic- a tu d..a
Mysle ze musze zwolnic deko tempo pracy- i mogego latania to tu to tam z wywalonym jezykiem...POmarudze troche w domu zeby luby zauwazyl i sie nademna zlitowal...moze mi sie uda wyprosic" krolewskie traktowanie " na weekend"

reklama
zjadłam banana i brzuch mnie rozbolał - to już drugi raz mnie tak po bananie boli, chyba nie lubimy w ciąży bananów :no::no::no:
To bardzo możliwe... ja tez tak mam z paroma rzeczami które zawsze normalnie jadłam...a teraz jest mi po nich np.mdło i niedobrze:( wtedy sie śmieje ze dziewczyny strajkują bo im nie smakuje:)

Do góry