reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ty to zawsze zrobisz dobry interes:p:p to jest rozmiar uniwersalny? a byli takie inne jak na tej stronie??
no no uniwersalne ja nizsza to dluzszy jest dla mnie niz dla tej pani z fotki kilka widzialam te takie z białymi wzrokami <swiatecznymi> widzialam ze były z bomblami jakimis jeszcze haha a ja ja kupilam w szpitalu na dole ludzie rozstawili sie z pierdołami ;] ubrania kosmetyki taki se bazar urzadzili :D ;P

no no uniwersalne ja nizsza to dluzszy jest dla mnie niz dla tej pani z fotki kilka widzialam te takie z białymi wzrokami <swiatecznymi> widzialam ze były z bomblami jakimis jeszcze haha a ja ja kupilam w szpitalu na dole ludzie rozstawili sie z pierdołami ;] ubrania kosmetyki taki se bazar urzadzili :D ;P

no to chyba musze u siebie poszukac a jak nie bede musiala sie do Ciebie usmiechnac:p:p:p:p:p:p:...i o takich bomblach mowisz Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka ...Aza nie widzialas u nas gdzies takich tuniczek??

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.

no to chyba musze u siebie poszukac a jak nie bede musiala sie do Ciebie usmiechnac:p:p:p:p:p:p:...i o takich bomblach mowisz Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka ...Aza nie widzialas u nas gdzies takich tuniczek??

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.
tak tylko jednolitych nie bylo tylko w wzory biale takiego typu Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka tyl;ko z bomblami o ile dobrze pamietam :d

Moje dziecko wstało dzis o 7 (gdybym nakarmiła przez sen ok 6 wstałby Oli po 8 a tak obudził się z głodu) pobrykał do 10.30 i spi do teraz, prawie 3h !!! A miałam się z nim położyć buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu teraz siedzę jak mysz pod miotlą bo bedzie tylko jedna drzemka i chce zeby wstał jak najpozniej ;P

a mój Marcelos pospał tylko godzinke bo obudził sie mega zsikany :) no i zaliczył juz obiadek.......rosołek na gęsto....z mięskiem warzywami, makaronem i zagęszczony manną. Masakra.......wcinał az nie nadążał za sobą hahahaha ilość tez jak nigdy w zyciu....garnuszek pół listrowy i dokładka kilku łyżkowa.... ale to był taki nasz rosołek po dorosłemu przyprawiony :) wiec po poł godzinie cała flacha picia hehehehe. teraz broi a ja zabieram sie za poszukiwanie przepisu bo chce mi sie ryżu z jabłkami ;p aha co do prezentów..... mojemu dziecku przydałby sie laptop dziecięcy ;/ no nie idzie g od kompów naszych odgonić........ciagle nadaje na klawiaturach ..........

reklama
witam sie i ja:-)

Banana
a jaka masz mniejsza 3 kolowa spacerowke??

gieoska - taka, tylko zolta
BRITAX VERVE 3 WHEELED STROLLER PUSHCHAIR MARS RED NEW on eBay (end time 05-Dec-10 18:02:18 GMT)

u nas dalej sypie, odsniezylam chodnik i schodki i za pol godz znowu zasypalo. tradycyjnie zamkneli angielskie szkoly. to juz smiechu warte. to co, jak amelka dorosnie i pojdzie do szkoly to ja co rusz bede musiala w domu zostawac/zwalniac sie z pracy, bo szkoly zamkniete? czy moze do tego czasu zakupia odsniezarki, piasek i sol, bo na razie twierdza,ze im sie nie oplaca bo w uk sniegu jak na lekarstwo ;/

Do góry