reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Normalnie leję z Adrianny, 15 minut temu się obudziła, dałam cyca, przy cycu oczka zamknięte, je i dosypia, normalnie na śpiąco, wypluła cyca przeciągnęła się, uśmiech i śpi dalej :-D:-D:-D Normalnie jak tam zima na Nią będzie działać to bajka.
A ja już też mam poprasowane te wczorajsze pralki i tylko czekam by do szaf schować, no ale szafy w sypialni ;-) A suszą się dwie kolejne.

Dziewczyny żelazko mi się psuje i jakoś tak nie jestem na bieżąco z tematem. Co tam polecacie? :sorry2:

Jak się obudzi to idziemy na spacer, trzeba odśnieżyć karmnik i nasypać ziarenka dla ptactwa, kupić siano i ziarenka dla królika i wołowe serca dla żółwia :tak:

Ewela28 - Dżinks bajerancki na tych zdjęciach :laugh2:

Czekam niecierpliwie na kuriera ;-)

reklama
Lili dla Ciebie wszystko:)rozkaz i jestem.moi mężczyźni śpią od 8:30 każdy w swoim łóżeczku:p

dziękuję dziewczynki za gratki.ale jestem szczęsliwa,że w końcu mogę tu się do was wpakować pełnoprawnie a nie tylko podczytywać:)

edit:żelazko ja mam philips GC3590 kupilam ze względu wygląd a dokładnie na kwiatki:p ale mój M ocenił,że pod innymi względami też będzie ok:p i fakt bardzo mi pasuje:)

wiecie co w ogóle to energii złapałam chyba Julek jak narkotyk na mnie działa a ja na haju:p ogarniam wszystko ,nic nie boli(no prawie)

i coraz lepiej z cycem bo bylam zalamana wczoraj np od 12tej do 8mej rano zjadl butli 75ml a cyca 1godz i 36minut:)
oczywiscie to suma.bo daję cyca i czasem dokarmiam butlą malutkie porcyjki jak widzę ,że nadal jest bardzo głodny .no i udaje nam się nawet cycowac 40minut jednego.wiec cos zaczyna leciec w koncu:)uff.

Ostatnia edycja:
olu zmien suwaczek:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie ma to jak wyrobic sie przed czasem, tez tak mialam:)) to dobrze ze z Julusiowym serduszkiem wszystko ok:) u mnie w szpitalu nic nie wysluchali ani zaden z 3 pediatrow u ktorych bylam dopiero przed szczepieniem w przychodni lekarka wysluchala te szmery. mam nadzieje ze to tez u Milosza nie bedzie nic powaznego ale to czekanie na echo.....
ewela Twoj Dzinks przepiekny i ma super zawadiacka minke na tym pierwszym zdjeciu

no i dooooopa ze spaceru sypie tak ze na 5 m nic nie widac:(

Ostatnia edycja:
Witamy się i my! tzn ja sama bo moje dziecko mało towarzyskie...je i śpi.

Mysza - zdradź gdzie zakupiłaś ten kocyk Kubusia Puchatka - normalnie nie mogę się na niego napatrzeć, też taki chcę :-p

CO ja się nacudowałam żeby ten kocyk dostać... zamówiłam tutaj Hurtownia Taurus - tekstylia domowe i tkaniny
bo mi się w necie spodobał a w jednym sklepie w krk go nie było, ale był inny więc wiedziałam że jest super.
W sumie to do tej firmy mam blisko więc jak coś to mogę podjechać i Ci zakupić...choć oni dla mnie ściągali go z Lublina bo był tylko jeden w polsce. No i w sumie fajnie, bo kupiłam 70zł taniej niż w sklepie :-D
Jak coś to pisz, podjadę i Ci zamówię a póżniej zapakuję i wyślę.

ewela cudny Tomaszek! A jaki on przystojniaczek cudny!

no dzinks wstał, geba otwarta i patrzy w kolo :-)

wiecie co widzialam na allegro ,fajne rajstopy z polarem, ciekawe czy one dobre grzeja , chyba sobie zakupie . A propo to robimy chrzciny w drugi dzien swiat i licytuje taki kubraczek 1340165175.jpg,
a na wigilie takie cos kupilam w hm w 016.jpgw 017.jpg

mysza ,a po ile ten kocyk i jaki rozmiar?

Ostatnia edycja:
ewela to z Tomaszka bedzie przystojniaczek na wigilie:))

a ja rozezlilam swoje dziecko na dobre bo ja wyrodna matka polozylam go na brzuszku na macie i mu sie to nie podobalo wiec od 10 minut mam w domu syrene bo pomimo ze juz nie lezy na brzuszku nerw zostal

ewela fajowe te ciuszki, oby udało się wygrać.
Za kocyk w tej hurtowni zapłąciłam 129zł, a w sklepie kosztował 199zł :-) jest cudny i na prawdę milutki i porządny. Wymiar chyba 100*130cm.

Hej Dziewczyny. Ja znów przelotem, bo pakuję się na weekend, który będę spędzała u Rodziców.

Ola, Mississ GRATULACJE!!! Niech Wasze Maleństwa zdrowo rosną :-)

Ola81 czekam niecierpliwie na Ciebie na tym wątku... Już na pewno Przemek jest z Wami :-)

Kasikz nadal Pola używa smoczków Lovi? Moja Emi tylko te toleruje. Czy u Ciebie też tak szybko schodzą te ozdoby na kółeczku? Np. owieczka, słonik, kwiatki?

Lill moja Emi zimowym niedźwiadkiem raczej nie jest... Drzemkę robi sobie jedną koło 12 do 13 i tyle... Buuu...

Just dzięki za info od Oli81... Długo szło, co? Skoro na cc barli ją o 9.30 a dopiero o 11 było po... Ale najważniejsze, że już są razem :-)

Olu81 witam w gronie mamuś. Czekamy na Was i zdjęcia Przemusia! :-)

My za tydzień w niedzielę mamy chrzest. Goście zbierali zamówienia na prezenty dla Emi. M.in. chcieliśmy dla Niej matę edukacyjną. Została zamówiona na Allegro, u sprzedawcy z samymi pozytywami i... dzień po zamówieniu i zapłaceniu na katcie tego sprzedawcy zaczęły pojawiać się same negatywy. Okazało się, że "miła" pani ogłosiła plajtę i zwinęła interes. Teraz nie ma ani kasy, ani maty... I raczej szans na odzyskanie ich nie ma szans...

Lecę do mojej Małej i do pakowania. Może w weekend uda mi się wpaść na dłużej...

Ps. Też dziś czekam na kuriera. A nawet dwóch :-) Jeden zapowiedział się już, że będzie. I to ten, który towar odebrał dopiero wczoraj od sprzedawcy. A drugi jedzie już z paczką 3 dzień i nic... Zima i święta robią swoje...

Ostatnia edycja:
reklama
She to nieźle wyszło z tą mata, a co na to allegro? Chyba prawnie jakoś da się to rozwiązać, bo prawo chyba jakoś przewiduje plajtę sklepów na allegro.
Może daj nazwę użytkownika tej "miłej pani"

Do góry