reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Czesc dziewczynki...Cyca nie ma...

jem pozne sniadanko, Oli spi a mi sie nic nie chce :( Maż jest w domku i z majstrem dokanczają gorę, myslę ze na dniach sie przeprowadzimy.
DZIEWCZYNY....CZY KTORAS MA WYKLADZINĘ PODŁOGOWĄ? WSZYSTKO U ANS WYWIETRZONE A U OLINKA W POKOJU SMIERDZI NADAL....KUŹWA..GDYBYM WIEDZIALA ZE TAK TO BEDZIE WYGLĄDALO NIE KLADLABYM JEJ. CZYTALAM ZE NAJGORSZE SA WYKLADZINY NA PIANCE, A U NAS BYLA NA FILCU WIEC NIE POWINNA CUCHNĄĆ. BOJE SIE MALEGO W TYM POKOJU TRZYMAC!!!!!
Smutno mi strszanie...budzę sie w nocy i płaczę - tak mi zal mojego Cysia.....zal mi ze nie doczekal sie przeprowadzki na gorę, zal mi ze czesciej byl na balkonie niz w domu, ze nie mialam dla niego czasu, aaaaaaaa :(

reklama
Ula wypierz ją :tak:

Anadri szok, myślę że mogłoby to być samoistne poronienie. Kobiety nawet nie zauważają ile razy w roku były w ciąży. Często myślą że to okres za szybko czy coś.
ZDROWIA życzę!!!

Kilolek i bardzo dobrze że Kubę wypisałaś!!!

U nas nie ma szans na ginekologa. Ten który prowadził mi ciążę z Julią już nie przyjmuje w moim mieście, a do niego mam ok 95 km więc za daleko. Ten co prowadził ciążę z Joasią ponoć jest alkoholikiem:szok: a raczej na pewno bo mam info z pierwszej ręki :-( i teraz chciałabym do innego lekarza ale nie zarejestrują bo należę do innego i mnie nie przepiszą. MASAKRA. I nikogo nie obchodzi że temu już nie ufam itd.

Czuję się źle, głowa mnie boli, oczy, rzygać mi się chce :-(

Czesc dziewczynki...Cyca nie ma...

jem pozne sniadanko, Oli spi a mi sie nic nie chce :( Maż jest w domku i z majstrem dokanczają gorę, myslę ze na dniach sie przeprowadzimy.
DZIEWCZYNY....CZY KTORAS MA WYKLADZINĘ PODŁOGOWĄ? WSZYSTKO U ANS WYWIETRZONE A U OLINKA W POKOJU SMIERDZI NADAL....KUŹWA..GDYBYM WIEDZIALA ZE TAK TO BEDZIE WYGLĄDALO NIE KLADLABYM JEJ. CZYTALAM ZE NAJGORSZE SA WYKLADZINY NA PIANCE, A U NAS BYLA NA FILCU WIEC NIE POWINNA CUCHNĄĆ. BOJE SIE MALEGO W TYM POKOJU TRZYMAC!!!!!
Smutno mi strszanie...budzę sie w nocy i płaczę - tak mi zal mojego Cysia.....zal mi ze nie doczekal sie przeprowadzki na gorę, zal mi ze czesciej byl na balkonie niz w domu, ze nie mialam dla niego czasu, aaaaaaaa :(
Ja zalozylam Tomiemu taka na filcu, okropnie smierdziala 2-3 dni po rozlozeniu, wietrzylam, no i po ok tygodniu nie bylo juz czuc nic. Wiec to moze kazda tak ma?

dziunka ciaza ?? ;]
mi tez sie nic nie chce ... a se dzis przypomnioalam ze mialam jechac oprawic 2 metryki na prezenty dla dzieci siostry :/ i ciekawa jestem gdzie mi to zrobia przed swietami mam nadzieje ze nie ma u nich kolejek itp :|

Dziś na obiadek zrobiłam chińszczyzne:tak: Młody dziś dostał słoik, bo boje sie jakos ma tac te mrozone mieszanki.
Ula a ktos odpowiedział , dzwonił na ogloszenie?

Anadri wiesz jezeli teraz lepiej sie czujkesz to nie dociekaj co to było... czasem lepiej nie wiedziec. Natomiast to Twoje cisnienie jest niepokojace

Kasiula powodzenia w załatwianiu spraw:tak:

Martolinka jednorazowy skok cisnienia o niczym nie świadczy, poza tym Anadri pewnie sie bardzo zdenerwowala i moze dlatego takie jej wyszlo. Musimy poczekac na Anadri-ona nam moze cos wiecej wyjasni ;-)

Martolinka jednorazowy skok cisnienia o niczym nie świadczy, poza tym Anadri pewnie sie bardzo zdenerwowala i moze dlatego takie jej wyszlo. Musimy poczekac na Anadri-ona nam moze cos wiecej wyjasni ;-)
z tego co pamietam anadri skarzyła sie na swoje cisnienie. czesto miał wysokie . Dlatego mnie to nepokoi:tak:

Witajcie :-)
No to prawie wszystkie po porannej kawie:) ja kawy nie cierpie ale musze sie przyznac, ze dla odmiany jestem uzalezniona od coli (doslownie), oczywiscie diet albo zero:tak: pierwsze co sie obudze to cola...a potem juz tak caly dzien...
anadri biedna Ty, ale podzylas:-( ciekawe co to bylo, moze rzeczywiscie poronienie...szok. tak to juz jest w UK, zawsze wszystko w porzadku, znam to. Chociaz jak raz bylam w szpitalu z Kuba to nie moge narzekac...a co do domu to mi barzo przykro:-( ale wszystko sie ulozy...powodzenia
no i popisalam, maly sie obudzil z placzem, nadrobie Was pozniej...

Kurcze, Anadri, dziwna sprawa... Jednak z tamtymi lekarzami pewnie nie dojdziesz co się stało.

My właśnie wróciliśmy ze spotkania BB i jak wgram zdjęcia to się pochwale. Jestem dumna z Konradka bo mam jego pierwszą prace plastyczną. Byłam w szoku bo szybciutko załapał o co chodzi z pędzelkiem (takim na paluszek) i ślicznie malował. Pierwsza praca do zbioru jest :))) Teraz jednak biedaczysko ma 37,8 gorączki ale to pewnie zęby...

A to mój pierwszy malunek (skarpeta na prezenty;))):

Załączniki

• DSC_0909.jpg
    DSC_0909.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, Anadri, dziwna sprawa... Jednak z tamtymi lekarzami pewnie nie dojdziesz co się stało.

My właśnie wróciliśmy ze spotkania BB i jak wgram zdjęcia to się pochwale. Jestem dumna z Konradka bo mam jego pierwszą prace plastyczną. Byłam w szoku bo szybciutko załapał o co chodzi z pędzelkiem (takim na paluszek) i ślicznie malował. Pierwsza praca do zbioru jest :))) Teraz jednak biedaczysko ma 37,8 gorączki ale to pewnie zęby...

A to mój pierwszy malunek (skarpeta na prezenty;))):

matkooooooo jaka pustkaaaaa..............!!!
aza malarz murowany jak nic :D:D:D
mój brzdąc tez rozpalony...ale gorączki nie ma....katar też sie wzmógł....zaś dziąsła zaczerwienione od dzisiaj......znów zęby wariują. Mam nadzieje ze ten katar od ząbkowania........

Do góry