reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Antek taki zasmarkany dziś jak nigdy. Takie gęste ciągnące się. Zero innych objawów. zobaczymy czy do jutra bedzie lepiej . Na razie woda morska i frida , pomaga:tak:
mimo to nie pusciłąm go dzis na ostatnie zajecia na basenie przed swietami. Zgadałm sie z dziunka i jedziemy na plac zabaw:tak:
M dzis wyjatkow w pracy:-(
udanego dnia laseczki

reklama
Martolinka podziwiam za odwagę...

U mnie dzis nadal bałagan, na gorze cos tam robią i do nowa sajgon...na dole bedzie robiony kominek wiec musimy sie wynosic...tylko kto mi to wszystko na gorze sprzatnie?

Jadę wysłać krzesełko do karmienia bo opyliłam na allegro :)

cześć dziewuszki:-):-):-):-)

kilolku
dobrze że Kubusia z klubu malucha wypisałaś:tak::tak:

andari 3mam kciuki żeby nowe mieszkanko było super, co do krwotoku to faktycznie nie ciekawie... no ale z drugiej strony co nas nie zabije to nas wzmocni;-)

wyjątkowa
jak zakupy?? co kupiłaś??

hej laski. Aj juz miasto obleciałam. Trochę prezentów kupiłam. Jesczez tylko 1 babcia mi została i teściowa. Dla babci nawet mam pomysl ale w cenie dogodnej nie mogłam się zmieścić. Musze jeszcze poszukać.
Bajzel w mieszkaniu mam nieziemski ale musi poczekac do jutra. Dzisiaj pranie, pasowanie i pierniczki. Obiad mam z wczoraj tzn rybkę usze usmażyć i fryteczki bo wczoraj nie zdązyliśmy przez tego fryzjera i ostatecznie bez obiadu się obylo.

Chyba Wam nie pisąłam,z ę prosiacza na święta sobei zamówiłam tzn ćwiartkę i oczywiście cąłego przez święta nie zjemy ale to duża oszczędnosć, bo za kg żywca płacę kolo 5 -8zł wsadzę do zamrażalnika i poamlu sie zje.

Jeszcze dostalam zapomoge w pracy, bardzo się cieszę tzn mam dostać, bo kasy jeszcze nie mam. U nas nie ma bonów tylko zapomogi. Każdy kto przepracowąl rok dostaje, tylko rózne kwoty, zaleznie od dochodów. Ja roku nie przepracowłam ale i tak zlożyłam wniosek, stwierdziłam, ze nie zaszkodzi. No i się kaząlo, ze mam najmniejszy dochód w szkole :/ licząc na czlonka rodziny. Może do mojego A. wreszcie to dotrze, bo ja sama ze względu na stopień mam jedną z większych pensji w szkole (pomijając osoby, które tłuka po 2 etaty) znakiem tego A. ma najniższą pensję ze wszystkich mężów, a jemu sie wydaje, ze tak dobrze zarabia i ciągle sie mnie głupio pyta czemu nam nie starcza skoro on tak dobrze zarabia glupol to teraz widzi jakie kokosy przynosi...

Martolinka podziwiam za odwagę...

a gdzie tu odwaga?;-)
Wróciłam właśnie z placu. Dzieciaki śmigały , bawiły się , my z dziunką pozjeżdźałyśmy też trochę na zjeżdzalni:-D było tak gorąco , że sama bym pobiegała w rajtuzkach jak smyki nasze:tak:
wracajac mało nie spowodowałam wypadku:zawstydzona/y: chciałam zjechac na lewy pas zeby wpuscic goscia co wlaczał sie do ruchu i słysze ktos na mnie trąbi , patrze a tu na lewym samochód nie wiem skąd. Widocznie trafiłam w ten cholerny martwy punkt. Ale nic sie nie stało , całe szczescie:tak:
młody śpi , ja wypiłam kawke i czekam na meza... najgorzej złapać robotę u prywatnej osoby a nie dewelopera... Ale jak to ktos powiedział , aby do wiosny:tak:

o jak tu dzisiaj puściutko.
Ja dopiekam dziunkowe pierniczki i zaraz mięcho muszę pomrozić. Jesczez prasowanie czeka buu oj uzbierało sie z całego tygodnia :(

Ja zjem spozniony obiad (jak ja mam nie chudnąc jak nie mam kiedy i ochoty jesc, a jak juz jest to nie mam sily sobie nic zrobic...) i zmykam spać.
Oli cos odmawia mleczka...zje 20 ml i sie wykręca mimo ze nie jadł 3h i wtedy też np. tylko ze 100 ml zjadł...nie wiem ocb...zaczynam sie martwic :(
Rozwiesilam ogloszenia i oczywiscie nic...zrobilam to, zeby miec czyste sumienie choć wiem co sie pewnie stało, ech... okropnie to przeżywam :(

dziewczyny nie uwierzycie !! od kilu dni bolał mnie ząb, paracetamole i ketonale już nie działały i wtedy wpadlam na pomysł aby wyprobowac żel na ząbkowanie dla małego. posmarowałam dziąsło na około zęba plus wsmarowalam w zebowa dziurę, a po 5 minutach ... cisza ! ząb przestał bolec! hehs, rewelacja :)

reklama
Anadri mnie ostatnio choelrnie bolało dziaslo, wychodzi mi kolejna 8mka dolna i tez juz nie wytrzymywalam z bolu i posmarowalam dentinoxem do zabkowania i pomoglo od razu!!!!! Wiec jak najbardziej polecam! REWELACJA!

Dziewczyny chcialam Wam podziekowac za wsparcie zwiazane z moim tata. Mamy jeszcze nadzieje ze bedzie z nami na swieta, mozliwe ze dopiero po nowym roku poleci do PL, pewnie w pon sie dowiemy. Dziekuje jeszcze raz :*

Do góry