reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hie hie, musisz być szybciej, za jakieś 40 min wraca mój miły! i mam zamiar ubrać sexy ciuszki i się troszkę wychillować! :D musi być uśmiech na mordce, bo inaczej to na pewno dobrze nie będzie. Pozytywne myślenie to podstawa! :)))))

nie martw się, opierniczę sałatki i wrócę do domu ;p

Jaga, brawo!!!! takie podejście bardzo mi się podoba, sama mam takie samo :) don't worry be happy :D

jaga a nie bedzie to przypadkiem czworokacik z lilou? Bo ona kupila dzis sexy bielizne i ma zamiar potrzachac cycuszkami przed nim!!:-D
julieet a swinie umieja latac!!!;-)

hahaha nic mi o tym nie wiadomo,ale zadzwonie do swojego, może ja nic nie wiem a on się z kimś ustawił :D haha! ja dostałam sexy bielizne na mikołajki, do tego durex play jako prezent ode mnie i będzie dzisiaj fun! nie mogę ciągle myśleć tylko o jednym bo niedługo pęknę!! tym bardziej, że te miesiące się taaaaak ciąąąąąągną, naprawdę, niech jakiś ginekolog wymyśli coś na owulację raz w tygodniu! :D nobla bym dała!
a jak ja tak myśle o tym sexie to aż zapomniałam o tym cholernym jajniku, że pobolewa :D już są efekty!!

jaga to i ja sie wbijam , moze zdąrze przed Twoim m. :p a jak nie to sie zalapie na Twoj striptiz haha :)

Lutke brałam bo okazalo sie ze mam nski progesteron, a dowiedzialam sie o tym jak w jednym cyklu mialam bardzo mizerny okres praiwe brak, i gin wyslal mnie na badania wtedy

Pochwale sie moimi ciasteczkami które zrobiłam a co tam :)

dsc07206kopia.jpg

dsc07207kopia.jpg

Ostatnia edycja:
a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p

reklama
jakie bombowe!! Ja umiem gotować, ale w wypiekach jestem mega lewus! za dużo tego, za mało tego.. a podobno umiem czytać ze zrozumieniem, niestety, przy przepisach na ciacha mi to nie wychodzi :D
włącze kamerke, to sobei wszystkie popatrzycie jak się bujam :D haha

A widzisz.. ja też dostałam lutke na niski prg, chociaż meisiączki zawsze raczej obfite, trawające ok 5 dni. I znów zaczęłam myśleć o tym zasranej @ :/ GRRRRRRR

Do góry