reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

haha mój gra w gierki ;p zreszta ja tez klikam w jakies duperele :D:D:D ale my to świry komputerowe jestesmy, zycia bez tego nie ma i poki co dobrego [bez komputerowego] przykładu Marcelowi nie dajemy. Kreci sie miedzy rodzicami przed kompami :D:D nie ukrywam ze jest taka godzinka w ciagu dnia gdzie po obiado-kolacji leniu****emy przed kompami a młody sie bawi.

reklama
Pianistka mój nie gra w gry, lubi ale zwyczajnie nie ma czasu. Sen twojego dziecka jest "normalny", moja tez sie wierci,kreci itp juz chyba 2 miesiace. Na poczatku nie moglam spac tak sie wierciła, przez to zmienilam łóżeczko na turystyczne.

Ojej juz poniedzialek, jak ja nie lubie poniedzialków. Dziś mam tyle do zalatwienia w miescie ze nie wiem jak to ogarne. Dobrze ze cieplo jest(obecnie -1). Mala zostanie z babcia a ja do Urzedu Pracy na jakas grupowa porade pracy :szok:, pozniej do lekarza, banku, apteki, jejuuuu nie wyrobie sie. Auto by sie przydalo, mam nadzieje ze za tydzien juz bedzie. W ten weekend nawet porządnych zakupów nie zrobilam. Ja chce latooooo.

Byłam w sobote u takiej kobiety która odczula alergie, nałogi itp. No i ona mi powiedziala ze mogłabym z Maja już przyjsc na odczulanie. Ona zrobi testy i pozniej odczula. Koszt 1 wizyty 160zł, potrzebne sa 2 w tygodniu przez ok 1 rok. Oczywiscie chodzi o 1 alergen. Czyli tygodniowo ok 350zł bo jeszcze dojazd. Z tego co ja pamietam to testy sa dopiero wiarygodne po 3 rż , i ogolnie mialam wrazenie ze ta babka chciala mnie wystraszysz zeby zdobyć klienta. Mowiła ze sama cierpiala na alergie i dlatego zajeła sie ta praca. Że odczulała sie na wiele rzeczy np na jajko kurze-a za chwile powiedziala ze jak dotknie surowego jajka to cała puchnie. Czyli odczulala sie czy ma alergie i puchnie?? Rozumiecie o co chodzi?? Gubiła sie w tym co mówi. Dziwna kobieta ogólnie, teorie znała chyba, aaaaa i jeszcze mi powiedziała ze można odczulić astme :szok::szok::szok:

Miłego dnia ;-)

Hey kobitki! Ja już sie wykąpciałam i czekam na 7.30 aby małego do lekarza zarejestrować. Od piątku ma gorączke więc wole sprawdzić. Myśle, że to zęby choć zawsze go trzymało góra 2 dni. Nie ma innych objawów ale wolę się upewnić. Mnie i mojego męża też coś rozkłada. Ale dzisiaj przyjeżdża teściowa więc będę miała pomoc hehe :))))

hej dziewczynki dawno mnie nie było całe dwa dni ...
ogólnie jestem zmeczona <byłam> i mam serdecznie dosc wszytskiego ... w piątek pracowałam do 22 a w sobote na 4.30 miałam spałam 3h :/ wiec jak neptyk ...w sobote pojechaliśmy do tesciów i se posiedzielismy tam do wieczora a w sobote znów na rano <7> ... w miedzy czasie poklocilam sie z mezem bo ten znow do mamusi jechac chce :| to mu powiedzialam ze chce choc jeden dzien z rodzina w domu posiedziec to juz słyszałam w głosie pretensje i poleciało pare brzydkich słów ... po pracy pojechalam do domu oczywiscie nic nei zrobione mimo ze on siedział w chacie ... ah szkoda gadac sił juz nie mam ... no i wieczorem jeszcze było nie miło i poszłam spac o 20.30 !! i spałam do 8.30 12h !! normalnie nie pamietam kiedy :) a jak kładłam sie spac przyniosłam kołdre i poduszke dla mojego meza tylko ze zdziwiona mina popatrzył na mnie ale nic nie gadał ... a niech se spi sam i zyje sam :| ... dzis wolne mam wiec moze odpoczne a no i moze zajade na zakupy jakies ...
Pawełek zdrowy bawi sie od rana fontanna z piłeczek :) a no i w nocy zaczał przesypiac cała
wczoraj połozylam go spac jak zjadł kanapki po 19 do lozeczka to o 20,30 nie spał tylko cos gadał i bawil sie zabawka ktora zostawiłam niechcacy w lozeczku :) poszlam zrobiłam mleko nakarmilam i połozylam sie sama ... maly krecił sie i cos gadał do 21 chyba i wstał o 6.20 dałam mleko i spalismy do 8.30 :)
kawke juz wypiłam zaraz lece kolejna robic eh ;P

Jezuuu dlaczego w weekend mam tak mało czasu na bb ;-).
Pianistka - mój antykomputerowy...w gry nie gra, za to namiętnie ogląda zawody sportowe... tatuś też :zawstydzona/y: jego ogląda, a potem wymieniają się uwagami... kiedyś nawet komentowali przez tel. mecz.. :szok:
Ilona - jakaś dziwna babka... mieszkałam kiedyś u kobiety, która też odczulała swoje dzieci,,, miała ich 3 z czego 2 podobnież była na prawie wszystko uczulona... jakoś nie dowierzam takim osobom....
AZA - zdrowia życzę i miłej wizyty teściowej.
Kasiiula - zazdroszczę nocki dzisiejszej,,,, innych rzeczy nie, szczególnie małżonka... ehh chłopy, mój codziennie musi.. pogadać z tatusiem, bo inaczej ... nie wyobraża sobie życia... kiedyś to w weekendy dzwonili prawie co godzinę.. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lecę zjeść jakieś 2 śniadanko...

Hej.

My dziś idziemy z Patrykiem do lekarza, chcieliśmy wizyte prywatną ale pediatra nie ma dziś czasu i trzeba iśc do przychodni.

Później idziemy na zakupy i wracamy do domu. B musi dokończyć tapetowanie a ja mam do zaliczenia matematykę do środy.Nic nie umiem, praca kontrolna nawet nie zaczęta.

Dawałam młodemu najpierw elofen później eurespal i zobaczymy co dziś przepisze mu. :/

Witajcie:tak:
dziś od rana nie ma wody na osiedlu- rura pękłA. Ekipa już pracuje:tak:
Wcziraj cały dzień robiliśmy pierniczki. Wyszł 240. Juz pozamawiane sa:tak:
Mój M nie gra w żadne gry , chyba , że w milionerów:tak:albo namietnie w Jengę ostatnio ze mną:tak:

Fotki proszę odmienionej rodziny dziunki:tak:
Kilolek Ty tez sie dzisiaj pochwal:tak:
Kaaiula kochana moze dzis uda Ci sie troche wypoczac

reklama
Do góry