reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka ta herbatka "na dobranoc" hipp, którą daję Franiowi jest właśnie z anyżem - ja nie wiem jak on jest w stanie to wypić blee:baffled:

reklama
ionka a wody ol nie pije? pawelek pije chociaz woli soki, jak podam mu sok to potrafi wtrabic pol butli naraz:-D

za bardzo sokow mu nie daje bo to tez slodkie gowna ale jak byl chory to chcialam zeby pil cokolwiek wiec dawalam soczki;-)

a herbatka z jablka i melisy tez mu podchodzi mimo anyzu

u nas hitem jest picie ze szklanki - jak zobaczy, że niosę w ręku to aż podskakuje z radości i wydziera mi z ręki i ciągnie do swoich ust:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nesia gratuluję zębolka :-)
myszowata ja tusze to tylko czarne i tylko maybelline taki żółty- jest rewelacyjny i niedrogi. Nawet moja mama się na niego skusiła i jest zadowolona, a zawsze miała problem z dobraniem tuszu.
My od niedawna pijemy z doidy cup i jest super!!!
k_aralajna oby szybciutko wyzdrowiał Pawełek, ja kupiłam małemu kwasy omega3 to chyba właśnie te kwasy co są w tranie. Podaje jak nie zapomne :-)

Cześć dziewczyny

Ale jestem zmęczona. Szymon od wczoraj marudny. Nie poznaję swojego dziecka, do niedawna był taki pogodny, a teraz ciągle mu coś nie pasuje.

Wszystkim maluchom z okazji skończenia kolejnego miesiąca życia buziaki!!!
A wszystkim chorym szybkiej poprawy!!!

No i oczywiście zapomniałam napisać, więc się poprawiam - Nesiaa gratuluję ząbka! Wreszcie się doczekałaś:)

Ostatnia edycja:
Asiu trzymam kciuki, żeby Szymuś się poprawił :-)
Jak tam samopoczucie? O ile dobrze pamiętam to za dwa dni do lekarza idziesz. Ja miałam iść jutro ze względu, że pobolewało mnie krocze, ale minęło i idę normalnie w przyszły wtorek.

asia u Szymka to pewnie chwilowe i niebawem marudzenie pójdzie w siną dal!
ramari znam ten tusz i też go lubię, muszę zobaczyć czy jest w granacie:tak:

reklama
nesiaa super gratulacje zebulka :) !!!↲
Dziewczyny jak to jest u Was czy Wy nadal karmićie dzieci na rękach czy dajecie butle dziecku i samo je? Bo ja już od dobrych paru tygodni daje butle Frankowi i sam je. Ale dziś mi zarzucono że zerwałam wieź z dzieckiem :( i już sama nie wiem. Przecież ja z nim spędzam 24h na dobę. Bawimy się i jemy razem pozostałe posiłki. Czytam mu bajki. Kąpie go na zmianę z M. Więc co tu zerwałam!

Do góry