reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witam kobietki
DENTIKO,BAFINKA,WIKULA,IZA,JAGA,ANDZIA i reszta-dziekuje za wsparcie....
GWIAZDECZKA- jest taki wątek ZIOLOPIJKI i tam moze bedzie jakies info..

icon1.png
Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus

GWIAZDECZKA- poszukaj tam info:tak:kiedys to byl watek Ziolopojki,ale widze ,ze zostal polaczony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama współczuję Ci również..moja koleżanka miala ciążę pozamaciczną właśnie w jajowodzie. Udało się bez zabiegu, dostała 2 zastrzyki..czekała chyba ok. 2 miesięcy aż beta się całkiem wyzeruje, ale wkońcu było 0. Także moze u ciebie też się uda bez zabiegu. Trzymam kciuki.
Ja idę teraz w sobotę do gina, zobaczymy co powie. Jestem ciekawa czy będzie jakieś jajo..zamówiłam też testy owulacyjne, mam nadzieję, ze niedługo przyjdą. Nie wiem dokłądnie od kiedy powinnam brać, bo nie wiem kiedy mam mieć owulkę..zacznę stosować pewnie od razu jak dostanę, chociaz nie wiem czy nie bedzie za późno. Dzisiaj jest 12 dc, wiec pewnie już powinnam stosować..ale moze dzisiaj przyjdą:-)zobaczymy...
dzastina grattulacje!!!!!!!!!!!
bafinka ja też nie czuję owulki..o ile w ogóle ją mam:-(

To zależy od tego jak długie masz cykle. Jeśli masz 28dniowe to stosuję się je zazwyczaj od 11-12dc a jeśli masz cykle dłuższe to możesz później zacząć je wykonywać

aniawos - wiesz ja mam cykle 31-dniowe, owulke mam koło 18dc, więc testy zazwyczaj zaczynam robić tak koło 14dc, ale to zależy jkak długie masz cykle. Mam nadzieję, że testy przyjdą na czas!!

Bafinka - mnie zazwyczaj jajniki bolą przed owulką, ale ttylko jak biorę clo, bo bez niego to różnie bywa... ale teraz mimo, że brałam clo, to chyba przegapiłam owulkę, ale po prostu postanowiłam trochę sobie rozpuścić...

aniawos - wiesz ja mam cykle 31-dniowe, owulke mam koło 18dc, więc testy zazwyczaj zaczynam robić tak koło 14dc, ale to zależy jkak długie masz cykle. Mam nadzieję, że testy przyjdą na czas!!

Bafinka - mnie zazwyczaj jajniki bolą przed owulką, ale ttylko jak biorę clo, bo bez niego to różnie bywa... ale teraz mimo, że brałam clo, to chyba przegapiłam owulkę, ale po prostu postanowiłam trochę sobie rozpuścić...
mnie to teraz tak przy owu bolą że nawer kucnąć muszę myślę że po clo zaczęły 2 na raz działać

a czy wy tak macie ze kolo owulki puchnie wam podbrzusze?? wyglądam na 3 miesiąc... i to już nie pierwszy raz... i czuję jakbym wszystko w środku miała spuchnięte.... nie wiem czy to normalne
nie teraz czuję że mam jakieś spulchnione wargi sromowe czyli pewnie znowu coś sie dzieje ale nie wydzieje się:(
mam tylko zapuchnęty jajnik z którego była owu

reklama
Do góry