reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ja kocham wystepy takich maluszkow :tak:[/FONT]
Takie smerfy malutkie, ciagle sie myla w tekstach wierszykow, a kiedy spiewaja piosenke to kazde po swojemu :-D
Moj Adas plakal troszke niestety, bo on nie lubi wystepowac, a jak mnie widzi to od razu kombinuje jak tu sie urwac ze sceny i przytulic do mamy
:happy:

W czwartek powtorka z rozrywki........... tym razem spotkanie w grupie Jasia........
Jas bedzie pastuszkiem w przedstawieniu ;-)
ojej ale mnie rozczulilas
doczytalam dzis wszystko co naskrobalyscie ale nie odpisuje bo nie dam rady,krzyz mi zaraz odpadnie....:-(mlody zasnal na bajce i mam nadzieje ze sie juz nie obudzi,jutro ma debiutancka wycieczke,jada do muzeum dla dzieci i ma byc swiety Mikolaj,zbiorka 8.30...jak ja wstane??

reklama
Gala z tego co wiem od kuzyna z Kanady to z suszarki pranie jest takie ze juz nawet prasowac nie trzeba ...tylko trzeba wyjac zaraz po wysuszeniu
zgadza sie co to joty:tak: wlasnie dokladnie tak jest nie inaczej. Dlatego ja zelazka nie trzymalam w lapach zeby nie przesadzajac lekko z dziesiec lat jesli nie wiecej.

Bidismall - same suszarki sa lepisze niz combo, zreszta zawsze tak jest ze te dwa w jednym nie do konca sie dobrze sprawdzaja niz sprzet pojedynczy sam w sobie. Ja mam dwie pralnie glowne w domu przy naszym skrzydle sypialnianym w garderobie na samej gorze i jedna na ogolnym pietrze ktore byly wybudowane od samego pocztku i jedna ekstra zainstalowana juz przez mojego meza na najnizszym poziomie w gospodarczym pomieszczeniu ktory uzywalam wylacznie do prania i suszenia pieluch przez dwa lata bo Vincent byl ekskluzywnie na wielorazowkach - ta pewnie bedzie kiedys zlikwidowana bo stracila swoja funkcje i w niej umiesciisny najstarszy sprzet ktory domyslam sie niebawem zakonczy zywot, zwlaszcza ze byl solidnie ekploatowany. W tych pralniach na gorze mamy nowy zestaw, obie suszarki sa gazowe (jest tez wersja na prad ale gazowe sa bardziej ekonomiczne) i obie maja atest eko i maja bardzo male zuzycie, Wszystkie mamy firmy LG (pralki na pare - nie wode).

Gala z tego co wiem od kuzyna z Kanady to z suszarki pranie jest takie ze juz nawet prasowac nie trzeba ...tylko trzeba wyjac zaraz po wysuszeniu

zgadza sie co to joty:tak: wlasnie dokladnie tak jest nie inaczej. Dlatego ja zelazka nie trzymalam w lapach zeby nie przesadzajac lekko z dziesiec lat jesli nie wiecej.

ja w takim razie chce taka suszareczke!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W tych pralniach na gorze mamy nowy zestaw, obie suszarki sa gazowe (jest tez wersja na prad ale gazowe sa bardziej ekonomiczne) i obie maja atest eko i maja bardzo male zuzycie, Wszystkie mamy firmy LG (pralki na pare - nie wode).

.............o zesz ty orzeszku.............
teraz to dopiero czuje sie zacofana..........
szuszarka na gaz............ pralka na pare.............
ja nawet nie wiedzialam, ze takie sa........... :szok:
ale ja ze wsi........... wiec wybacznie mi......... :-D

PAWIMI ale na tej "mojej" wsi to ciezko spotkac autko mlodsze niz 10-letnie :-p
wiec chyba u mnie jest bardziej wiejsko.... (zeby nie powiedziec "wiesniacko" haha)

ale my kochamy tu mieszkac.........
moj maz sie smieje, ze dla niego dzien kiedy nie zobaczy krowy i traktora jest dniem straconym :-D

Nooo ja niby w miescie mieszkam cale 5000 mieszkancow ale dziura jakich malo !!! Pracy zadnej perspektyw zero...no ale mam SWIEZE GORSKIE POWIETRZE :-D

PS Gala Tobie stuklo 100 postow, Bedismall 400 no a Pawimi miala stawiac za laptopa...nie zebym sie wpraszala ;-)

a jednak Dominik sie obudzil i nie wiem jak bedzie ze spaniem teraz,umylam im tylko zęby,Vanessa podjęła próbę dokończenia poziomu z domowego programu nauki czytania przez komputer ale poległa....łatwiejsze poziomy kazałam jej pokończyć najpierw,to się młoda cieszy że już dużo ma zrobione...a najgorsze zostawia,ciągle robi błędy i szybko sie zniechęca a chce zdobyć w piątek certyfikat ukończenia poziomu 2 bo potem to juz ferie sa od 17 grudnia do 5 stycznia

zuzkus no to lu! dawaj na brudzia

Ostatnia edycja:
wiecie smiech smiechem, zarty zartami ale ja jak byla mlodsza to zawsze do wielkiego miasta ciagnelam, w Polsce pochodze z malej miejscowosci i jak przenioslam sie do Warszawy jako 16-to latka bylam najszczesliwsza na swiecie, natomiast im jestem starsza tym bardziej mnie ciagnie w wiejskie rejony. Chyba sie wyszalalam za mlodu a teraz czlowiek jak ma dzieci ma inne priorytety i wiem ze moim malym wiesniakom jest znacznie lepiej wychowywac sie w takim srodowisku niz w miejskim zwlaszcza ze szkoly i wszelkie zajecia poza szkolne mamy pod dostatkiem do wybory i koloru a do miasta do moge na wycieczki jezdzic :-D

Zuskus - pijemy, a co, dawaj szklane polewam hahaha

ZUSKUS kazda okazja jest dobra :tak:

...to co, kiedy sie umawiamy na oblewanie wszystkich waznych powodow?
(brak powodu tez moze byc pretekstem, wiec zapraszamy wszystkie babeczki :-))

to moze sobota wieczor.......
kazda kobitka z drinkiem (no dwie sa takie co z soczkiem. ;-)) przy kompie.........

tylko biedna Pawimi musialaby rano siegac po % kule mole co tu wymyslic..........

im jestem starsza tym bardziej mnie ciagnie w wiejskie rejony. Chyba sie wyszalalam za mlodu a teraz czlowiek jak ma dzieci ma inne priorytety i wiem ze moim malym wiesniakom jest znacznie lepiej wychowywac sie w takim srodowisku

yes yes yes :tak::tak::tak:
mysle tak samo

Ostatnia edycja:
reklama
ZUSKUS kazda okazja jest dobra :tak:

...to co, kiedy sie umawiamy na oblewanie wszystkich waznych powodow?
(brak powodu tez moze byc pretekstem)tylko biedna Pawimi musialaby rano siegac po % kule mole co tu wymyslic..........

yes yes yes :tak::tak::tak:
mysle tak samo
normalnie czytam i leje z ciebie:rofl2::happy2: ja poprosze wiecej takiego humoru

Do góry