PS Gala Tobie stuklo 100 postow, Bedismall 400 no a Pawimi miala stawiac za laptopa...nie zebym sie wpraszala ;-)
Zuzkus - mi strzeliło 3000 postów też jest powód!!!
wiecie smiech smiechem, zarty zartami ale ja jak byla mlodsza to zawsze do wielkiego miasta ciagnelam, w Polsce pochodze z malej miejscowosci i jak przenioslam sie do Warszawy jako 16-to latka bylam najszczesliwsza na swiecie, natomiast im jestem starsza tym bardziej mnie ciagnie w wiejskie rejony. Chyba sie wyszalalam za mlodu a teraz czlowiek jak ma dzieci ma inne priorytety
Pawimi - ja z dużego miasta (Lublin ponad 340 tys mieszkańców) teraz w malutkiej mieścince (ok 13 tys mieszkańców), cisza spokój wszyscy się znają, ale.... CIĄGNIE WILKA DO LASU.... jak chcę odpocząć to w samochód i srrruuu do Dublina na zakupy
no moje autko mamy juz ponad 2 lata i tez nie najnowsze bo 2001...astra i chcielibysmy cos wiekszego ,mi sie podobaja Toyota Corolla Verso i Ford S-Max
anaklim a jaki macie model tej pralko suszarki?? moze to od modelu zalezy...albo juz nie wiempawimi doradz cos....
Bedismall - i znowu bardzo podobnie
Pralkosuszarka Indesit IWDC6125. Pralka zajebiaszcza, że tak się wyrażę 6,5kg ładowności, cichutka i w miarę szybko pierze, suszarka dramat
Laseczki piję z wami, czerwone wineczko z kardamonem, goździkami, laskami cynamonu i pomarańczami
Co do chłopów: mój ostatnio tak dał czadu na imieninach u mojej koleżanki, że wracał do domu na piechotę 2h (normalnie idzie się 20min) wyszedł z naszymi znajomymi, którzy mieszkają dwa domki dalej, zamówili taksę, on się zgubił, rozbił sobie głowę (zauważyliśmy dzień później) i tak mnie wk***ił, że z kwiatami na kolanach przepraszał