mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZUZKUS- wiem ,ze sa kobiety ktore placza na II kreskami...
ANAKLIM- czy Twoj drugi muszkieter konczy dzis 2 latka??
odpisalam
ANAKLIM- czy Twoj drugi muszkieter konczy dzis 2 latka??
odpisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
zapraszam do siebie, jesli kiedykowiek zachce wam sie zapuscic troche dalej za ocean to drzwi mojego domu sa otwarte a miejsca sporo....juz widze jakby moje dzieciaki umieraly ze szczescia majac takie towarzystwo do zabawA ja chętnie bym poleciała gdzieś... Irlandia, Walia, Anglia... Nie ma znaczenia... I WAŻNE!!! Z dziećmi tam bym poleciała...

My mamy z mężem po 26 lat i za chwilę urodzi się nasz trzeci maluszek.
ale wy mlodziutcy jestescie...ja sie zaczne czuc jak stara wiekowa babcia
a gdzie nasze plany na kolejnego maluszka.... Mimo wszystko i na przekor wszelkim przeciwnoscia losowym zycze wam zeby mimo wszystko udalo sie urodzic w domciu, trzymam kciuki za szczesliwy i wymarzony porod.A jeśli chodzi o poród w domu to znowu komplikacje:-( Co prawda mamy już załatwionego świetnego neonatologa ale wygląda na to że mogą pojawić się problemy ze mną... Na ostatniej wizycie u gina (w środę) okazało się że za dużo przybieram na wadze.a nie jem dużo... mam coraz większe obrzęki na nogach i dłoniach. Ciśnienie wyższe niż było (choć wciąż jeszcze w granicach normy). Kazał mi zrobić dodatkowe badania. Białko całkowite wyszło mi dość mocno obniżone (na szczęście kreatynina w normie a mocznik obniżony). teraz kazał stosować dietę wysokobiałkową i bezsolną. Zobaczymy jak będzie dalej No a Hania jest dość spora bo wygląda na to że w ciągu miesiąca przybrała cały kilogram teraz z pomiarów wyszło że w 33 tyg waży już 2800gjak tak dalej pójdzie to będzie dzidzia rozmiarów Artura Joasi. Kasia też była taka duża. No nic mam nadzieję że dieta pomoże, ciśnienie nie zacznie skakać i ze nasz poród w domu będzie możliwy. O niczym innym już teraz nie marzę tylko żeby się udało urodzić zdrowego malucha we własnym domu!!!
Ja właśnie zabukowałam przegląd samochodu na 04/01/2011... Po przeglądzie będziemy sprzedawać, a raczej wymieniać na nowszy. Kaj się zapłacze(( Stary ten nasz samochód, ale Kaj go uwielbia i nijak nie mogę mu wytłumaczyć, że w końcu przestanie jeździć
(((
ale moj m. ma inne zdanie, uwielbia ten samochod, malo tego on mu sie wcale nie psuje, estetycznie wyglada tez ok mimo swojego starczego wieku bez zadnych zadrapan,rdzy czy odpryskow, utrzymany jest dobrze, czysty w srodku (wiadomo nie szczyt mody bo to jednak egzemplarz sprzed 10 lat ale do wytrzymania) i moj maz nie chce sie zgodzic na wymiane auta na nowy
jest zakochany w tej swojej camry i doszlo nawet do tego ze jak zartowalam co bedzie jak mu sie zepsuje i wkoncu stanie gdzies na autostradzie to on odpowiedzial ze wyjdzie z niego i bedzie pchal hahaha bo go tak uwielbia ten samochod ze nie pozwoli mu krzywdy zrobic
SWIREK!!!!kochana a wcale nie musisz bo jak juz zima w koncu zlapala to tradycyjnie bedzie nas trzymac do konca marca az rtec na termometrze skoczy do 30 st i roztopi sniegiPawimi trzymam kciuki zeby zima dotrwala do swiat tak jak chcialas......
PAWIMI- trzeba opic sprzecik ,zeby sie znow nie zepsul![]()
GALA- no dokladnie,opicie sprzętu to podstawa;-)takze niech sie tylko Pawimi pojawi to wbijamy sie na impreze
Jestem za opiciem!!! Bez dwóch zdań!

u mnie jest niestety podobnie, nie ma prawdziwych sasiadow, prawdziwych przyjazni...cena jaka placimy mieszkajac na obczyznie, owszem jest mi bardzo wygodnie i mam duzo wiecej niz moje kolezanki w Pl czy gdzie indziej ale....dziewczyny, mieszkam daleko od kraju, ludzie, których tu spotykam są różni, nie wiem czy Bedismall ma podobne doświadczenia, ale na ogół to bardzo interesowne osoby,które biorą, dając w zamian kłamstwa, zazdrość i zawiść.
niestety ja sie chyba nie zalapie....chyba ze miejscem spotkania bedzie usatak sie czasem zastanawiam jakby to bylo, gdyby byla okazja tak choc jeden raz moc sie zpotkac ze wszystkimi kobietkami z tego wateczku
oj dzialo by sie dzialo![]()

.

) i nie trzaskali roletkami w oknach i rozkladanymi tackami mocowanymi do siedzen………. Taka 1,5-godzinna podroz kosztuje mnie duzo wysilku żeby wymyślać dzieciakom jakies ciche zajecia….