mama05
prrrryy szaaaalona :))
ZUZKUS- wiem ,ze sa kobiety ktore placza na II kreskami...
ANAKLIM- czy Twoj drugi muszkieter konczy dzis 2 latka??
odpisalam
ANAKLIM- czy Twoj drugi muszkieter konczy dzis 2 latka??
odpisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapraszam do siebie, jesli kiedykowiek zachce wam sie zapuscic troche dalej za ocean to drzwi mojego domu sa otwarte a miejsca sporo....juz widze jakby moje dzieciaki umieraly ze szczescia majac takie towarzystwo do zabawA ja chętnie bym poleciała gdzieś... Irlandia, Walia, Anglia... Nie ma znaczenia... I WAŻNE!!! Z dziećmi tam bym poleciała...
My mamy z mężem po 26 lat i za chwilę urodzi się nasz trzeci maluszek.
. Mimo wszystko i na przekor wszelkim przeciwnoscia losowym zycze wam zeby mimo wszystko udalo sie urodzic w domciu, trzymam kciuki za szczesliwy i wymarzony porod.A jeśli chodzi o poród w domu to znowu komplikacje:-( Co prawda mamy już załatwionego świetnego neonatologa ale wygląda na to że mogą pojawić się problemy ze mną... Na ostatniej wizycie u gina (w środę) okazało się że za dużo przybieram na wadze.a nie jem dużo... mam coraz większe obrzęki na nogach i dłoniach. Ciśnienie wyższe niż było (choć wciąż jeszcze w granicach normy). Kazał mi zrobić dodatkowe badania. Białko całkowite wyszło mi dość mocno obniżone (na szczęście kreatynina w normie a mocznik obniżony). teraz kazał stosować dietę wysokobiałkową i bezsolną. Zobaczymy jak będzie dalej No a Hania jest dość spora bo wygląda na to że w ciągu miesiąca przybrała cały kilogram teraz z pomiarów wyszło że w 33 tyg waży już 2800gjak tak dalej pójdzie to będzie dzidzia rozmiarów Artura Joasi. Kasia też była taka duża. No nic mam nadzieję że dieta pomoże, ciśnienie nie zacznie skakać i ze nasz poród w domu będzie możliwy. O niczym innym już teraz nie marzę tylko żeby się udało urodzić zdrowego malucha we własnym domu!!!
Ja właśnie zabukowałam przegląd samochodu na 04/01/2011... Po przeglądzie będziemy sprzedawać, a raczej wymieniać na nowszy. Kaj się zapłacze(( Stary ten nasz samochód, ale Kaj go uwielbia i nijak nie mogę mu wytłumaczyć, że w końcu przestanie jeździć
(((
kochana a wcale nie musisz bo jak juz zima w koncu zlapala to tradycyjnie bedzie nas trzymac do konca marca az rtec na termometrze skoczy do 30 st i roztopi sniegiPawimi trzymam kciuki zeby zima dotrwala do swiat tak jak chcialas......
PAWIMI- trzeba opic sprzecik ,zeby sie znow nie zepsul![]()
GALA- no dokladnie,opicie sprzętu to podstawa;-)takze niech sie tylko Pawimi pojawi to wbijamy sie na impreze
Jestem za opiciem!!! Bez dwóch zdań!
u mnie jest niestety podobnie, nie ma prawdziwych sasiadow, prawdziwych przyjazni...cena jaka placimy mieszkajac na obczyznie, owszem jest mi bardzo wygodnie i mam duzo wiecej niz moje kolezanki w Pl czy gdzie indziej ale....dziewczyny, mieszkam daleko od kraju, ludzie, których tu spotykam są różni, nie wiem czy Bedismall ma podobne doświadczenia, ale na ogół to bardzo interesowne osoby,które biorą, dając w zamian kłamstwa, zazdrość i zawiść.
niestety ja sie chyba nie zalapie....chyba ze miejscem spotkania bedzie usatak sie czasem zastanawiam jakby to bylo, gdyby byla okazja tak choc jeden raz moc sie zpotkac ze wszystkimi kobietkami z tego wateczku
oj dzialo by sie dzialo![]()