B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no juz za 2 dni. ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo.. jak sie urodzila i spac nie chciala to sobie myslalam boze byle tydzien minal moze juz sie przestawi.. pozniej mowilam sobie byle meisiac byle pol roku i byle rok! a teraz chcialabym wrocic do tego!
wtedy przynajmniej spala grzecznie w nocy![]()
zgodze sie, ja ciale wspominam ze jeszcze rok temu z brzucholem chodzilam a tu lada chwila roczek! szok...beacia widze ze zaczyna sie rozkrecac... u mnie przed samym wystapeienim skurczy wlasnie byly mdlosci jak na poczatku ciazy i biegunka...
w ogole to dzis jest 16 grudnia.. rok temu po 8 rano zostaalm przyjeta na oddzial ze skurczami co 7 minut!
i tak sie meczylam do 18 do 14:45.. jejku jakie to niesamowite.. jeszcze niedawno przezywalam chwile ze porod sie zbliza i ze juz lada oment ma nastapic a teraz moge to tylko wspominac.. az sie lezka w oku kreci jak to wspominam.. chcialabym znow byc w tej sytuacji!
ja to tez bym chciala wrocico tak zeby alan byl noworodkiem
jaki on byl grzeczny,nawet nie plakal wogole
![]()