moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze.. wszystkie dzieci 3-dniowke przechodza.. cholera to ja sie bac zaczynam, bo nas ani rota ani 3-dniowka poki co nie zlapala...
teraz pewnie na nas przyjdzie kolej
teraz pewnie na nas przyjdzie kolej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze.. wszystkie dzieci 3-dniowke przechodza.. cholera to ja sie bac zaczynam, bo nas ani rota ani 3-dniowka poki co nie zlapala...
teraz pewnie na nas przyjdzie kolej![]()
bez sensu... i beda moze Was uczyc o cyklu kobiety.. jak to bylo u nasno mój Franko też jeszcze nie ochrzczonytylko że u nas to pójdzie z kościelnym ślubem. Miało być na święta ale nie było terminów na nauki
a je trzeba przejść
mimo że ponad 8lat razem
![]()
ja mam nadzieje sie wyrobic z kasa na roczek...Monia mój Miks tez jeszcze nie ochrzczony i tak myślę że chyba od razu z roczkiem go ochrzczęzaś jedna impra będzie przy okazji hihihi
![]()
Karolcia , ktore masz juz miejsce?
troche dzisiaj punktow nalapalas :-)
wlasnie chcialam zaglosowac, ale okazalo sie ze juz dzisiaj oddalam glos :-)
Dziewczyny czy tylko moje dziecie nie zostalo jeszcze ochrzczone?
A i chcialam jeszcze zapytac o mycie zabkow... myjecie dzieciom juz czy jeszcze nie warto?