Y 

yra245
Gość
swoją drogą mają pomysły co nie 
)))) jeszcze nieraz nas zaskoczą łobuzy małe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Dzien dobry,
poczytuje was od dawna ale nigdy sie nie udzielam chyba ze mam problem
I teraz znow prosze was o pomoc.
Moja corka jest chora. ma katar kaszel a 3 dni temu miala goraczke. Oczywiscie u lekarza bylismy dostaliśmy antybiotyk i lekarz powiedzial ze ida jej zeby. jest juz coraz lepiej ale jest problem. Nie chce jesc mleka ! Wszystko moze byc chleb z masłem, owoce, warzywa byle by nie mleko a wczesniej jadła 5 razy mleko po 160 a nawet wiecej. chciałam ja przeglodzic i od wczoraj 17 nic nie jadła tylko wypila 30 ml mleka do 8 a pozniej to juz jej dałam sniadanie. Nie wiem co robic ?? MOze zmienic mleko ?? Teraz piła Nutramigen. a moze przeczekac ?? co zrobic przepraszam ze tak chaotycznie ale zaczynam sie martwic
 , a u nas cos takiego trwa juz od 2 miesiecy. Ja to juz nawet zostawiam Go samego w pokoju jak stoi przy lozku czy krzesle, bo wiem ze sie nie przewroci. Jak upada do na dupke, takze to troszke inaczej.
 koraliki od rolet też są fajne. Wkońcu zasnął wstanie i na sanki heja, pięknie słonko świeci.