Niestety nic z tego, jedna krecha...:-(Ależ tu dzisiaj cichoale pewnie wszystkie zajęte są starankami.
Spice i jak robiłaś test???;-);-);-)
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
spice tule:*
dziewczyny mam pyt owulkę miałam w sobote a dziś zaczęłam mieć wrażliwe na dotyk sutki czy wy tak macie?? ze po owulce bolą was piersi??? ja mam tak pierwszy raz.....
dziewczyny mam pyt owulkę miałam w sobote a dziś zaczęłam mieć wrażliwe na dotyk sutki czy wy tak macie?? ze po owulce bolą was piersi??? ja mam tak pierwszy raz.....
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hejka,jeszcze nie nadrabialam..
BAFINKA- moje piersi nie reagują nawet jak w ciąży bylam wiec ja nie pomoge...ale mam nadzieje,ze to dobry znak ;-)
BAFINKA- moje piersi nie reagują nawet jak w ciąży bylam wiec ja nie pomoge...ale mam nadzieje,ze to dobry znak ;-)
Bafinka
też mam taką nadzieje bo mnie też nigdy nie bolą... ale to może po clo?? zresztą zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy.. ale wiecie jak to jest już sie nakręcam a potem będę płakać...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BAFINKA- mnie nawet po Clo nie bolaly-nic -takze &&&&&&&&&&&& dla Ciebie 
Bafinka
nie cierpię tej części cyklu.. człowiek się nakręca a potem płacze.....
Właśnie przyszła @ i pozbawiła mnie resztek złudzeń...:-(Tak mi przykro:-( Ale jeszcze nic straconego bo czasami testy nie pokazują ciąży w początkowych tygodniach. Dopółki nie ma @ jest nadzieja. A który to u Ciebie dc?
spice przykro mi i mocno tulęWłaśnie przyszła @ i pozbawiła mnie resztek złudzeń...:-(
niech sie już ta wrednota od ciebie odczepi
reklama
Podziel się: