Bafinka
Fanka BB :)
kochana dziękuje za te słowa postawiłaś mnie do pionu.. damy rade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bafinko życzę owocnych staranek;-)a ja miałam straszną ochotę na seks a potem zaczął mnie intensywnie boleć jajnik więc pewnie to owulka dziś 14dc więc wieczorem będą przytulanka a potem zostaje czekać...
ostatnio cykl miałam 30 dni. Ale teraz niewiem jak będzie. We wtorek się dowiem co dalej. Może jednak pojawi się jakiś pęcherzyk. Cały czas mocno w to wierzę i nie tracę nadziei, że wszystko się dobrze ułoży.mama tak mi przykro
palu widzę,że jesteś nieźle obstawiona lekami- na pewno się teraz uda.
a testy owu nie zawsze są wiarygodne, lepszy jest monitoring.
justka a długie masz cykle?
mi też powiedział gin w 11dc że nic nie ma a prawdopodobną owulke wg temp itd miałam 20dc
ja po wstępnej dolinie przez tarczycę (zawsze myślałam że mój głowny problem to pco, a teraz wiem, że niedocz. tarczycy ma bardzo podobne objawy- wysoki testosteron, rozregulowanie cykli itd) postanowiłam gruntownie się przebadac i unormować hormony. zrobiłam komplet badań i szukam endokrynologa.może to nawet lepiej, że przez ten czas się nie udało, bo żyłabym sobie w nieświadomości, a skutki są niedobre..
mam nadzieję, że się to wszystko unormuje:/
powinna wyregulować...Mam pytanko jak myślicie czy lutka wyreguluje mi cykle? Dodam że mam podejrzenie o PCO.