reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ewuś kochana zdrówka dla was!!!! wiem coś na temat szpitali przyciągnęlam do domu zarazę tylko :(
w piątek byłam u lekarza bo słabo się czułam, zbadał dał leki i week& mało nie zeszłam :(
bolał mnie każdy kawałek ciała (to było gorsze niż poród), miałam dreszcze, było mi okropnie zimo, spałam w kuchni opatulona we wszystko co możliwe brakowalo mi tylko czapki i rękawiczek, do tego leciało ze mnie dołem masakra, zareagowałam tak na leki które wywalają wiruszy i bakterie z organizmu... teraz jestem jak młody bóg :)
wynalazłam super lekarza z instytutu matki i dziecka i jutro jadę z mają na kontrolę u niego jest super jesli chodzi o płuca tylko wizyta 100 :( ale jak trzeba to trzeba, coś mi pokasłuje królewna jak pośpiewa czy popiszczy niech ją osłucha będę spokojniejsza...
idę dzis do fryzjera, pierwszy raz do faceta (moja fryzjerka adoptowala dziecko i jest poza zasięgiem) a musze doprowadzić się do stanu używalności bo od stycznia wracam do pracy :(
i od stycznia zamieszka z nami na 3 msc teściowa, nie wiem jak damy radę w naszych 34m :(
u mnie przygotowania swiateczne jeszcze nie ruszyły, nie wiem kiedy to nastąpi... wigilię spędzimy sami w domu, nie chcę żeby maja zaraziła sie czymś znowu
emalia nie jesteś wyrodną matką u mnie też bidnie i nie będzie prezentów w tym roku (liczyłam na gruszkę ale zapomnieli o mnie i może dostane w przyszłym roku)
ja też nie dostalam urlopu okolicznościowego :( jak widać różnie to firmy interpretują, szkoda, że nie na korzyść pracownika :(

reklama
ja posiadam podrobki emu juz 3rok te same,piore je w pralce i nic im nie jest.tylko minus w podrobkach taki,ze pieta wyglada jakby szla obok buta:)

ewuś- bardzo Wam współczuje!! Duzo zdrowka dla całej trojki i wracajcie szybko do domku! Nie moze Cie ktos zmienic zebys pojechala do domu chociaz sie wykąpac i przespac przez 3 godzinki?

nadika
- 2 puszki soczewicy (Bonduelle), pęczek szczypiorku, 2 garści orzechów włoskich, 3 łyżki octu balsamicznego, troche oliwy z oliwek, sol, pieprz:) Jest pyychaaa!!!

Ewela- masz racje z butami ze jak sie kupuje tanie to się traci dwa razy! Ja nigdy na butach nie oszczędzam.

Gosiu- gratuluje raczkowania:) U nas było kilka kroczkow ale się panience odwidziało i od kilku dni cisza w tym temacie:)

edit: Jagoda właśnie sama usiadła:)))))))) (po czym po 5 sekundach przewrocila sie na bok:)

Ostatnia edycja:
no zawsze sobie to powtarzam,ale i tak kupuje te taniochy :/ ,ech. Moj mały dzis marudnawy jakis., wlasnie braciszek go podgryza w nozke. Kurcze musze isc do tego ksiedza ,a tak mi sie nie chce :/ , a juttro na szczepienie my ruszamy ,no ciekawe ile dzinks wazy ,az sie boję :szok:

A na obiad dzis pieczony łosos :-)

Witam jaka tu dzisiaj cisza czyżbywszystkie sprzątały ?:-Da może już gotowanie świąteczne w toku?
Ja z wszystkim daleko w polu a dzisiaj to w ogóle nic nie ruszone od rana po lekarzach latam bo mleko się kończyło i Daniel ogłuchł na jedno ucho więc skierowanie do laryngologa trzeba było załatwić no i udało mi się jeszcze dzisiaj go zaliczyć całe szczęście że moja bratówka pracuje w przychodni no i skończyło się na płukaniu ucha i jest git, rany ile ludzi w przychodni ciężko było się przecisnąć ale może dzięki temu wszystko załatwiłam tylko czemu człowiek musi latać od przychodni do przychodni?nie można by było załatwić wszystkiego w jednej?ale cóż nasza służba zdrowia :wściekła/y:pozostawia wiele do życzenia prezenty jeszcze nie kupione oczywiście nie wszystkie ale jednak ale dam radę warzne że wszyscy zdrowi bo moja koleżanka którą znam od przedszkola czeka na operację i to nie pierwszą w jej życiu więc święta w szpitalu a w domu 3 dzieciaków kurcze im dopiero będzie ciężko w święta więc nie narzekam:-( .
Widzę że ewuś też z dzieciakami w szpitalu mam nadzieję że na święta wrócą do domu:tak: no i na yle młody wzywa a tatuś pomywa więc lecę :-D:-D:-D

O co chodzi z tym doklejonym watkiem czerwiec2010??:confused::confused::confused:

agast gratulacje dla Jagodki mam nadzieje ze raczkowanie tez szybko znowu podlapie :)
kasiaj fajna paczka :)
Kasiek kazde dziecko w swoim tempie, a to Mama na pewno warte kazdego czekania ;-)

ewus kochana ale sie pochorowaliscie :-( Wypuszcza was na swieta do domu?? Moze M. moglby cie na pare godzin zastapic a ty sie troche w domu odswiezysz i odpoczniesz? zdrowka jak najszybciej z tamtad wracajcie :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
ewus- obyście jak najszybciej wrócili do domu!

agi - witaj w świecie mówiących:-D

kasia - fajne prezenty :-D

koriander - to chyba dziewczyny przeniesione z jakiegoś innego portalu

agast - gratulacje dla Jagódki!!!

Do góry