reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewela mam nadzieje ze obedzie sie bez płaczu
lena ja tez tak mieszałam jak gosiagro tym bardziej ze na puszce tez tak mieli napisane a łaśnie wczoraj kupiłam nowy zapas pepti 2 i wcześniej mieli na nim napisane że jest od 6 miesiąca a teraz że powyżej nie kumam czyżby skład zmienili czy co o co kaman

no ja tez mieszalam,bo akurat mialam na dnie puszki 1 ,a kupilam 2 i zmieszalam,a teraz juz 2 je normalnie :-) dobra my sie juz szykujemy do wyjscia :)

Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??

ja dwie porcje podałam pól na pół a pozniej samą 2. lekarka powiedziała że dużo składem sie nie różnią więc nie trzeba dlugo mieszać. mam Nan. i odkąd jesteśmy na 2 mała zaczeła jesc.

Krakowianko również dla Twojej rodziny zdrowych i spokojnych świąt!!!!

No czesc dziewczeta

My przed 10 -siata ruszamy z dzinksem na szczepienie ,ojjj bedzie lament :-) ,a potem moze do ksiedza ruszę i na poczte musze odebrac list,zamawialam sobie gacie obciskajace:zawstydzona/y:,bo brzuch jakby wyszedl mi wiekszy :zawstydzona/y::-(z obrzarstwa chyba :zawstydzona/y:,ale po nowym roku juz dzialam na calego :happy2:

Ja też ma taki plan :-) też po świętach dopiero bo wiem że przez ten weekend nie będę sobie żałować :-) a co raz się żyje :-)

Nie kochane miałam na myśli ale jestem przybita bo Wiktoria ma straszne sny związane z tą operacja!!!Tym bardziej ze mi sie śniło ostatnio, że była w białej sukience;(eh....
Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??

Ja nie mieszałam, tzn rano dałam samo mleko 2 później do wieczora dałam 1 a na drugi dzień dałam dwa razy mleko 2 i raz 1 i w zasadzie na 3 dzień jadł już samą 2. Żadnej różnicy nie zauważyłam go karmiąc a i on chyba się nawet nie zorientował że coś innego dostał :-)

Oglądałam wczoraj "Szklaną pułapkę" ale przegapiłam mój ulubiony tekst z tego filmu :-( chyba sobie ściągnę :-) fajnie było zobaczyć Bruce w swojej najlepszej formie a nie takiego jak jest teraz, no ale cóż nawet aktorzy się starzeją :-)

Dziś czeka mnie prasowanie, gotowanie i wypranie firanek. Mróz puścił i chyba niestety umyję te nieszczęsne okna :-(
Wiedziałam że na święta będzie szaro i brzydko, jak co roku. Później pewnie znów spadnie śnieg.

Dziewczyny, Hania dzisiaj obudziła się o 4:00 ze strasznym katarem, psika co 10 minut średnio :-(

Idziemy na 13:00 do lekarki. Od 4 do 6 ją nosiłam bo miała strasznie zapchany nosek, trochę jej wyciągnęłam fridą ale wszystko nie chciało wyjść. Ma takie malutkie, szkliste oczka :-(

krakowianko-tobie równierz życze zdrowych i wesołych świat!miło że zaglądasz do nas
kasiulka-dla dziecka katar to masakra moja już 4 dzien się z nim męczy wszystko zapchane flegma spływa do gardła i w nocy budzi bo nie może tego odksztusić a na widok fridy robi takie przerażone oczy bo matka cały czas męczy i wyciąga:no:

U mnie po kolei wszyscy byli chorzy tylko mała najmniej a mnie nic nie rusza tak sobie myśle że znając moje szczeście dopadnie mnie na święta:shocked2:

Kasiulka- duzo zdrowka dla Hani!!! Napisz po lekarzu.

Ja dzisiaj idę razem z Jagodą i Marcinem do Hani przedszkola na Jasełka i na Wiglię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry