reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Poród rodzinny,szkoła rodzenia,szpitale-obawy i wątpliwości,za i przeciw

bra a ty w chełmży czy w toronto ??

kochana w chełmży, ale jeśli okaże sie , ze cesarka to zostanę w toruniu. bylam u lekarki z chełmży, fantastyczna babka, nawet lekarz torunia mi polecil ten szpital, jeśli chcę, by sie mna zajęli i znieczulili. wiadomo, że nie wiem jak to jest w praktyce, bo nie znam nikogo, kto tam rodził, ale komentarze w internecie są bardzo dobre :)

reklama
a ja się ciesze że rodzę tutaj:tak:pełen luksus , ja sama na sali z lekarzami i mężem,.. za darmo
znieczulenie na zawołanie , za darmo...:-p;-)
opieka super... pomoc jak należy a czy się dobrze czuję pytają co 15-20 min:-D

a ja się ciesze że rodzę tutaj:tak:pełen luksus , ja sama na sali z lekarzami i mężem,.. za darmo
znieczulenie na zawołanie , za darmo...:-p;-)
opieka super... pomoc jak należy a czy się dobrze czuję pytają co 15-20 min:-D

na zachodzie generalnie rzeczy, które w PL są " kontrowersyjne i dla wybranych", tam są normą. tutaj cały czas sie tylko słyszy, że slużba zdrowia nie ma pieniędzy

Vi u Nas w niektorych szpitalach tez sa komfortowe warunki porodu za darmo tylko nie kazda dziewczyna ma do nich blisko i dostep.

dokładnie- mi znajoma polecala jakis szpitak w Poznaniu, do którego jedzie specjalnie na CESARKĘ !!! ale gdzie ja tyle kilometrow w bólach bym miała jechać

no własnie PL i te nieszczęsne znieczulenia
ale kurcze ja się jakoś ostatnio uspokoiłam 2 koleżanki rodziły w listopadzie i mówiły że spoko nie miały zastrzeżeń no ale to się okaże ja ryzykuję Toruń jakoś to będzie , może dzidzia będzie łaskawa dla mamusi i szybko wyjdzie :p bez ogromnych boleści

no własnie PL i te nieszczęsne znieczulenia
ale kurcze ja się jakoś ostatnio uspokoiłam 2 koleżanki rodziły w listopadzie i mówiły że spoko nie miały zastrzeżeń no ale to się okaże ja ryzykuję Toruń jakoś to będzie , może dzidzia będzie łaskawa dla mamusi i szybko wyjdzie :p bez ogromnych boleści

ja tez tego życzę tobie, sobie i wszystkim innym babeczkom ;) ja pierwszy komentarz z toruńskiej porodówki będę miała niedługo, bo moja znajoma ma termin na wigilię ;) choc ona jest w lepszej sytuacji, bo asystowac jej będzie siostra lekarka, która mial praktyki na oddziale :) ale sama kumpelka nastawiona jest bardzo pozytywnie, jak to powiedziała: kochana jak juz będziesz w tym 9. miesiącu to jedyne o czym będziesz myśleć, to aby w końcu urodzić ;))))

reklama
no niby tak :-) zobaczymy bliżej maja jaka nasze odczucia będą

A tak swoją drogą to za ten nas wojewódzki szpitał w Toruniu ktoś mógłby się w końcu wziąć tym bardziej że to jedyny w tym mieście do rodzenia :(

Ostatnia edycja:
Do góry