reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam was z rana .Widzę że druga .muszę trochę podczytać was i przepisać sernki bo mam zamiar upiec
Koriander ,Kasiulka mama kubulki jak dzieciaczki nocka spokojna? mam nadzieje ze tak!
mama kubulki super ci się udało z tymi kalendarzami kurcze ja zamówiłam duże zdjęcia dla dziadków i do tej pory nie ma mam nadzieje że zdążą zrobić bobędę musiała wymyślić coś innego

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
ja tak na szybko:-)
Eagle - najlepsze życzenia urodzinowe, niech Ci się spełni wszystko czego zapragniesz!!!

A wszystkim naszych chorym dzieciaczkom dużo zdrówka!!!

Dzień Dobry :)
u nas nocka w naszym łóżku, Natan co chwile sie budził wiec praktycznie prawie całą noc leżał przy mamusi.

kasiulka,koriander - jak dzieciaczki w nocy?? lepiej coś??
Dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków!!!!

Witam i ja Jasiek "wali kloca" na macie a ja mam chwilkę żeby odpisac.
Kasiulka- mam nadzieję ,że już lepiej z Hanią
Korinder- Jak się czuję Lilusia?
Mama kubulki- my też zamawialiśmy kalendarze z tej firmy i jestem zadowolona ( ja dostałam tyle ile chciałam :( )
Alusia- kochana a ty spa nie możesz ,że od 5 na nogach. Ja sobie do 7 pozwoliłam czyt. Jasiek mi pozwolił :)
Izia- może jeszcze dojdą, oby
Gosiagro- dzień dobry kochana i buziaki dla Majusi :-)

Eagle- Sto lat mordeczko kochana !!!

Wszystkiego naj naj dla Tymonka z okazji 7 -miesięcy(Ita85):-)

Kasiulka - trzymam kciuki za Hanię!! i za Ciebie... Trudna noc przed Wami pewnie

Oj noc była bardzo ciężka. :-(

kasiulka- a hania nie dostała jakiegoś silnego antybiotyku? bo jak ja fifiemu ten pieruński zinnat dawałam to co noc z krzykiem się budził albo przez sen płakał tak strasznie mocno i nic nie pomagało, dopiero jak odstawiliśmy lekarstwo to się uspokoił i spał normalnie
jak temperatura?

Nie, nie. Żadnych antybiotyków

hejus dziewczyny

o jesooo Korandier wspolczun :shocked2:,a ja sobie uswiadomilam,ze tez podawalam ten jogurcik w sloiczku i maly caly czas mi po nim plakal,bo go brzuszek bola,ale po twarozku ze sloiczka z gerbera nie placze, to cos z tym jogurtem jest nie tak :confused:

Byłam o 9 u ksiedza i wiecie co wiecie ci hehe nie ma problemu ze zmiana chrzestnej juuuuuuupiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeee :-D:-D:-D ,ale super, chociaz to jest dobrze.

Wogole to ja mam pecha od sb,zaczelo sie,ze rozwalilam kozaka :dry:, potem w nd wkurzyl mnie chrzestny ,bo on stwierdzil,ze moj ma dzwonic do jego tesciow i ich zaprosic na chrzciny, potem w pn stwierdzil,ze ja po kryjomu powysylalam zaproszenia,a do jego tesciow nie wyslalam,ze mam ich nie dawac :shocked2::no:,jak ja juz powysylalam wszystkim :baffled: a skad ja moglam wiedziec,ze ciotka zaprosi ich na swiet a,nosz kur....ka :wściekła/y:i wczoraj z ta chrzestna jadka na całego :wściekła/y:,a dzisiaj narazie spokoj :-)

reklama
ewela to nieżle masz ale może to złe dobrego początki i koniec tygodnia a co za tym idzie swieta i chrzest wyjdą nadzwyczajnie

Do góry