reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kasiaj az trudno uwierzyc,ze fifi to taki mały szogun hihi ,bo on taki drobniusi :-D

A nie pisalam,ta juz "była" chrzestna to przyniosla prezent Aktywny stoliczek dwujezyczny Fisher Prica i pisalam jej,zeby podala ile zaplacila za niego to zwrocimy jej kase,ale ona milczy, ni wiecie ile w sklepie on kosztuje? Bo wiem,ze na allegro sa nizsze ceny.

reklama
Lena - dziękuje pięknie za karteczkę, nie spodziewałam się, BARDZO MI MIŁO!!! <buzi>:happy2::happy2:

Jas dziadkow uwielbia, nawet robie sie troche zazdrosna
wymyslil sobie ze usypiac moze tylko babcia, a wszelkie zabawy to z dziadkiem wiec mama potrzebna tylko do zmiany pieluchy

super, dziadkowie muszą być w siódmym niebie:tak:

Ja dziś ide ze swoją do lekarza po 16 niech ją chociarz osłucha bo już pare dni ta flegma jej zalega w gardle i nic nie jje tylko cyc i cyc boje sie żeby się z tego zapalenie oskrzeli nie zrobiło:no:

mam nadzieję, ze to nic poważnego, daj znać po wizycie

Witajcie:D

Doczytałam ale przyznaję że trochę pobieżnie:(
Masakra... mam coraz mniej czasu, ale wszystko przez to że stary pracuje do 20 i właściwie wszystko przy małej od południa robię sama. On ją już tylko ogląda jak śpi:( Ale za chwilę na całe szczęście koniec tej piep** inwentaryzacji!:)

eagle - sto lat!
Dla Tymusia również wszystkiego najlepszego, jaki on już dużo 7-miesięcy, jak to wszystko szybko leci:szok:
ewela - czy ty zawsze masz takie barwne życie? Kurcze to trochę zaczynam Ci zazdrościć bo u mnie trochę nuda:-D
koriander, kasiulka, mama kubulki - Niech dzieciaczki zdrowieją jak najszybciej, bo święta za pasem!
Hahahahaha wiedziełam że Lena coś kombinuje:-D:-D

Ja zisiaj w końcu dokupiłam brakujące prezenty, teraz tylko czeka mnie ich pakowanie. Może dzisiaj się za to wezmę:)

witam się z Wami w trakcie świątecznych przygotowań

pięknie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe, niezwykle miło mi się zrobiło że pamiętacie - gosiagro, emalia,koriander, ewelinka, klemantinka, zdec, kasiajanicka, ewela magdziak
także przyłącze się do zyczeń dla Tymonka i wszystkich chorych maluszków

mam nadzieję że dziś już się lepiej czujecie a do świąt wyzdrowiejecie już całkiem żeby się w pełni cieszyć nimi bo to przecież wasze pierwsze Boże Narodzenie

a to my na świątecznie
Zobacz załącznik 311316Zobacz załącznik 311317Zobacz załącznik 311318

gosiagro doczytałam i ogromnie gratuluję, piękny koniec roku, zyczę żeby początek i cały następny był jeszcze lepszy

Ostatnia edycja:
Witam Was :-Dprzepraszam, że znowu z doskoku, ale mam tyle zajęć, że nawet nie mam kiedy włączyć komputera :baffled: teraz zaczął się szał świątecznego sprzątania, jutro biorę się już za gotowanie, poza tym w styczniu czas na egzaminy na studiach :szok: a czasu przy Nince brak mi na wszystko niestety, a pomocy brak.. wszyscy pracują, a ja wychodzę z siebie, żeby tylko zdążyć cos zrobić... mam nadzieję, że po świętach wszystko trochę zwolni...

Dzieciakom kończącym 7 miesięcy gratuluję oraz tym, które mają nowe ząbki!:-) jak znajdę czas postaram sie trochę doczytać, ale kiedy to będzie?...:dry:

Lena - a tak z ciekawości skąd ty wytrzasnęłaś mój adres:confused:;-);-)

eagle - super synek a choinka śliczna:tak:

kreatorka - a co zdecydowałaś się studiować, pedagogikę?

Ja tez na męża wkurzona chodze tak mnie wnerwia że szok on to ma czas sobie filmy ogladac i wszystko robic a ja to nic tylko obowiązki padam na pysk :wściekła/y:
Na szczęście u lekarza wszystko ok osłuchała mała kazała dawac syropek odksztuśny hedelix i cebion czyli wit c powiedziała że to tylko zaziębienie i w oskrzelach nic nie widzi no ale marudzenia było prawie tydzień ale widze że zośka juz dziś wraca do humoru i siedzi sama w foteliku albo na macie bo przez ostatni tydzień to się tylko cycoliła i na rączkach

reklama
Do góry