reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wszystkie mamusie
Aluska dużo zdróweczka dla Martynki niech szybko wraca maleństwo do zdrówka i do domku
Fogia ciesze się ze Ciebie nie złapała ta jelitówka zdróweczka dla Twoich chłopaków
Karlita mam nadzieje ze ból szybko odejdzie i już będzie lepiej i trzymam kciuki na badaniach
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tego spania moje dziecko jak na złość wstało wcześnie o 6 i tyle spania
Jak tam przygotowywania do sylwestra, gdzie sie wybieracie
Przesyłam całuski dla wszystkich chorowitków i życzę szybkiego powrotu do zdrówka

reklama
Witam i ja poświątecznie
dziekuje za zyczenia zdrówka dla Asi chyba pomogły bo małej dzisiaj lepiej ma co prawda 37 jeszcze ale juz jej przechodzi i dokazuje, juz malowałysmy farbami, czytałysmy ksiazke teraz siedzi u babci a ja moglam troche ogarnac dom po swietach.
Karlita przecudne te spioszki, macie racje ze dla dziewczynek sa przecudne ubranka nawet dla wiekszych juz. Mam starsza sister ona ma 2 chłopaków i ciuchów po nich mam pare worków ale wiekszosc szare, granatowe takie byle jakie jesli codzi o kolorystyke bo gatunkowo w porzadku i leza na strychu, moze jak sie urodzi Macius to sie przydadza a jak nie to zrobie z nimi porzadek, porozdaje a gorsze popale i bedzie spokoj. Czesciowo porozdawalam kolezankom takie fajne koszule dla 2,3 latków.
Dziewczyny moze wiecie gdzie sie przeniósł komis dzieciuszek, był na zana, potem na racławickich a teraz gdzie jest?
Karlita blizne masz po cesarce, bo moja sie co róż odzywa, brzuch mały na razie a co bedzie potem?
Jak po światecznym obrzarstwie, waga skoczyła? u mnie 2 kg

Cześć dziewczyny.
Bardzo dawno tu byłam więc sądzę że mało kto będzie mnie pamiętał. Mam pytanie - Gdzie w Lublinie mogę naostrzyć nóż kuchenny? Ten co mam to tylko wyglądem przypomina "nóż'. Bardzo się stępił. Kupiłam na targu ostrzałkę, niestety niewiele pomogło. pomóżcie.

Swięta u nas bardzo udane były. Prezenty rewelacja. Diete skończyłam przed świętami więc trochę mogłam pojeść. No i podjadłam przydałoby się teraz troche poćwiczyć. W pon chodzimy na basen z Mają. Dziś niestety odwołane więc idziemy na bardzo długi spacer.
pozdrawiam

I ja się witam po świętach.
Aluśka zdrowia dla Martynki i wychodzcie szybciutko ze szpitala.
sunday ja mam prostownicę Rowenta s1051, moim zdaniem jest rewelacyjna, można i wyprostować włosy i zakręcić loki, także wedle uznania:-) po wyprostowaniu włosy się trzymają dobrze, a jak jest wilgotna pogoda, to wystarczy troszkę spryskać lakierem i jest okej:tak:

dziewczynki jakaś pusta chyba jestem :szok:, próbowałam odpowiedzieć kilku osobom, tak pod różnymi postami, ale mi to nie wychodzi. Muszę pisać wszystko w jednym i się cofać żeby wiedzieć co do kogoś napisać :tak:. Napiszcie mi jeszcze raz jak wy odpowiadacie na kilka postów. Please :-):-)

fornetka my też rano wstajemy:tak:
gon1a ja nie pomogę nie wiem gdzie ten komis teraz jest i czy w ogóle jest:sorry2:
emilia przy każdym poście w prawym dolnym roku masz muliticytat musisz to zaznaczyć pokaże się fajeczka i tak zaznaczasz fajeczkami tyle cytatów ile chcesz a potem na koniec dajesz odpowiedz i cytaty pokazują się w oknie te zaznaczone:sorry2:
puszatek:sorry2: ja tam w domu noże ostrze na ostrzałce:sorry2:

Witam poświątecznie:-)
Tak szybko mi zleciały święta, że nie mogę się pozbierać do kupy...Cieszę się że Wam też miło święta minęły.
aluśka dużo zdrówka dla Martynki i szybkiego powrotu do domku.Trzymam mocno kciuki!
madzienka a jakiego tubisia dostała Jula? Kuba ma dipsi i po, i ciągle się nimi bawi chociaż to rok temu je dostał.
karlita dla chłopców też można kupić fajne rzeczy....
fogia ja zamawiałam w cukierni Zbyszek, ostatnio tam też madzienka zamawiała i były fajne:-) Pracownia Cukiernictwa Artystycznego "Zbyszek"
fornetka3 my z mężem wybieramy się na bal...W tamtym roku byliśmy, super się bawiliśmy i rok też był dobry więc teraz tak samo spędzimy.
Ja od rana polatałam po mieście, w banku byłam i w US:sorry2: Dobrze że normalnie były otwarte. Teraz Kuba śpi, ale jak wstanie wyciągnę go na spacer.... Miłego popołudnia.:-)

karlita mi blizna też bardzo dokuczała, ale lekarz mówił, że to wina tego, że dwie ciąże tak po sobie :tak:

Madzienka współczuje imprezki obok, ja mieszkam na domkach i u nas na prawdę rzadko się to zdarza :-)

misia2010 mi się też rozregulowały dziewuchy, ale powoli wszystko wróci do normy :-D

anaconda27 ciekawe kiedy ja będę miała choć godzinkę dla siebie?? :dry:

fogia mi Natalcia wstała o 4.30 :wściekła/y:. A fryzjera zazdroszczę, ja była ostatnio chyba jakieś pół roku emu na obcięciu, więc moje włosy to tragedia :tak:

fornetka3 my to do dużego pokoju idziemy :-D:-D

Puszatek a może spróbuj o schody na klatce

maltanka
dzięki :-)

Witam. Dzięki za troskę o chłopaków - największy jeszcze trochę się męczy ale kuracja herbatkowo - rumowa z cytrynką działa;-):tak:. Jula przed pójściem na ostatni zastrzyk musiałam przekupić fajerką:tak::-D:-D (że tato petardę wystrzeli) - bo inaczej to histeria nie z tej ziemi a i młody sam wyrzucił puste pudełko po zastrzyku.
Motylla, dzięki za info od Aluśki i do zobaczenia jutro:tak:.
Anaconda, Madzienka, współczuję imprezujących sąsiadów:no::wściekła/y::wściekła/y: - u mnie w bloku imprezy ustały odkąd sąsiad z dołu wczasuje się za podrobioną unijną walutę za #####;-):tak::-p.
Wczoraj byliśmy u teściów:confused2: na koniec babce powiedziałam kilka słów żeby do pionu z jej wymyślaniem i niekontrolowanym gadaniem przytemperować:-p:-p:wściekła/y::no:.

reklama
wiecie co napisałam długiego posta i mi go wcięło!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no żesz Ty ........... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gdyby Jule mi obudzili to zadzwoniłabym na szczęście jej nie przeszkadzała impreza, śpiewy...
to dobrze że małej nie obudzili!!

Karlita nie nie nie...:biggrin2:zle mnie zrozumiałas:biggrin2:trzymaj sie dzielnie no i ty spij w nocy i wypoczywaj a nie na BB siedzisz. Zgadzam sie w 100% dla dziewczynek sa cuda a dla chlopca trzeba sie mocno narzukac zeby nie kupi moro czy innych beznadziejnych kolorów i wzorów:no:

w dzień się wyspałam z Gabi to i w nocy mi się spać nie chciało ;-)

przypomniało mi się:
dziewczyny mieszkające w Lublinie, czy możecie polecić jakąś cukiernię gdzie robią torty dla dzieci?

mmm fryzjer zazdroszczę :-)

kochana wpisz sobie cukiernia NINA lublin w google :-)

Emilia a jak to było u Ciebie z drugim porodem ??? sn czy drugie cięcie ???

ja dzisiaj dzwoniłam do Pani Dr i od razu zaprosiła mnie na badanie do szpitala ;-)
więc już jestem po :-D:-D:-D

ktg wyszło ładne ogólnie skurcze w granicach 30% jakieś tam pojedyncze dochodziły do 70% :dry: ale jak to określiła Pani dr "ładny zapis" mam się nie martwić i sobie odpoczywać :sorry2: nie dzwigać i zgłosić się 3 stycznia na kolejne badanie :-D:-D

we czwartek mam jeszcze usg :-)

Ostatnia edycja:
Do góry