C
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
julcik - ja też tak miałam miesiąc temu, i chyba wiele z nas. Nie dość że brzuch twardy to jeszcze kłucia i naciąganie w pachwinach. Teraz jestem kilka dni przed porodem i nic mi nie jest. Więc nic się nie martw - powoli się rozkręca ale pewnie jeszcze pochodzisz z brzuszkiemdziewczyny czy macie twardnienie brzuszka?ja skonczony 36tydz,i brzuszek twardnieje tak z 10 razy na dzien,lekarz powiedział ze to skurcze macica trenuje,lezec i brac nospe,a ja nie wiem czy to objaw ze niedługo cos sie moze zaczac czy jak??chce do 15 stycznia donosic,i oprócz lezenia to nie wiem co moge jeszcze zrobic,z jednej strony dobrze ze trenuje ale niech sie nie rozkreca tak juz
wogóle nie wiem jak wy ale ja czasami mam takie mysli,jak to bedzie i wogóle,strach normalnie przed tym wszystkim,jak to sie zacznie,jak z ta dzidzia bedzie![]()
dziewczyny czy macie twardnienie brzuszka?ja skonczony 36tydz,i brzuszek twardnieje tak z 10 razy na dzien,lekarz powiedział ze to skurcze macica trenuje,lezec i brac nospe,a ja nie wiem czy to objaw ze niedługo cos sie moze zaczac czy jak??chce do 15 stycznia donosic,i oprócz lezenia to nie wiem co moge jeszcze zrobic,z jednej strony dobrze ze trenuje ale niech sie nie rozkreca tak juz
wogóle nie wiem jak wy ale ja czasami mam takie mysli,jak to bedzie i wogóle,strach normalnie przed tym wszystkim,jak to sie zacznie,jak z ta dzidzia bedzie![]()

ja po lekarzu już i jajco załatwione bo lekarza nie ma, a nikt nie zadzwonił bo nie mieli numeru telefonu do mnie wrr i mam się zgłosić 4 stycznia bo wtedy będzie ,a nie wiem czy dotrzymam do tego 4i wtedy pewnie lekarz zdecyduje kiedy mnie kłaść do szpitala jak bede przeterminowana

zwłaszcza jak ja 2 dni leżałam plackiem w łóżku a mąż mógł robić co chciał i właśnie zrobił... nic nie posprzatał po sobie :-) miał dostac opr ale właśnie od rańca robi inwentaryzację (ma własną firmę) i mi go szkoda...