reklama
gon1a
Fanka BB :)
Justyna och te tesciowe - jak to mówia najlepsze na odległość
sunday ja mam fajny przepis na zupe pizze z mielonym, pieczarkami i serkami topionymi, a podstawowym dodatkiem to przyprawa do pizzy r5tuiv frr
sunday ja mam fajny przepis na zupe pizze z mielonym, pieczarkami i serkami topionymi, a podstawowym dodatkiem to przyprawa do pizzy r5tuiv frr
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Heloł
Melduję, że żyję!
Ale nie bardzo mam kiedy do Was zaglądać, ostatnio miałam komputer w naprawie a teraz to już co chwilę coś do zrobienia jest.
Ale dziś zakupiłam sukieneczkę na ślub
z czego się bardzo cieszę ponieważ nie było to łatwe
Jest śliczna i fioletowa
Poza tym czuję się dobrze, brzusio rośnie i już widać, że w ciąży jestem, a nie że się objadłam

W połowie stycznia planujemy iść na 3D już się nie mogę doczekać kiedy się dowiemy czy to dziewczynka czy chłopczyk
Tak więc kochane Cioteczki u mnie dobrze ale wybaczcie, że nie zaglądam tu często, ten czas jakoś tak pędzi, może z Nowym Rokiem zwolni, oj byłoby dobrze
Melduję, że żyję!
Ale nie bardzo mam kiedy do Was zaglądać, ostatnio miałam komputer w naprawie a teraz to już co chwilę coś do zrobienia jest.
Ale dziś zakupiłam sukieneczkę na ślub
Poza tym czuję się dobrze, brzusio rośnie i już widać, że w ciąży jestem, a nie że się objadłam
W połowie stycznia planujemy iść na 3D już się nie mogę doczekać kiedy się dowiemy czy to dziewczynka czy chłopczyk
Tak więc kochane Cioteczki u mnie dobrze ale wybaczcie, że nie zaglądam tu często, ten czas jakoś tak pędzi, może z Nowym Rokiem zwolni, oj byłoby dobrze
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja po świętach, byliśmy kilka dni u rodziców ale nawet nie zdążyłam odpocząć
oj krótkie te świeta

nawet nie usiłuje nadrobić co i was bo czasu ciagle mi brak
mam tylko nadzieje że wszystkie zdrowe mamy i dzieciaki, i że u Aluski wszystko dobrze

postaram się zaglądac jeśli tylko zas i Mikołaj mi pozwolą

a i mamy juz 7 ząbków

miłego wieczoru życzę

nawet nie usiłuje nadrobić co i was bo czasu ciagle mi brak

postaram się zaglądac jeśli tylko zas i Mikołaj mi pozwolą

a i mamy juz 7 ząbków

miłego wieczoru życzę
Iza ciesze się że zmobilizowałam Cie do odezwania się

trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i z niecierpliwością czekamy na fotki ze ślubu....
Mandziula dużo czytania przed Tobą....gratulacje z okazji kolejnych zębolków

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka

Sunday a może tutaj znajdziesz coś fajnego do jedzonka
http://www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/t/imprezowe

trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i z niecierpliwością czekamy na fotki ze ślubu....

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka

http://www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/t/imprezowe
Ostatnia edycja:
gon1a
Madzienka jaka pieknisia z twojej wróżki
Piaseczno: Kasjerka Auchan nie mogła pójść do toalety. Oddała mocz pod siebie - Warszawa
Piaseczno: Kasjerka Auchan nie mogła pójść do toalety. Oddała mocz pod siebie - Warszawa
F
fogia
Gość
hej dziewczynki 
Marta, karlitka, motylla, anaconda, Aluśka, anihira, shenen, talia, antuanet, madzienka, mandziula, madziara

baaaaardzo Wam dziękuję za super prezent. 

Antosiek będzie miał rewelacyjne miejsce do spania.
Szkoda, że nie mogłyście przyjechać, Marta tak super wszystko przygotowała, były niebieskie baloniki i ozdóbki "It's a boy". Rewelacja!!!!! M. właśnie kończy rozkładanie łóżeczka więc zrobię fotkę i Wam pokażę, a ręczniczek .... sama słodycz. :-)
Marta, shennen ogromny buziak dla Was! dziękuję za miłe spotkanie.

Marta, karlitka, motylla, anaconda, Aluśka, anihira, shenen, talia, antuanet, madzienka, mandziula, madziara

Marta, shennen ogromny buziak dla Was! dziękuję za miłe spotkanie.
witam witam
ale jestem padnięta ..... niby nic nie robiłam a jakoś tak się zmachałam i spać mi się chce
Gabi siedzi i układa klocki zupka się gotuje zjemy i chyba obie udamy się na drzemkę :-)
Madzienka, Marz, Madziara dziekuję za miłe przedpołudnie :-) fajnie się tak wyrwać z domu spędzić czas w miłym towarzystwie :-) i Gabi się wyszalała z dzieciarnią to pewnie ładnie pośpi i da mamie odpocząć :-)
maltanko ja mam termin na 8 stycznia czyli na przyszłą sobotę :-) jakoś sama nie mogę w to uwierzyć :-)
misia moze to rzeczywiście ząbki one potrafią dokuczyć
justyna współczuję sytuacji z teściową - przecież opłatek się przykleja do podniebienia ....
Emilia własnie dzieci powinny mieć różne zabawki :-) to bardzo edukacyjne :-) nasza Gabi też ma samochodziki a u moich rodziców wielką ciężarówkę ;-) a mój mąż sam chciał jej (czytaj sobie) kupić sterowane autko ;-)
marz pisałam ze lubie planować ;-) obawiam się ze przez następne pół roku lub dłuzej będę żyła w totalnym chaosie - wiecie zaczyna to do mnie docierac po mału i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ....
karlita ależ ten czas zleciał

Iza ciesze się że zmobilizowałam Cie do odezwania się
Zobacz załącznik 312660
Sylwestrowe menu
cudna wróżka

lecę, bo Królewna się zbudziła i maruda

reklama
sunday_
sunday mówiłam, że prostownica świetna, dobrze że Ci się spisuje
A co do przysmaków to ja zawszę robię sałatkę z kurczakiem, ananasem i fasolą czerwoną, mniamm pycha:-)
No jest swietna:-)
Ja tez robie taka salatke,ale tym razem nie bo kolezanka robi z gyrosem, wiec ja buraczkowa:-)
zupe pizze????co to????
Madzienka super Juleczka wygląda, ja tez zastanawiam sie na strojem,ale troche szkoda mi kasy

Mandziula gratuluje kolejnego zebola!!!niezla klawiatura sie robi

gon1a to jest jakas masakra z tymi kasjerkami

karlita jak lubisz sledzie to jeszcze jadlam bardzo dobre ostatnio, jablko cebula w kostke z ubija smietana z pieprzem i sola i to na sledzie :-) Mniam!!!!
Maksio slucha bajeczki, ja w pizamce czekam na M bo dzisiaj na innej grupie jezdzi i pozno wracaja z trasy.
Obejrzalam seriale dwojkowe i sie klade. Mozecie polecic mi cos na sen?od dluzszego czasu nie moge zasnac kilka godzin sue krece, laze a potem nie moge oczu otworzyc jak budzik dzwoni....:-
Pamietacie ten reportaz co chyba Aneta wklejala z dziewczynka roczna co umarla? dzisiaj bedzie w Ekspresie reporterow na dwojce.