reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
sunday mówiłam, że prostownica świetna, dobrze że Ci się spisuje:tak:
A co do przysmaków to ja zawszę robię sałatkę z kurczakiem, ananasem i fasolą czerwoną, mniamm pycha:-)

Justyna och te tesciowe - jak to mówia najlepsze na odległość
sunday ja mam fajny przepis na zupe pizze z mielonym, pieczarkami i serkami topionymi, a podstawowym dodatkiem to przyprawa do pizzy r5tuiv frr

Heloł:D

Melduję, że żyję!
Ale nie bardzo mam kiedy do Was zaglądać, ostatnio miałam komputer w naprawie a teraz to już co chwilę coś do zrobienia jest.

Ale dziś zakupiłam sukieneczkę na ślub:D z czego się bardzo cieszę ponieważ nie było to łatwe:D Jest śliczna i fioletowa:D

Poza tym czuję się dobrze, brzusio rośnie i już widać, że w ciąży jestem, a nie że się objadłam :D:D:D
W połowie stycznia planujemy iść na 3D już się nie mogę doczekać kiedy się dowiemy czy to dziewczynka czy chłopczyk:)

Tak więc kochane Cioteczki u mnie dobrze ale wybaczcie, że nie zaglądam tu często, ten czas jakoś tak pędzi, może z Nowym Rokiem zwolni, oj byłoby dobrze:D

witam i ja po świętach, byliśmy kilka dni u rodziców ale nawet nie zdążyłam odpocząć:no::no: oj krótkie te świeta:-D:-D:-D

nawet nie usiłuje nadrobić co i was bo czasu ciagle mi brak:no::no: mam tylko nadzieje że wszystkie zdrowe mamy i dzieciaki, i że u Aluski wszystko dobrze:tak::tak:
postaram się zaglądac jeśli tylko zas i Mikołaj mi pozwolą:tak::tak::tak:

a i mamy juz 7 ząbków:tak::tak::tak::tak:

miłego wieczoru życzę

Iza ciesze się że zmobilizowałam Cie do odezwania się:-p:-p:-p:-p
trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i z niecierpliwością czekamy na fotki ze ślubu....

Mandziula dużo czytania przed Tobą....gratulacje z okazji kolejnych zębolków:tak::tak:

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka
IMG_7831.jpg

Sunday a może tutaj znajdziesz coś fajnego do jedzonka

http://www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/t/imprezowe

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :happy2:

Marta, karlitka, motylla, anaconda, Aluśka, anihira, shenen, talia, antuanet, madzienka, mandziula, madziara :happy2::happy2::happy2: baaaaardzo Wam dziękuję za super prezent. :happy2::happy2::happy2: Antosiek będzie miał rewelacyjne miejsce do spania. :happy2: Szkoda, że nie mogłyście przyjechać, Marta tak super wszystko przygotowała, były niebieskie baloniki i ozdóbki "It's a boy". Rewelacja!!!!! M. właśnie kończy rozkładanie łóżeczka więc zrobię fotkę i Wam pokażę, a ręczniczek .... sama słodycz. :-)

Marta, shennen ogromny buziak dla Was! dziękuję za miłe spotkanie.

witam witam

ale jestem padnięta ..... niby nic nie robiłam a jakoś tak się zmachałam i spać mi się chce :dry:

Gabi siedzi i układa klocki zupka się gotuje zjemy i chyba obie udamy się na drzemkę :-)

Madzienka, Marz, Madziara dziekuję za miłe przedpołudnie :-) fajnie się tak wyrwać z domu spędzić czas w miłym towarzystwie :-) i Gabi się wyszalała z dzieciarnią to pewnie ładnie pośpi i da mamie odpocząć :-)

maltanko ja mam termin na 8 stycznia czyli na przyszłą sobotę :-) jakoś sama nie mogę w to uwierzyć :-)

misia moze to rzeczywiście ząbki one potrafią dokuczyć :sorry2:

justyna współczuję sytuacji z teściową - przecież opłatek się przykleja do podniebienia .... :sorry2:

Emilia własnie dzieci powinny mieć różne zabawki :-) to bardzo edukacyjne :-) nasza Gabi też ma samochodziki a u moich rodziców wielką ciężarówkę ;-) a mój mąż sam chciał jej (czytaj sobie) kupić sterowane autko ;-)

marz pisałam ze lubie planować ;-) obawiam się ze przez następne pół roku lub dłuzej będę żyła w totalnym chaosie - wiecie zaczyna to do mnie docierac po mału i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ....

karlita ależ ten czas zleciał:szok::szok::szok::szok::szok:to już tuż tuż:szok::szok::tak::tak::tak::tak:
Iza ciesze się że zmobilizowałam Cie do odezwania się:-p:-p:-p:-p
trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i z niecierpliwością czekamy na fotki ze ślubu....

Mandziula dużo czytania przed Tobą....gratulacje z okazji kolejnych zębolków:tak::tak:

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka
Zobacz załącznik 312660

Sunday a może tutaj znajdziesz coś fajnego do jedzonka

Sylwestrowe menu

cudna wróżka:tak::tak::tak::tak:
lecę, bo Królewna się zbudziła i maruda:sorry2:

reklama
sunday mówiłam, że prostownica świetna, dobrze że Ci się spisuje:tak:
A co do przysmaków to ja zawszę robię sałatkę z kurczakiem, ananasem i fasolą czerwoną, mniamm pycha:-)

No jest swietna:-)
Ja tez robie taka salatke,ale tym razem nie bo kolezanka robi z gyrosem, wiec ja buraczkowa:-)

sunday ja mam fajny przepis na zupe pizze z mielonym, pieczarkami i serkami topionymi, a podstawowym dodatkiem to przyprawa do pizzy r5tuiv frr

zupe pizze????co to????

Madzienka super Juleczka wygląda, ja tez zastanawiam sie na strojem,ale troche szkoda mi kasy:confused:
Mandziula gratuluje kolejnego zebola!!!niezla klawiatura sie robi:-D:-D:-D
gon1a to jest jakas masakra z tymi kasjerkami:eek: swego czasu kilka razy robilam zakupy w tym sklepie...
karlita jak lubisz sledzie to jeszcze jadlam bardzo dobre ostatnio, jablko cebula w kostke z ubija smietana z pieprzem i sola i to na sledzie :-) Mniam!!!!

Maksio slucha bajeczki, ja w pizamce czekam na M bo dzisiaj na innej grupie jezdzi i pozno wracaja z trasy.
Obejrzalam seriale dwojkowe i sie klade. Mozecie polecic mi cos na sen?od dluzszego czasu nie moge zasnac kilka godzin sue krece, laze a potem nie moge oczu otworzyc jak budzik dzwoni....:-:)-:)-(

Pamietacie ten reportaz co chyba Aneta wklejala z dziewczynka roczna co umarla? dzisiaj bedzie w Ekspresie reporterow na dwojce.

Do góry