reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Dziewczyny, do czego to sluzy?
31wWXq7n0-L._SX315_SY375_.jpg
bo sie zastanawiam czy caly zestaw kupic:
31tqhdIHT4L._SX315_SY375_PIMothercareGreen30percentoff,BottomRight,-10,-10_SX315_SY375_.jpg

Agacina, Babies'r'us? :)

To jest miska, gdy chcesz dziecko jedynie obmyc,ale nie chcesz np pomieszac wody do pupy z woda do buzi... Czasami mozesz tez miec cos tylko w jednej przegrodzie (np waciki) a w drugiej wode itd...zastosowan wiele :)

Madzik, mi sie podoba ta niebieska z kolei, ta druga to troche jak do aparatu :) Zalezy ktora ma wiecej przegrodek, czy ma miejsce na butle, czy ma specjalne miejsca na mokre rzeczy itd...

Agacina, Babies'r'us? :)

To jest miska, gdy chcesz dziecko jedynie obmyc,ale nie chcesz np pomieszac wody do pupy z woda do buzi... Czasami mozesz tez miec cos tylko w jednej przegrodzie (np waciki) a w drugiej wode itd...zastosowan wiele :)
..
aaaaaaaa, na to nie wpadlam, a wymyslalam rozne teorie ;)

Akurat Mothercare, maja promocje. W Baby'r'us wszystko mi wykupili co chcialam :( jeszcze wczoraj wszystko bylo. A M.mowil zeby zamawiac, :/

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Tacy sprzedawcy maja jakiś względny moim zdaniem wybór żeby można było kupić jakieś większe ilości za cenę jednej przesyłki- wszystko zależy oczywiście co kto potrzebuje:):)
Ja będę jeszcze robić zamówienie w aptece Dbam o Zdrowie http://www.doz.pl/apteka/k290_0-Ciaza_i_dziecko- taniej sa kosmetyki które mnie interesują, muszę dokupić witaminki a i gadżety typu:termometr do wanienki maja najtaniej:) ogólnie ja polecam:)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaa, na to nie wpadlam, a wymyslalam rozne teorie ;)

Akurat Mothercare, maja promocje. W Baby'r'us wszystko mi wykupili co chcialam :( jeszcze wczoraj wszystko bylo. A M.mowil zeby zamawiac, :/
a ja chyba w IKEA sie obkupie pod tym wzgledem...
Jakby co to john lewis robi promocje, a najtansza wanienka chyba 7 funtow ( calkiem fajna)

Do góry