reklama
Madzik ta druga wyglada na pakowniejsza i chyba jest tansza co? 
A my dzis zamowilismy wanienke ze stojakiem
o taka :
Wanienka + odpływ + termometr+ stojak + leżaczek (1374603685) - Aukcje internetowe Allegro
A my dzis zamowilismy wanienke ze stojakiem
Wanienka + odpływ + termometr+ stojak + leżaczek (1374603685) - Aukcje internetowe Allegro
H
Harsharani
Gość
Agacina, Babies'r'us?
To jest miska, gdy chcesz dziecko jedynie obmyc,ale nie chcesz np pomieszac wody do pupy z woda do buzi... Czasami mozesz tez miec cos tylko w jednej przegrodzie (np waciki) a w drugiej wode itd...zastosowan wiele
Madzik, mi sie podoba ta niebieska z kolei, ta druga to troche jak do aparatu
Zalezy ktora ma wiecej przegrodek, czy ma miejsce na butle, czy ma specjalne miejsca na mokre rzeczy itd...
To jest miska, gdy chcesz dziecko jedynie obmyc,ale nie chcesz np pomieszac wody do pupy z woda do buzi... Czasami mozesz tez miec cos tylko w jednej przegrodzie (np waciki) a w drugiej wode itd...zastosowan wiele
Madzik, mi sie podoba ta niebieska z kolei, ta druga to troche jak do aparatu
aaaaaaaa, na to nie wpadlam, a wymyslalam rozne teorieAgacina, Babies'r'us?![]()
..
Akurat Mothercare, maja promocje. W Baby'r'us wszystko mi wykupili co chcialam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Tacy sprzedawcy maja jakiś względny moim zdaniem wybór żeby można było kupić jakieś większe ilości za cenę jednej przesyłki- wszystko zależy oczywiście co kto potrzebuje

Ja będę jeszcze robić zamówienie w aptece Dbam o Zdrowie http://www.doz.pl/apteka/k290_0-Ciaza_i_dziecko- taniej sa kosmetyki które mnie interesują, muszę dokupić witaminki a i gadżety typu:termometr do wanienki maja najtaniej
ogólnie ja polecam
Tacy sprzedawcy maja jakiś względny moim zdaniem wybór żeby można było kupić jakieś większe ilości za cenę jednej przesyłki- wszystko zależy oczywiście co kto potrzebuje
Ja będę jeszcze robić zamówienie w aptece Dbam o Zdrowie http://www.doz.pl/apteka/k290_0-Ciaza_i_dziecko- taniej sa kosmetyki które mnie interesują, muszę dokupić witaminki a i gadżety typu:termometr do wanienki maja najtaniej
Ostatnia edycja:
reklama
H
Harsharani
Gość
a ja chyba w IKEA sie obkupie pod tym wzgledem...aaaaaaaa, na to nie wpadlam, a wymyslalam rozne teorie
Akurat Mothercare, maja promocje. W Baby'r'us wszystko mi wykupili co chcialamjeszcze wczoraj wszystko bylo. A M.mowil zeby zamawiac, :/
Jakby co to john lewis robi promocje, a najtansza wanienka chyba 7 funtow ( calkiem fajna)
Podziel się: