reklama
Agula wypróbowaliśmy we dwójkę tą nianię TT i działa ok
Myślę, że dopiero przy dźwiękach maluszka się ją dokładnie sprawdzi, bo gadanie to nie to samo, to popłakiwanie
Trochę mały zasięg 100m, ale za to monitor ruchu, więc warto
I myślę, że co najwyżej ja mogę wyłapywać sąsiadów, bo przecież nadajnik jest u śpiącego dziecka, a przychodząc do niego koniecznie trzeba sobie wyrobić nawyk wyłączania niani, żeby na przykład goście nie mieli beki ze śpiewów nad łóżeczkiem
)))
A pampki to też słyszałam, że 2-5kg to spokojnie wystarczy jedna paka, dwójeczka jest 3-6kg
A pampki to też słyszałam, że 2-5kg to spokojnie wystarczy jedna paka, dwójeczka jest 3-6kg
Mi też, nakupiłam TT za pięć stówek i mam nadzieję, że prędzej czy później wszystko mi się zacznie powoli przydawać 
Jedyne co mi z TT nie podpasowało, to wkładki laktacyjne - wielkie jak berety :O Nie wiem jak inne firmy..
Jedyne co mi z TT nie podpasowało, to wkładki laktacyjne - wielkie jak berety :O Nie wiem jak inne firmy..
Myślę, że warto mieć choć dwa, bo zawsze jak jeden się zgubi albo wpadnie w jakieś syfy, to przyda się czysty w sytuacji awaryjnej
Ale to tylko moje zdanie, ja staram się upraszczać sobie wszystko na maxa, nawet jeśli mam zapłacić parę zotych więcej 
A dzidzia sama zdecyduje czy lubi smoki czy nie
A dzidzia sama zdecyduje czy lubi smoki czy nie
Marta1981
Rodzyneczka
Malinuś, wkładki laktacyjne to są jak dla mnie rewelacyjne z Gerbera- kupowałam w aptece - mają w środku granulat taki jak w pampersach i puchną a nie przeciekają jak np.Rossmannowskie czy włóknina się przykleja do sutków jak w Johnsonie.
patik80
Fanka BB :)
w temacie elektronicznych niań:-) dla nas super sprawa, zarówno w domu jak na jakichkolwiek wyjazdach, Hanka mogła spokojnie spać w jednym pokoju a pomimo gwaru i rozmów w pokoju dziennym, słyszałam czy się budzi wierci czy płacze, przestaliśmy używać dopiero wtedy gdy Hania zaczęła pięknie mówić "mama" i "tata" a że potrafi to uczynić również w wersji krzyczącej to niania stała się zbędna:-) nad monitorem oddechu nawet sie nie zastanawialiśmy...
lokata
Witam Kochane ...
co do zakupów na allegro ... wczoraj przekonałam się że to naprawde opłaca ...
Byliśmy w sklepie gdzie jest masa wózków, łóżeczek i innych niezbędnych akcesoriów dla Maluszków ... tam zestaw startowy z Aventu kosztuje 120 a na allegro ten sam 60+przesyłka ... miałabym dwa takie zestawy ...
Dziś mam zamiar kupić na allegro taki zestaw startowy
co do zakupów na allegro ... wczoraj przekonałam się że to naprawde opłaca ...
Byliśmy w sklepie gdzie jest masa wózków, łóżeczek i innych niezbędnych akcesoriów dla Maluszków ... tam zestaw startowy z Aventu kosztuje 120 a na allegro ten sam 60+przesyłka ... miałabym dwa takie zestawy ...
Dziś mam zamiar kupić na allegro taki zestaw startowy

reklama
ona1986
Kochane a czy macie jakąs strone którą polecicie, sprawdzonego allegrowicza, który ma wszystkie rzeczy do wyprawki... w stylu pieluszki tetrowe, nożyczki, wkładki itd... ?? ze przyszło Wam i jest wszystko w porządku? Bo duzo takich allegrowiczów ma dużo negatywów i nie wiem gdzie zamawiać.... :/
Podziel się: