reklama
Futrzak lateksowy kosztuuje około 200zł i ja taki kupię
Na przykład tutaj:
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120X60 MEDICA NOWOŚĆ!!!! (1346916232) - Aukcje internetowe Allegro
A z pościeli to na pewno którąś z tamtych co już wklejałam, tylko na allegro je wyszukam
A łóżeczka ostatecznie takie:
lub 
MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120X60 MEDICA NOWOŚĆ!!!! (1346916232) - Aukcje internetowe Allegro
A z pościeli to na pewno którąś z tamtych co już wklejałam, tylko na allegro je wyszukam
A łóżeczka ostatecznie takie:

futrzakowa
yea! to ja!
czy kupujecie elektroniczne nianie+monitory oddechu? co uważacie na ten temat...? ja nie jestem przeciwna ...i jeśli ktos ma ochotę to proszę bardzo:-) ale czasem mam wrażenie że nie jest to do końca potrzebne...taki wymysł by zarabiać kasę a obawach młodych rodzicach... ostatnio bylismy u znajomych i oni mają taką nianię+monitor oddechu ... mój eMek pierwszy raz takie coś na oczy widział:-) no i jak to facet stwierdził że skoro coś takiego jest (gadżet:-) ) to my będziemy to mieli ... a wy jakie macie do tego podejście prócz tego że niania z moitorem oddechu to wydatek rzędu 400zł ?
Ja nienie chce kupic, zawsze sie przyda siedzac w drugim pokoju... co do monitora oddechu to nie wiem... chyba nie kupie, zwlaszcza, ze slyszalam wiele opini, ze wlacza sie bez powodu... a ja obawiam sie, ze w takij sytuacji zawalu moglabym dostac;/ Pewnie za to bede z lusterkiem siedziec, przy buzi male i sprawdzac co 15 min czy oddycha
reklama
Podziel się: