reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorowo
karlita super bąbel z Gabi:-) Czuprynka cudowna...
Emilia1983 to nieźle z tymi kontraktami:cool: Nie ma jak polityka prorodzinna...żyć nie umierać...
Marta1981 to dobrze że Julo lepiej, dobrą diagnozę lekarz postawił że tak mu szybko zadziałał antybiotyk. A Ty jak się czujesz? Świetnie wyglądasz;-) Ciąża Ci służy:elvis:
misia2010 zdróweczka dla Natalci:tak: Biedne maleństwo...
madzienka fajnie że teściowa Was odwiedziła :tak: Nie musiałaś ciągnąć Juli w taką pogodę...
U nas zawiewa, chyba jutro znów będzie paraliż:confused: Ja poprasowałam, ogarnęłam kuchnię i teraz zasiadłam do kompa ale tu jak zwykle puchy o tej porze....Miłej nocki:-)

reklama
A ja, podobnie jak wczoraj, zapalam światełko:tak:
Cześć dziewczyny:-)
Pozdrowienia dla Aluśki, oby im ten czas w szpitalu jak najszybciej minął.
A wszystkie chorowitki niech zdrowieją;-)

Witam i ja :-):-):-)
I znowu nas zasypało :szok::szok::szok: a ja dzisiaj do reala muszę skoczyć :crazy::crazy::crazy: ale najpierw jestem usidlona w domu bo mają chodzić i liczniki na wodę spisywać a napisane że do godz.14 więc nie wiadomo o której będą :sorry2::sorry2:
Jak tam dziewczyny przygotowania do jutrzejszego sylwestra w Bugi? Maja już się cieszy :tak::tak:
Misia zdrówka dla Natalki :tak::tak:
Fogia i jak dzisiaj policzek? Mam nadzieję że skurcze całkiem minęły :tak::tak:
Madzienka oj to chyba zadowolona byłaś z odwiedzin :-p:-p
Karlita bierz się do roboty to szybciej urodzisz ;-);-):-D:-D
Twoja Gabi to do mojej Mai podobna jak była noworodkiem :tak::tak::tak:

Dzień dobry a co tutaj tak pusto.....

To ja juz wstałam, wprawdzie z pomocą budzika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przestawianego 3 razy ale jestem....

Miałam w planach dzisiaj jeszcze zakupki rajstopkowo-ciuszkowe dla Julci żeby skorzystać z niższego Vatu ale starch na ulice wyjeżdżać, bo podobno ślizgawica:sorry2::sorry2::sorry2:wiec pewnie całe przedpołudnie będziemy bawić się ciastoliną, a popołudniu mamy wizytę księdza;-)

Anaconda my tez szykujemy sie...kreacja już uprana i uprasowana wisi i czeka...wczoraj w realu kupiłam takie sylwestrowe czapeczki, ale wątpię żeby Jula chciała je założyć:blink:...aczkolwiek są z kolorowymi lalami to może uda się:-D:-D:-D

Witam się i ja :tak:

My już nie śpimy od 6 :wściekła/y:, ale na szczęście wczoraj odpoczęłam sobie i nawet jestem wyspana :-).
Myślałam, że wyjdziemy na dwór, ale to nie najlepszy pomysł chyba...

I karlita daj znać jak będziesz po USG :tak:

Ostatnia edycja:
Witam z ranka,

Julo został wczoraj u babci, spał pięknie teraz dzwonił że zjadł śniadanko i bawi się z babcią... więc udało się nocowanie! ;-)

Madzia jak robisz sos do spaghetti??

Przepraszam, zapomniałam napisać... Madzia ja robię tak - kroję drobno cebulkę, podsmażam na oliwie albo oleju, na koniec wciskam czosnek (ile kto lubi 1-2 ząbki) później do tego dodaję pokrojone w kawałeczki pomidory bez skórki i to podsmażam na malutkim ogniu.... aż samo zgęstnieje :) na koniec doprawiam to solą, pieprzem, ziołami... i gotowe... :-)

Dobra i zmykam narazie robić śniadanko...

edit: zapomniałam o najważniejszym - zawsze dodaję szczyptę cukru żeby złamać kwasowość pomidorów :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

nockę przespałam bardzo mocno, wygrzałam się porządnie, głowa nadal boli i policzek ale wychodzi mi na to, że to jednak od zatok. Pogrzeję dzisiaj solą może przejdzie.

Co do skurczy to nawiedzają mnie co jakiś czas, średnio silne ale zupełnie nieregularne i tak mnie ćmi w podbrzuszu i krzyżu jak przy miesiączce. Zobaczymy co będzie. Żeby w naszym mieście było IP to bym pojechała, niech podłączą ktg i sprawdzą co się dzieje, ale nie ma, a jak się pojawię to na bank mnie położą na odział. To ja dziękuję bardzo za takie przyjemności, leżeć i obserwować sytuację mogę też w domu.

misia zdrówka dla Was!

ciekawe jak karlitkowe usg.

Witam się i ja:-)
Ale nas zasypało:szok: Mój tato już o 5 pojechał odśnieżać:tak::tak::tak:
Ja przed domem też ogarnęłam-tak to jest jak się mieszka w domku a nie w bloku...ale fajnie się tak dotlenić z rana. Samochód nasz tak zasypany że nie wiadomo co to za marka...
img1419s.jpg

anaconda27 oby przyszedł jak najwcześniej to byś mogła się inaczej zorganizować, najgorsze jest takie czekanie...
madzienka udanej wizyty "wielebnego";-)
karlita daj znać jak tam po USG:-)
madziara78
to super że Julo zadowolony z wizyty u dziadków. Nasz Kuba jutro z dziadkami na noc zostaje...Zobaczymy czy też mu tak będzie wesoło....
Tymczasem idę dam mu kaszki i niech idzie spać bo maruda mu się włączyła...

Ostatnia edycja:
reklama
heheh a ja zamiast zbierać sie na usg to zaglądam do Was hehehe zaraz mąż przyjedzie i mnie oświergoli ;)

anaconda wczoraj przeprałam sofę na mokro, sprzatnełam regał ;) a dzisiaj juz poodkurzałam
czeka mnie przepranie na mokro drugiej kanapy i 2 foteli ;)
nie wspominając ze w sypialni też chce wszystko odsunąć i na mokro poprzecierać :-)

okazało się ze E będzie musiał jeszcze listwy na kable położyć w tym kąciku co chcemy zrobić, żeby dzieciaki się nie czepiały ;-)

wczoraj jak my sprzątaliśmy Gabi nam zleciała z fotela bliżej nieokreślonym lotem :crazy: byłam akurat w łazience i nagle grzmot i ryk ... a mi się aż słabo zrobiło ... wyleciałam jak strzała, chwila płaczu i żalu ... oczywiscie tłumaczenia z e musi uwazać ... a za chwile co ?? mała wskoczyła na kanape i zaczęła po niej latać jak na trampolinie w Bugi :baffled: :angry: aaaaaaaaaaaaa no normalnie myślałam ze jej wleje ;-)

Emilia dlatego chce zobaczyć czy wózek będzie nam potrzebny bo teraz w zimie to i tak dłuższe spacery odpadają :-) a z dwójką tez w sumie na poczatku nie będę sie daleko ruszac ... ehhh a ten Czechów to normalnie nie mógłby byc bliżej .... :sorry2::dry:

Marta ale mi smaka narobiłas krokietami ....

anetka niezłe zaspy .... ;-)

właśnie E przyjechal lecę do lazienki aaaaaaaaaa

Do góry