reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
O udało się...

Więc i ja witam w Nowym Roku... jeszcze raz kochane życzę Wam dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, oby W tym 2011 roku spełniały się Wam marzenia!!!! :)

My powoli zdrowiejemy... mam nadzieję tylko że Nela nie złapie bakterii od Jula... :-)
Madzieńka a jak u Was?? Mam nadzieję że Jula ma się dobrze...

Karlitka a jak Norbi? Grzeczny jest??

Maltanka Hubcio z żółwikiem - niezły jest :-) Słodko to musiało wyglądać!!!

Lecę nastawiać wodę na kawusię... Miłego leniuchowania!!!

hej dziewczyny

zajrzałam do Was na chwilkę bo później mogę nie mieć czasu. Dziś przyjęcie urodzinowe mojego Fifciucha. Bardzo skromne w tym roku bo tylko najbliższa rodzina posiedzi przy torcie i kawce ale nie mamy ani kasy ani miejsca na szaleństwa. Fifi i tak pewnie będzie najbardziej skupiony na prezentach. :happy:

miłego dnia

Fifi wszystkiego naj!!!! Spełnienia marzeń, zdrówka, wspaniałego braciszka z którym będziesz się bawił godzinami!!!! Moc całusów i uścisków!!!:tak:;-):biggrin2:

1284369622_82717.gif

FIFCIU wszystkiego najlepszego :-) dużo dużo zdrówka, samych sukcesów, najwspanialszego braciszka :-D:-D

Madziarka Norbi ok jakiś taki leniwy ;-) mało się rusza :dry: pewnie mu ciasno :-p u nas impreza sylwestrowa bardzo udana :-D:-D:-D:-D Gabi z Julą jakby były w swoim żywiole :-) bez problemu dotrwały do północy, oglądały fajerwerki, piły szampana ;-) rewelacyjna impreza :-) :tak::tak::tak::tak::tak::tak: my chcemy jeszcze raz

dzisiaj napisała do mnie koleżanka miała w piątek usg termin mamy zblizony ale jej synio waży ok 3000g więc Norb to jakiś wielkoludek ;-)

no jestem ciekawa czy nas zostawią jutro w szpitalu czy każą przyjść za tydzień to może jeszcze się na kawę z Wami załapię ;-)

chociaż nie ukrywam że już w tym tygodniu mogłabym już urodzić hehehe :-D bo mi strasznie ciężko i kości mnie bolą ... to sobie pomarudziłam ;-)

Witajcie

Spóźnione(odcięli nas od neta) ale bardzo szczere
Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Fifciu sto lat i dużo zdrówka oraz spełnienia marzeń i pociechy z braciszka

Widzę ze tylko u mnie Nikoś się zbuntował i obudził nas dość wcześnie bo o 6 rano już nie spał
Impreza domowa wiec tak do 2 siedzieliśmy w "piżama party" a ranek nawet dzięki bez kaca się obył. Dzisiaj jeszcze niewielkie lenistwo ale już muszę zabrać się za przygotowanie testu do pracy wiec jeszcze chwila i zabieram się do pracy.
Dziewczyny a jak tam z planami na 2011 sa już jakieś?

Ostatnia edycja:
Witam i ja noworocznie.
Olek wytrwał do 1 w nocy, Juli zmęczony chorobą przespał fajerwerki a w okolicy nieźle dawali czadu;-):tak:. Wczoraj pojechaliśmy na imieniny do szwagra - musiałam w śnieżnej burzy wracać jako szofer:baffled::crazy: - Olek został i nie wiadomo czy go przywiozą czy nam uda się przez zaspy dojechać:no::baffled::dry::confused:.
Fogia, dobrze że na zwolnieniu jesteś bo być do pracy nie dojechała:no:.
Forneciu, miło że się odezwałaś:tak::-).
Co niektóre chyba jeszcze dochodzą do siebie po Sylwestrowym szaleństwie ;-):tak::-D:-D.

witajcie w 2011:-):-):-):-):-):-)
Fifi wszystkiego naj!!!! Spełnienia marzeń, zdrówka, wspaniałego braciszka z którym będziesz się bawił godzinami!!!! Moc całusów i uścisków!!!:tak:;-):biggrin2:

1284369622_82717.gif

dołączam się do życzeń:tak::tak::tak:
my w Sylwka posiedzieliśmy do 2:tak::tak:z Natalką:no:i wstaliśmy o 11:zawstydzona/y:takie lenistwo że nawet kompa nie włączyłam:laugh2:
dziecko się przestawiło przez chorobę, bo zasypia po 1:angry:i spi do 11:wściekła/y:ale powoli jest lepiej:tak::tak:nie ma gorączki, katar mniejszy choć męczy i dusi małą:-:)-:)-:)-(

To i ja przywitam się w Nowym Roku....jeszcze raz wszystkiego dobrego....:tak::tak::tak:

U nas imprezka bardzo bardzo udana....Jula poszła spać od razu jak tylko goście wyszli i spała do 10.30...dzisiaj też obudziłam ją o 10.30:-D:-D:-D:-D

Karlita to kiedy robimy powtórkę Sylwka???;-);-);-)

My dzisiaj zaliczyliśmy Media Markt bo coś klawiatura nam się popsuła, a nie mogłam zostać bez kompa:-p:-p:-p:-p

Madzieńka a jak u Was?? Mam nadzieję że Jula ma się dobrze...

Dziękujemy u nas wszystko w porządeczku:tak::tak::tak:
Mam nadzieję że Julo wraca do zdróweczka....i oszczędzi siostrzyczkę:tak::tak:

no jestem ciekawa czy nas zostawią jutro w szpitalu czy każą przyjść za tydzień to może jeszcze się na kawę z Wami załapię ;-)

chociaż nie ukrywam że już w tym tygodniu mogłabym już urodzić hehehe :-D bo mi strasznie ciężko i kości mnie bolą ... to sobie pomarudziłam ;-)

My też dziękujemy za wspólny wieczór....

i czekam na wieści ze szpitala:tak::tak:

Dziewczyny a jak tam z planami na 2011 sa już jakieś?

Oj są są:tak::tak::-p:-p:-p

musiałam w śnieżnej burzy wracać jako szofer:baffled::crazy: - Olek został i nie wiadomo czy go przywiozą czy nam uda się przez zaspy dojechać:no::baffled::dry::confused:.

Martuś zdróweczka dla Julka...u nas nie padało i niech tak pozostanie....
Zatrzymaj sobie u siebie śnieżycę, ja nie chcę już śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Filipku ciocie coś pospieszyły sie....bo urodzinki masz jutro:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie wieczorkiem...

Madzieńka dobrze że macie się dobrze :-)
A życzonka ciotki Fifciowi składają już dziś bo dzisiaj Fogia robi mu urodzinki... :-)

Marta zdróweczka dla Jula... mój też coś na sylwka się pochorował...:baffled:
Oby te choroby poszły sobie precz!!!

A za śnieg ja też podziękuję... :tak:

Karlitka czekamy na wieści!!! Kurcze ja nadal nie mogę uwierzyć że już na mecie jesteś...

jejku jaka ja śpiąca jestem... ledwo siedzę, sama nie wiem czemu... chyba sobie herbatkę zieloną strzelę to może mnie trochę obudzi...

A zapomniałam wam napisać - dziś pierwszy raz się zakopałam... a raczej najechałam przy cofaniu na taką warstewkę śniegu pod którą był sam lód... i M. musiał mnie wypychać :baffled::laugh2::szok: ale pierwsze koty za płoty jak to mówią nie? :-p

Do góry