reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

U mnie spokojnie duzo J mi pomogl przy przygotowaniach do Świat.
Jutro my jedziemy w gosci wiec luzik bede leniuchowac sobie a co :-)

Bina mi przybylo narazie niecale 2 kg waze 50,8kg wiec nie jest zle z Nacia przytylam 8kg przez cala ciaze wszystko poszlo w brzuszek i teraz pewnie tez tak bedzie

Dorota w ktorym szpitalu rodzisz?

to w sumie prawie jak ja przytyłaś:tak: bo ja z Vi przytyłam 7kg ... teraz mam 3 kg na plusie , ale to już mój 24 tc:tak: więc mało...
jak wrzucę z fona zdjęcie jak wyglądam.. to nie uwierzycie że zaczełam już 6 miesiąc ciąży:-D chyba że po piersiach poznacie:-D

reklama
hejka :-)Czy mogę do Was dołączyć?
Termin wg OM mam na 10 czerwca, mam już synka Marcelka (maj 2009) i jestem z Dublina :tak:

Hej barmanko. Nie wiem czy pamietasz, ale kiedys pisalysmy sobie, bo moj Sam i twoj Marcelek sa z maja 09. Widze, ze znowu bedziemy mami w podobnym czasie;ja troche pozniej. Gratulacje i spokojnej ciazy!

to w sumie prawie jak ja przytyłaś:tak: bo ja z Vi przytyłam 7kg ... teraz mam 3 kg na plusie , ale to już mój 24 tc:tak: więc mało...
jak wrzucę z fona zdjęcie jak wyglądam.. to nie uwierzycie że zaczełam już 6 miesiąc ciąży:-D chyba że po piersiach poznacie:-D

Vika widzialam Twoje foto i naprawde ciezko uwierzc ze to juz 6 miesiac :-D nic nie widac po Tobie ze jestes w ciazy

Barmanka Witaj :-)ja mam termin na 14 czerwca

a jednak:-D
ale tak naprawdę to prawie wcale mi nie urózł brzuszek.... jeszcze..
może minimalnie się uwypuklił.. to wszystko...
w sumie to dużo osób nie wie że jestem w ciąży ... i wcale tego nie podejrzewają :-D bo niby jakim cudem;-)

Dorota, tak pamiętam Ciebie :tak: dlaczego przestałaś pisać na majówkach? :sorry2::-p
A Ty na kiedy masz termin?

Ania, a w jakim szpitalu będziesz rodzić? Bo termin bliski mojego, może się spotkamy na porodówce :tak::-D

reklama
Do góry