reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
młodamamusia18 - moi teściowie mają rocznice ślubu, okrągłą, więc urządzają jakieś przyjęcie w lokalu. Mam jeszcze troche czasu,ale tu brzucho rośnie, a nie chce wygladać jak jakiś ostatni dziad w worku ;p

młodamamusia18 - moi teściowie mają rocznice ślubu, okrągłą, więc urządzają jakieś przyjęcie w lokalu. Mam jeszcze troche czasu,ale tu brzucho rośnie, a nie chce wygladać jak jakiś ostatni dziad w worku ;p

a w sklepie dla ciężarnych szukałaś ??
moze tak coś bedzie :)

a musi to byc sukienka?

moze jak bys załozyła jakąś ładną tunike i getry tez byś ładnie wyglądała ;)

rodzinka zrozumie ;)

Co do rocznicy moi rodzice mieli w Sylwka 38ą, podziwiam:) Fajny staż, nie ma co:) Mama wyszła za mąż mając 18 lat:) No ale wtedy to były inne czasy;)

Moja Niunia dzisiaj idealnie spała, 11.5h. Jak usnęła o 20.22 tak zbudziła o 7.40:) Cud miód:)
Byłyśmy na zakupach, musiałam sobie tamponiska kupic bo przyjechała do mnie 'Ciocia Klocia z czerwoną walizką' wczoraj:)

Ixi
no w sumie od takich tekstów się zaczyna, potem może byc coraz gorzej jak się za wczasu nie reaguje..... Wiem z doświadczenia, i wiem też to, że facet musi poczuc, że nie jest królem. Raz mojego to ja nastraszyłam po jednej akcji, pierwszy raz widziałam jak się na prawdę bał, że wyleci z łachami za drzwi. W to mi graj. Tak ma byc:)

Zrozumieć zrozumieją napewno, tylko ja jakoś tak postawiłam na sukienkę....a jeszcze do tego jakies sensowne buty znaleźć to będzie przeprawa ;)

Zrozumieć zrozumieją napewno, tylko ja jakoś tak postawiłam na sukienkę....a jeszcze do tego jakies sensowne buty znaleźć to będzie przeprawa ;)
pamiętam wesele szwagra w sierpniu 09, ja byłam w 6 miesiącu ciąży tygodniowo, miałam ładną sukienkę, ale tak paskudnie się czułam, jak jakaś babolina w niej:p Mogłam inną wybrac sukienkę bardziej podkreślającą brzuszek, ale J uparł się na tą jedną i w niej byłam, ale źle się czułam. I jeszcze włosy nie chciały mi się za chiny ludowe w czasie ciąży układac;/

Ixi jak czytam Twojego posta, to jakbym o swoim M czytała :no: Ja dzisiaj zero śniadania, obiadu, jego ciuchy które były porozrzucane zwaliłam do kotłowni niech się pocałuję w D, pranie też tylko swoje zrobiłam. Ja rozumiem jak pracuję to mogę mu wszystko naszykować,ale teraz ma wolne i nawet tyłka nie ruszy :wściekła/y:

Asheara ja zauważyłam :tak: no i kciuki trzymam :-D

Vegas faktycznie sporo pozazdrościć! :tak:

Asheara ja też zauważyłam, że Ciebie nie ma, to Ty mnie zmotywowałaś do tego by Młoda nie usypiała mi na rękach a w swoim łóżeczku, sama:) Powodzenia na egzaminach!!

reklama
Vegas - mnie się układają,ale za to strasznie wypadają ostatnio :/
młodamamusia18 - chyba że wybiorę się po prostu do krawcowej np ;)

Do góry