reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

coś wymyślę, fotka na pewno będzie, ale to potrwa, kocyk zajmie trochę czasu :)

AgatkaT te kompleciki są cudne :D

reklama
Agatka, poszperaj - wcześniej Agabre wrzucała link do swoich dzieł :-)

Aestima, Mnie się podobał kocyk żółty i zielony, ale te okrycia świetne! I musiałabym się zastanowić, na które się zdecydować ;-)

Aestima, ja właśnie takie kocyki uwielbiam, świetnie sie sprawdzają i teraz też taki kupię , a nawet dwa.

Pokażę Wam kołyskę, jaką kupiliśmy dla Leny. Czekamy na przesyłkę (zdjęcia sprzedawcy). Ciekawa jestem, czy któraś z Was korzystała w pierwszych miesiącach z kołyski i na jak długo wystarczyła - chciałabym, żeby chociaż 5 mcy posłużyła- potem będzie łóżeczko w pokoju małej, ale na początek będzie spała z nami w sypialni, no a w dzień musi stać w salonie.Zobacz załącznik 314802
Zobacz załącznik 314801

Dagamit moja szwagierka taką miała dla córci i starczyło na max 3 miesiące...

Ja tez myślałam o kupnie kołyski, ale zmieniłam zdanie i kupie łóżeczko turystyczne na dół gdy będę gotować czy robić coś na dole, a przy okazji wykorzystamy przy wyjazdach..w sypialni na noc będę mieć normalne łóżeczko, nawet to większe 140x70, takie które można zmienić na mniejszy tapczanik na kilka pierwszych lat dziecka....

Ostatnia edycja:
Piszecie o czujniku oddechu...my się poważnie nad tym zastanawiamy...po przeżyciach z synem jak miał 2 miesiące i był zdrowy, nie chciałabym przeżywać tego koszmaru jeszcze raz, więc wole dmuchać na zimne

A my prawie nic nie mamy...kupiłam talko jedno body z krótkimi rekawkami i oprócz tego mamy pościel dla malenstwa - prezent od mojej mamy:) ALe najpierw muszę kupić komodę, bo nie mam gdzie trzymać tych rzeczy. Zakupy rozpoczną się więc koncem stycznia. Mam nadzieję, że będę juz znała płeć:)

Aestima te kocyki ażurowe są genialne, sama bym taki chciała dla siebie!

Dagamit moja szwagierka taką miała dla córci i starczyło na max 3 miesiące...

3 miesiące to też dobrze - najważniesze dla mnie są te pierwsze miesiące, kiedy dziecko często się budzi. Ja z jeżdżącymi łóżeczkami niestety w moich 3 pokojach w bloku nie poszaleję ;-) Jak już kupię łóżeczko, to będzie musiało stać w pokoju dziecięcym na stałe. I dziecko będzie w nim spało w nocy, a w dzień na jakimś bujaczku-leżaczku albo na czymś takim.

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima, a masz jakąś komodę na której położysz przewijak do przewijania dziecka? Bo na tych łóżeczkach co pokazałaś nie da się go bezpośrednio położyć...

Do góry