Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam też problem z toaletą... i troche zaczyna mnie to denerwowac
a co do baraszkowania to sama mam dzisiaj ochotę
... kruszynce nie powinno się nic stac ale obawiam się raczej o swoje piersi ;-)

Ło matko ile ja się porządnego stanika na toto naszukałam
A potem, jak odstawiłam Młodzieża od piersi, co miało miejsce w okolicach sierpnia tego roku, to wzięłam się za siebie i swoje nadprogramowe kilosy, co by po drugiej ciąży nie wyglądać jak słoń, no i moje piersiąteczka wróciły do C/D
I powiem Wam, że jak zawsze chciałam mieć większy biust, tak po tych doświadczeniach cieszę się z mojego starego rozmiaru, a jedynym kompleksem jest to, że nie są już takie jędrne jak kiedyś. No ale niestety mam taką bylejaką skórę i nic na to nie poradzę - ot muszę się przyzwyczaić do wiszących cycków i rozstępów na niemalże każdym kawałku ciała:-(
Wczoraj na ten przykład baaardzo mi się chciało seksu, ale byłam taka padnięta, że na chceniu się skończyło
W poprzedniej ciąży bawiliśmy się niemal do samego końca, tylko w pewnym momencie trzeba się było zacząć wspomagać lubrykantami, bo nie było żadnego poślizgu;-) No ale, jak już wcześniej pisałam, jak nie ma przeciwwskazań, to trza korzystać z życia:-)
My wczoraj obcinaliśmy włoski Bartkowi maszynką jak stał w brodziku. Tylko trzeba było zbierać włosy żeby nie spadały do brodzika bo wtedy płakał

Niestety wiem coś o tyma co do piersi, ja chętnie oddam trochę swoich (ja "z natury" mam 75E i generalnie to mój największy problem i największy komplex), uwierzcie z dużym biustem ma się same problemy!!
Sama też mam 75 E. A jak ciężko kupić jakiś ładny staniczek
Ja też pamiętam jak miałam rozmiar B. To było jak miałam jakieś 12 latDziuba pamiętam jak miałam rozmiar piersi B... Ranyyyy jak marzyłam o większym biuściechociaż C
teraz mam D i marzę o moim małym B
)

Mi po ciąży piersi się nie zmieniły, ale za to brzuch się powiększył. Po porodzie też się zabieram za jakieś ćwiczonka na brzuchwidzę temat piersi,
ja tez mam kompleks na punkcie rozmiaru i tak po cichutko marze by nie powiększył się.
mi jeszcze sporo na brzuszku zostało po ciąży z córeczką więc to też mój kompleks i po drugim dziecku musze się za to zabrać.

Dosłownie kilka postów wcześniej Kacha_wawa i ja pisałyśmy, że jesteśmy w podobnej sytuacji - na obczyźnie, bez rodziny i dajemy radę
Zobaczysz, jeszcze będziesz się cieszyć, że Ci się nikt nie wtrąca;-)