reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sol mala slodziutka :) Zrob kiedys zdjecie jak sie usmiecha :-)

Marylka no jak nie ma przeciwskazan to seks jest nawet wskazany w ciazy ;) Ja mam baniak...Kurcze chyba dlatego ze waska w biodrach jestem i mi przeszkadza....moze jak uda nam sie zrobic dzisiaj fotke to wstawie :)

Oki ssspadam poki co :)

reklama
witam i ja :)
sol aga dzieciaczki śliczne i slodziutkie :)
ja noc miałam w miare, jednak Ale zabrałam do siebie do łózka juz o 2giej wiec nie wstawałam az tyle razy co zwykle... czasem musze troszke sie wyspać wiec zabieram ja do siebie by nie latać bo i tak do wc trzeba chodzić a później zasnąć ciężko... jednak nie chce jej codziennie tak zabierać bo sie przyzwyczai i nie bedzie w ogóle chciala u siebie zasypiać...

Marylka jak ja ci zazdroszczę tego sexu...
mi doktorek powiedział żebyśmy nie ryzykowali. Nie ma co prawda jakichs strasznych przeciwwskazań ale czasem mnie boli brzuch i wogóle on powiedział że tak długo na to czekalam więc lepiej się wstrzymać...
Ale czasem tak strasznie mi się chce... mężus to czasami nawet mnie nie przytula mocniej już bo potem jest ciężko....
no ale będzie się działo po porodzie:-D

Szczęśliwa, Sol śliczniutke te wasze maluchy:))

Maran to dobrze że się trochę wyspałaś:))

monia no ja tam wogule dziwna jestem nic mnie nie boli żadnych mdłosci ani nic jakbym w ciąży nie była :) może dlatego no i doktorek mi nic nie mówił że nie moge ale dasz rade , lepiej dmuchac na zimne jak to mówią :)

witam się wcześniej. Karol się zajął zabawą, więc korzystam. Maranka będzie spokojniejsza, że nie rodzę.

Boli podbrzusze i krzyż, pewnie mały się dalej wstawia w kanał. Nie mam skurczów, więc się nie stresuję.
Zaraz zmywamy się do Warszawy i wrócimy wieczorkiem.
Jadę sama z Karolem pociągiem i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z wózkiem, bo ostatnio w środę sama targałam wózek z Karolkiem - takich mamy KULTURALNYCH pasażerów PKP.

Szczęśliwa nie zazdroszczę katarku, ale ja myślę, że to sapka -typowe dla maluchów urodzonych zimową porą. Trzeba nawilżać nosek i odciągać wydzielinę. Samo minie, ale potrzeba cierpliwości i czasu.

a jak brzuszek ? u nas pomagał esputicon, super łagodził wzdęcia i mały mógł spać.

monia, czujesz pomału maleństwo ? super.

Marylka
, a zobaczysz jak sex jest przyjemny w końcówce ciąży !!!!! to dopiero będzie miłe.;-):-)

Marta mówisz???? oj to wtedy chyba z K nie zejde :) wczoraj niby mi sie nie chciało ale jak zaczełam to sie oderwac od niego nie mogłam - sam nie wiedział co sie dzieje , no i on chce żebym zawsze w ciąży była bo częściej mi sie chce i mam jeszcze fajniejsze cyce - ech chłopy :) mam nadzieje że dzis będzie jakis normalny człowiek co Ci z wózkiem pomoże !!!

Cześć dziewczyny.
Parę dni mnie nie było i już nie mogę się połapać co i jak.
sol Emi jest słodka :-)
Szczęśliwa Kubuś boski mały słodziak i niech szybko Ci zdrowieje.
monia , Jol śliczne brzusie ;-)
Tak się chwalicie to i ja pokaże dokładnie z dzisiaj punkt 12.00 więc już pojedzony dość sporo :-)
Zobacz załącznik 316724
29tygodni 2dni
Mam nadzieję ,że będę miała okazję wstawić zdjęcie z 38tygodnia ;-)
Bo niestety Nikola jest mało wyrozumiała i straszy mnie na każdym kroku.
Chodzenie ograniczyłam do samego WC bo wystarczy ,że wstanę ,a brzuch już twardy i ciągnie jak cholera.
Już nie wiem czy to stres czy leki ,ale serducho mi szaleje i mam wysokie loty...
Jeszcze mała pinda pcha mi się na podwozie ,a co wyczynia z brzucholkiem ,a raczej jego wnętrznościami to już masakra na całego ;-)

ewelinko będzie dobrze ja mam założoną opaskę i chyba tylko dzięki temu jeszcze nie urodziłam...
Ewuś już tak wiele wytrzymaliście to jeszcze parę tygodni dacie radę.
Trzymam za was dziewczyny kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam kochane!!!!
SOL, SZCZESLIWA - słodziaki z tych waszych Maleństw:tak:
EWCIA - trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby Krzys posiedzial jak najdłuzej!!!!!Bedzie dobrze!!!!!
MARCEPANEK - ty tez sie oszczedzaj kochana!!!!!:tak:
MARANEK, MARTA - teraz czekamy na Wasze Malenstwa!!!!
MARYLKO - buziolki!!!!!
A ja sie martwie, bo moje Malenstwo było dosc rozbrykane i łaziło po brzuchu, a od kilku dni cos nie za bardzo....martwie sie!!!!
U mnie dzis gofry,,,robie pierwszy raz...własnie szamam..mmmmm...pycha z cukrem pudrem:) Kto ma ochote zapraszam i czestuje:)

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja na chwilę, dziś zarobiona na maksa...

EWCIA, pisałam już na "wieściach", trzymajcie się dzielnie, ściskam mocno*

JOL, jakbym widziała swój brzuszek :-D witam w klubie chudzinek :-D

Dzięki dziewuszki za & za 17.01.

Mój szkrabik dzis kopie i to fest, ale to tak cudowne uczucie, że może kopać ile chce. Początkowo kopał tylko w dole brzucha, z prawej strony, a teraz :szok: gdzie popadnie :-D P powiedział wczoraj, że jak pójdzie w mamusię to będzie miał 2 adehadowców w domku :-D ma przesrane chłopina ;-)
Pozdrawiam wszystkie mocno***

A co do seksu, bo to to ja doczytałam na pierwszym miejscu :-D, u nas czas suchot, mamy zakaz póki nie wyjaśni się z tą szyjką...ale ja nie narzekam akurat, bo moje libido ostatnimi czasy sięga 0....

Monisia, uduszę Cię za te gofry!!!!!!!!!!!!!!! Pipko jedna, u mnie ze słodyczy gofry na 1 miejscu, a gofrownicę mam spaloną :|

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, ja na chwilę, dziś zarobiona na maksa...

EWCIA, pisałam już na "wieściach", trzymajcie się dzielnie, ściskam mocno*

JOL, jakbym widziała swój brzuszek :-D witam w klubie chudzinek :-D

Dzięki dziewuszki za & za 17.01.

Mój szkrabik dzis kopie i to fest, ale to tak cudowne uczucie, że może kopać ile chce. Początkowo kopał tylko w dole brzucha, z prawej strony, a teraz :szok: gdzie popadnie :-D P powiedział wczoraj, że jak pójdzie w mamusię to będzie miał 2 adehadowców w domku :-D ma przesrane chłopina ;-)
Pozdrawiam wszystkie mocno***

A co do seksu, bo to to ja doczytałam na pierwszym miejscu :-D, u nas czas suchot, mamy zakaz póki nie wyjaśni się z tą szyjką...ale ja nie narzekam akurat, bo moje libido ostatnimi czasy sięga 0....

Monisia, uduszę Cię za te gofry!!!!!!!!!!!!!!! Pipko jedna, u mnie ze słodyczy gofry na 1 miejscu, a gofrownicę mam spaloną :|
To czestuje Kochana.... GOFRY.jpg
pencil.png

Do góry