reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć i czołem
ja wykąpana, Ala śpi wreszcie wiec wpadłam zobaczyć co słychać, ale widzę cisza....
marta jak tam było w Warszawce z Karolem?

reklama
Niektórym nawet herbata potrafi zrobić na złość :-p
[video=youtube;YRm3ihq4PK0]http://www.youtube.com/watch?v=YRm3ihq4PK0&feature=player_embedded[/video]

maran - a ja nadal walczę żeby Karola usnęła :dry: a zaraz Emi się na cyca obudzi bo czuję że już pora.

hej, jestem !!!!

miałam wieczorkiem małe skurczyki, ale nie bolesne. Przepowiadające chyba, bo dziś mnie równo ćmiło podbrzusze. No i zmachałam się w podróży. Niby 25 km, ale Karol, wózek, pociąg, metro i na finał nie trzeba było czekać.

Teraz odpoczywam z kubkiem ciepłego mleczka i wcinam faworki.

sol, no mój Karol też rozbrykany dziś na całego. Dopiero niedawno usnął.

sol, dziękuję ci dobra wróżko. Bo od 17 stycznia mój miałby urlop, więc akurat .
Przed chwilką miałam lekki skurcz, poprzedni był godzinę temu. Mam nadzieję, że to tylko przepowiadające, bo F ma jutro ważne szkolenie i ja sama z Karolkiem.

Poza tym obżarłam się jak bąk i nie miałabym siły na nic.

sol a ty do spania, bo musisz mieć siłę dla swoich księżniczek.

sol ja też dzis juz nerwy traciłam usypiajac Ale... im bliżej porodu tym ona gorzej świruje do spania... az mi juz nerwy zaczynają na nia puszczać
zapmarta no to znowu dzień był cięzki... widzę, że TY jak sol przed porodem taka zalatana jesteś... to chyba jakas prawidłowość, że przed porodem babki jakies bardziej energiczne i z niespozytą energią... no to życze Ci byś jeszcze jutro nie rodziła jak męża nie będzie... ale tak jak sobie załozyłaś do 19 niech Kamil zechce wyjść :)

marta - ja z typu nocny marek :-D To pojutrze :-D Jak się skurcze zaczynają - ja z Emi do 6 cm miałam bezbolesne skurcze :-D

maran - mi puszczają nerwy i dzisiaj się wydarłam - ma szczęście że mam Emi na rękach bo by po dupsku dostała - usnęła 5 min temu :no:

Nakarmię jeszcze młodą z drugiego i spadam spać :tak: Może uda mi się jeszcze pod prysznic wskoczyć jak zaśnie :-p

sol a moja już znowu przez sen popłakuje... Boże ja sie chyba wykończe... Im starsza ta moja dziewczynka tym gorzej z tym spaniem u niej... ja juz nie wiem co z nią robić... kiedyś to zeby dokuczały a teraz?? co koszmary ma?? sama nie wiem co tu robić bo jak malutka sie urodzi to nie wyrobie...

No ja nie śpię już !!!! skurcze mam co 20 min.
Zaczęły mnie budzić ok 2.30 ale spałam dalej i nawet nic nie liczyłam. Od 5 były już bolesne i wybudzały mnie niestety. Teraz już nie zasnę (kuźwa znów skurcz... i znów mam krzyżowe FAK !!!!!!!!!).
Sorry dziewczyny za taką "gorącą" relację, ale jakoś łatwiej mi to znieść samej.
F wygoniłam na szkolenie, a moja mama do mnie przyjedzie. Wolę F mieć w Warszawie jakby co...

reklama
Witam sie Kochane,

Ja juz z gardlem lepiej....chyba to przez to plukanie sola :)

Marta rozumiem ze to juz "to"?;-) Nie wiem czy mialas w planach juz rodzic czy jeszcze poczekac te 2 tyg?
W kazdym razie trzymam za Ciebie i malego mocno &&&& oby wszystko poszlo szybko i sprawnie :*

Mnie moja mala zawsze podkopywala i widac to bylo miejscowo bo mi brzuch skakal a dzisiaj pierwszy raz zobaczylam jak mi taka jakby fala przechodzi przez brzuch od jednej strony do drugiej....smiesznie to wygladalo ;) Chyba sie moje dziecie przemieszczalo z miejsca na miejsce:-D

U nas powodzie. Nie pisze o skutkach bo same wiecie cos na ten temat jak bylo w Polsce. Brisbane zalane a to do Sydney tylko 1000 km:szok: S leci do Indonezji na tydzien a ja sie boje zostac sama:shocked2:

Milego dnia Dziewuszki :*

Do góry