reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

nika - to dobrze :tak: - lepiej w ciąży nie chorować :-)
maryla - a moja aukcja skończyła się wczoraj :wściekła/y: i nie wystawili ponownie a właśnie taką chciałam :-(

Karola klei obrazki z wydzieranej bibułki, M na bilardzie, Emi po cycu śpi na rękach :-) Idę poszperać na allegro za inną komodą :sorry:

reklama
Witam wczesnym wieczorkiem.
Ja dzisiaj leniwie i Wojtuś tak samo bo jakoś słabo go czuję... Chyba się inaczej ułożył:-(
Głowa mnie dzisiaj jakoś pobolewa i ogólnie jakoś kicha dzisiaj samopoczucie:-(

Marta trzymam &&&& za lekki poród

Ewcia dobrze, że zostajesz w domku. Supcio, że Krzysio zdrowy :happy2:

Marylka, monia, to nie jest takie hop-siup. Gdybym teraz pojechała do szpitala i powiedziała, że mam skurcze co 30 min (bo znów mam co 30 min) toby mnie wyśmiali.

Pojadę wtedy jak będę gryzła parapet i miała regularne skurcze co 5-7 min.

a teraz mam co 30 min, bawię się z Karolkiem i wspisuję skurcze. Lajcik, nie ma co się spieszyć, a jak zaraz znów mi minie ??????

sol, wiedziałam że do 27 nie doczłapię, ale chciałam jeszcze tydzień pospać sobie słodko...

a ja będę mówić, że potrzeba nam pieluch NIEOGRANICZONA ilość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Maranka, dziękuję kochana.

marta - jak miałam co 5-7 min to nic nie czułam - tylko mnie plecy pobolewały odrobinę i wkurzały lejące się wody :-p A ja Ci wróżę że do 16-17 nie dotrzymasz :-p

Nudzi mi się :-p Emi śpi, Karola się sama bawi :-p

marcepanek co sie dzieje?

Witam sie dzisiaj... Praca mojego Adriana juz sie wyjasnila, nie bedzie zadnych zwolnien.. Strasznie sie ciesze:-) I taki mialam dzisiaj ciezki dzien ze mnie glowa boli i nie wiem czy cos moge wziac na ta glowe ... porazka...

A! Wybralismy imiona na 99% mozecie sobie na suwaczku zobaczyc :tak:

marta no to juz tuz tuz ...:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcepanku tule Cie mocno i trzymam mocno kciuki by to wszystko nie postepowało u Ciebie tak szybko... nie zadręczaj sie Kochana...

reklama
Karola śpi, Emila śpi a M wrócił pijany z bilarda bo sponsoring się pojawił na wieść o Emilce. Oj jutro będę miała używanie :-D Dzisiaj się tylko nabijam i nawet dałam mu aspirynę ale już widzę że kac będzie straszny a ja muszę rano odkurzyć :-p I może kilka obrazków na ścianie powieszę .. oj wiertarka potrzebna będzie :-D

marcyś - będzie dobrze :tak: Styczeń nie dla was :tak: Luty... może, marzec - na pewno :tak:

Do góry