reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej

doczytalam o skurczach.... pytanie : czy marta juz na 100% rodzi ??????????????:-) mam nadzieje ze nie robi nam takiej akcji jak sol 23 grudnia hihi ;)

jesli to juz to, to mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
juz niedlugo przytuli swoje male szczescie !!!!!!

reklama
Witam Kochane!!!!
MARTUS - trzymam &&&&&&&&& za szybki poród!!!! Powodzenia:tak:Czekamy na wiesci!!!!
MARCYS - z tymi piersiami to niestety nie pomoge, bo ja z Zuza nawet siary nie mialam, dopiero po porodzie po kilku godzinach zaczelo leciec....

hej kochane mam pytanko właśnie mama przyniosła mi moje wyniki krwi i WBC i NEU mam za wysokie a HCT za nieskie - wiecie moze o co chodzi czego mam za mało a czego za dużo ?

hej kochane mam pytanko właśnie mama przyniosła mi moje wyniki krwi i WBC i NEU mam za wysokie a HCT za nieskie - wiecie moze o co chodzi czego mam za mało a czego za dużo ?
MARYLKO - ja ekspertem nie jestem, ale WBC to sa krwinki białe, wiec jesli masz ich za duzo to mozesz miec lekka anemie, ale w ciazy to norma, najwyzej gin przepisze Ci zelazo...a jaka masz hemoglobine HGB????
Masz tu linka poczytaj sobie http://badaniamedyczne.fm.interia.pl/morfologia.html

Ostatnia edycja:
hej jestem,

skurcze mniejsze teraz. Z Karolem też tak miałam i trzymało mnie z takimi lekkimi cały dzień a dopiero o 12 w nocy pojechałam ze skurczami co 5 min.
Tylko myślałam, ze jak mam od 5 rano i mi się skracają z 20 do 10 min to szybko poleci. A tu dooopa.

Mamę wezwałam do siebie i bawi się z Karolkiem.

A ja tak jak Maranka pisze muszę mieć wszystko gotowe, posprzątane. Poza tym mama zostałaby z małym, wiec muszą coś jeść, a Karol jest taki, że ciężko coś przy nim zrobić.

dziękuję dziewczyny za wsparcie. Będę na bierząco.

Niedługo F wraca, mamę wysyłam do pracy a my będziemy czekać na dalszy rozwój.

Monisia dzięki no własnie doczytałam że anemia i znalazłam że to jedno to jakieś zapalenie - pewno od zęba a tego trzeciego nie wiem ale pewno nic zlego :)

Marta ty jesteś agentka ja tam bym już pewno w szpitalu była dawno :)

ja spadam robić towar :)

Monisia dzięki no własnie doczytałam że anemia i znalazłam że to jedno to jakieś zapalenie - pewno od zęba a tego trzeciego nie wiem ale pewno nic zlego :)

Marta ty jesteś agentka ja tam bym już pewno w szpitalu była dawno :)

ja spadam robić towar :)

HTC to hematokryt - spada jesli jest mniej czerwonych krwinek, czyli logiczne ze jak masz wiecej WBC to czerwonych mniej i hematokryt nizszy:tak:Nie przejmuj sie....

Marta niezła jesteś:)) Ja juz dawno bym była w szpitalu... chociażby ze strachu że nie zdąże dojechać...

Marylka nie znam się:(( milego rozkładania towaru:)

Jak mi się nic nie chceeeeeee. Do domu i spać bym poszła... Zdecydowanie pracować powinnam tak do 14 bo potem juz nei myślę....

reklama
marta -
36_12_6.gif
36_12_6.gif
36_12_6.gif
36_12_6.gif
Ale ze mnie zołza co kracze :-p pseplasam
36_12_6.gif

jaewa - współczuję sytuacji ale u nas też się ciekawie nie zapowiada bo już są na kilkunastu rzekach przekroczone stany alarmowe i szykuje się powtórka z zeszłego roku :no:

maran - to normalne w tym wieku że ma koszmary :tak: My też się umęczyliśmy z Karolą w zeszłym roku :no: A teraz mamy wojnę bo ona ma za dużo energii i zwyczajnie nie jest śpiąca i jej żal bo by się pobawiła jeszcze :-p

monia - Karola sama Emilce zabawki przynosi - chwilami to muszę odgracać wózek żeby móc ją odłożyć bo tyle pluszaków jej nawsadza :-D

nika, ewelinka - a wy jak się słońca czujecie?

sorbuś - trzymam kciuki żeby przyszło szybko i bezboleśnie :tak:

monisia, szczęśliwa - dobry :-D

marylka - ja też sobie upatrzyłam komodę ale dla Karoli :tak:

jos - to było 21 grudnia - 23 wyszłam ze szpitala :-p :-p

A ja byłam dzisiaj w PZU i załatwiłam nasze ubezpieczenia więc w ciągu tygodnia dwóch będziemy mieli kasę :tak: :-D Co do ciuszków zabroniliśmy wszystkim kupowania ciuszków - cała szafa nam wystarczy :-p Tylko teraz lol bo wszyscy dzwonią przed przyjściem z pytaniem co kupić a ja mam problem co mówić :sorry: Tylko jednej osobie pomogłam żeby jeśli musi coś kupować to kupił ręczniczek z kapturkiem bo po Karoli takie sobie nam zostały więc tu pomogłam a reszta... nie wiem co będę mówić bo już zaczynają się telefony :sorry: A u nas ciuszków i zabawek od pierona :-(

Do góry